Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par Daugavpili un jauniešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nika
N
Jā, Dpils ēniņas ar saviem "copy-paste" no visādu partiju priekšvēlēšanu programmām nudien ir dikti pelnījušas aprakstus nacionālajā portālā.....
xxx
x
interesanti,kapēc cienījamie jaunieši nevēlas būt ēnas tramvaju vadītājiem, apkopējām, strādniekiem, celtniekiem utt.? tik deputātiem, ministriem baņķieriem u.c.tikpat godājamām profesijām. nav tiem jauniešiem kas šķērsām aizgājis?
Jaunietis
J
Nav jau neviens tik iedomīgs JMK projektā! Visi smaida un sveicinās! 8) Atvainojamies, ja kādam neizrādījām godu! Arī mēs strādājam, studējam un plus vēl piedalamies brīvprātīgi šāda veida projektos! Lai jau Jūsu bērni arī it tikpat aktīvi, kā viens otrs no šiem jauniešiem!
Laima
L
;) jauki.
jautājums
j
Cilvēki runā par aktuālo. Par politiku, par darbu, par ekonomisko situāciju, par bērniem...Un tieši saistībā ar pašu bērnu izdarībām ,uzpeldēja arī šī lieta. Sak ne tikai mūsu bērni uzvesties nemāk... Bija no ministrijām, bija no pašvaldībām, bija no privātā biznesa, bija no tiesībsargājošajām institūcijām... Lai gan dominē Vecrīga un klusais centrs. Cilvēki dzīvē aiziet dažādus ceļus. Satiekās jubilejās..
Laima
L
Traki, ka ir tik pļāpīgi jaunības biedri. Jautājums par budžeta samazinājuma kontrolciparu novadīšanu tiešām ir nopietns. Protams, ka pēc tik svarīgas papļāpāšanas vajadzīgs, kas atslodzei. Savukārt, forši, ka viņi ir no dažādām ministrijām, jo varēja padalīties pieredzē!
jautājums
j
Par projektu zinu no Dienas, neesmu piefiksējis beigu datumu Bet šonedēļ vienā saviesīgā pasākumā iznāca parunāties ar dažiem pazīstamiem cilvēkiem maniem jaunības biedriem no dažādām ministrijām. Viņi man padalījās ar to budžeta ērkšķaino plānošanas stāstu. Kādi budžeta samazinājuma kontrolcipari tika novadīti, kad tika novadīti...un pie kā tas novedīs Un tā bija tik smaga tēma, ka atslodzei, kāds sāka stāstīt par sava jaunā ministra izdarībām, nu pārējie arī izteicās...Bija jautri..
no malas
n
Ja jautājums ir lietas kursā par par projektu un "īsti jautrajiem stāstiņiem" tad jau varēja zināt, kad šiTAIS projekts beigsies...:)
jautājums
j
Nu jā... Kad šitais projekts beigsies ? Nekad ? Dzirdēju, dzirdēju...Ministrijās uzvedoties kā īsti ministri. Lietas kārtojot un darīšanas... Ejot lepni paceltu galvu un nevienu nesveicinot. Īsti jautrus stāstiņus paklausījos...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas