Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Papildināts. Piedāvās papildu biļetes uz Dziesmu un deju svētkiem

Tiem, kas nav paguvuši iegādāties biļetes uz jūlijā gaidāmajiem Dziesmu un deju svētku koncertiem, šī iespēja vēl nav zudusi — tiks rīkoti papildu koncerti un nodrošinātas papildu sēdvietas. Lai arī patlaban visas līdz šim pieejamās biļetes ir izpārdotas, iedzīvotāji varēs apmeklēt vēl divus ģenerālmēģinājumus, Dienai pastāstīja svētku preses sekretāre Aiva Rozenberga.Papildu biļetes, kā zināms, tirgo šodien.

Pie Nacionālā teātra sestdien pirms biļešu tirdzniecības sākšanās stāvējusi ap 70 cilvēku gara rinda, vēsta Latvijas radio. Cilvēki pārsvarā vēloties nopirkt biļetes uz svētku noslēguma koncertiem, arī uz deju svētkiem. Taču visiem rindā aptaujātajiem prioritāte ir svētku noslēguma koncerts. Pirmie cilvēki pie Nacionālā teātra kasēm rindā sākuši stāvēt jau no pulksten 4 rītā.

Pie Dailes teātra pirms plkst.11 stāvēja ap 100 cilvēki. Daļa cilvēku pēc biļetēm stāvot jau otro reizi, jo pirmajā pārdošanas reizē biļetes nav dabūjuši. Vēl citi grib nopirks biļetes ārvalstu viesiem, vēsta LETA.

Lielveikalā «Sky» Krasta ielā uz biļešu tirdzniecības vietas atvēršnas brīdi arī bija sapulcējušies ap 100 cilvēku. Pirmie tur bija ieradušies jau plkst. 5. Savukārt citi rindā pēc biļetēm iestājušies ap plkst. 8.

Tirdzniecības centrā «Origo» pēc biļetēm rindā stāv vairāk nekā 50 cilvēku.

Kopumā uz Dziesmu un deju svētkiem tiks pārdotas papildu 21 918 biļetes, tajā skaitā 5858 biļetes uz atklāšanas koncertu Mežaparkā 6.jūlijā, 4147 — uz noslēguma koncertu 12.jūlijā, 1134 — uz koncertu «Deju svētkiem 60» Arēnā «Rīga», 5123 — uz Daugavas stadionā notiekošo deju lieluzvedumu ģenerālmēģinājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas