Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par dienesta auto nomas līguma laušanu no LM prasa Ls 3450

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vinnijs
v
Tādu firmu, ko savulaik centralizētajos konkursos sarūpēja valsts kanceleja ir pietiekami daudz. Tās vienkārši nav ieinteresētas šos līgumus lauzt, jo tad beidzas vieglā peļņa. Un kāds taču viņiem pirms kāda laika apsolīja, ka savu piķi viņi dabūs jebkādiem līdzekļiem!
mērglis
m
kļudas l; ne tikai uz autopiegaadeem
mērglis
m
par liigumiem nav jaabriinaas tie visi lobeeti un sastaadiiti perfekti , jo visi liigumsleedzeeji no valsts puses piedaliijaas taas izlaupiišanaa un 'firmu galvgaliistaav "vajadziigi" ļaudis ar kuru paliidziibu valsts nauda tiek paarpumpeeta partiju obščakos , tas neattiecaas uz auto piegaadeem bet arii uz visu paareejo , veseliibas apdrošinaašanas caur brokerim tajaa skaitaa , visur zagts uz vella paraušanu...
Rrrrr
R
Nosauciet vārdā to firmu un ierakstiet viņu IUB melnajā sarakstā!
KSI
K
Protams, ka grib noslaukt no valsts. Jo - kur gan citur tā SIA to Audi tagad iegrūdīs ... pārdot par «bilances» vērtību nereāli. Ja līgumā nekas tāds nav paredzēts (arī tekstā, kas rakstīts ar pašiem mazākajiem burtiņiem), tad nav ko stresot un lieki www piesārņot. Ja sāks publicēt visu, ko šajos laikos kāds grib no kāda nepamatoti iekasēt, tad nebūs vietas normālām ziņām.
?
?
tieši tā. valstij bija jāpiedāvā savi līguma nosacījumi, t.sk., iespēja līgumu lauzt kad vien vēlas. un "uzņēmējam" bija jārēķina un jādomā, vai viņš šādam līgumam piekrīt. ja nepiekrīt - p!s n@kuj. tavā vietā būs 10 citi, kas būs gatavi arī šādai sadarbībai.
es
e
un kur ir problēma? šai firmelei piegriezt skābekli attiecība uz valsts/pašvaldības pasūtījumiem, pie reizes arī pārbaudīt, vai visas algas tiek maksātas oficiāli. nemaz nerunājot par nodokļiem utt. vajag tikai rakt.
bet
b
savādāk jau nevarēja būt. līgumus slēdz, lai tos pildītu, nevis lauztu kad sagribas. je to mašīnu nevajadzēja, tad nebija jāslēdz līgumus.
trusis nejaukais
t
es pat teiktu - trekno gadu apskurbušie...
vnk
v
privātie mēģina pēdējo reizi valsti izkāst
grāmatvedis
g
Ja jau summa aprēķināta neatbilstoši līguma nosacījumiem, tad par ko stresot, nemaksā un viss... Bet, ja tomēr jāmaksā, tad jau nu līguma slēdzējus prasītos pārcelt par slotas operatoriem vai līdzīgā darbā...
?
?
trekno gadu iedvesmotie pat nav bijuši spējīgi normālus līgumus noslēgt..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas