Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par Godmaņa avāriju - dienesta pārbaude un kriminālprocess

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ona
o
Brīvību papagaiļiem!
ona
o
Tu gribi teikt ka T. nav d***** Jolkinu?
ona
o
Tu gribi teikt ka T. nav dr-izs Jolkinu?
ZBL
Z
Viszīmīgākā man likās premjera mašīnas šofera klusēšano, jo šīm cilvēkam tobrīd laikam negribejās melot tišraidē, vai vienkārši viņš nezināja kāda versija jāstāsta, vai arī viņam bija pavēlēts klusēt.
Juris
J
Pēc manas saprašanas premjera apsardzes tiešais pienākums ir nodrošināt viņa drošību neatkarīgi no tā, ko redz vai neredz kāds kāda mikroautobusa šoferis. Ja uz premjeru būtu šauts no ieroča, varbūt arī tad apsargi skaidrotu - šāvējam bija, vai nebija medību licence? Šāda situācija vienkārši nedrīkstēja būt, un ja reiz bija - tātad vainīgi ir TIKAI APSARGI!
klusais
k
Tas viss ir "figņa"jo likums visiem viens - vismaz daži tā izsakās. Ja pareizi atceros , tad operatīvais transports var braukt ar ātrumu - atļautais + 20 km/h . Varbūt kļudos. Man ir zināms vismaz viens ( bet visticamāk ,ka to ir daudz ) , kad valsts delegācijas kolonna uzspļauj šiem noteikumiem un drasē pa trasi kā vien tīk pakļaujot sevi un satiksmes dalībniekus nevajadzīgam riskam. Par drošības jostām vispār nerunāsim.
Vuarzazi
V
Jasaka, ka dizkungu pavaditaji brauc nevaidzigi brutali, piemeram nospiezot veletaju masinas no cela.
Punkts 2.
P
Vismaz pa tiltu braucot, iemācieties neriskēt ar premjerministra dzīvību.
Punkts 1.
P
Valdībai jāsedz mikroautobusa remonta izdevumi.
ridziniece
r
JA,DIEVS TOMER IR!!!!!!!!!VAI TAD MUSU KUNGI KADREIZ BIJUSI VAINIGI???????ZEL,KA TAGAD CIETIS MIKROAUTOBUSA SOFERITIS,JO KA NEKA GODMANA KUNGS SLIMNICA.KAS IR VINS UN KAS IR SOFERIS.UN ATKAL VAINIGAIS BUS SOFERIS,JO MUSU KUNGI IR BIJUSI VIENMER CIETEJI UN VIENMER PALIKS BALTI GULBJI.BET ES TICU,KA TADIEM GULBISIEM KADREIZ SPARNI LUZIS,JO RIEBJAS LASIT PAR VINIEM,KA VINI NABADZINI CIES,KADA ,,GRUTA DZIVE,, VINIEM.
jo
j
vai tas terbates ielas posms nav gadījumā vienvirziena posm?
mente
m
par to aarpraatiigo aatrumu luudzu piebremzeet , visiem aatrums kustoties pa briiviibas ielu ir apmeeram vienaads mapdziit taapat nevar , taaka mieru , un noteikumos rakstiits ka operatiivais transpots braucot neieveero sat . not, nes atbildiibu par sekaam , braucot pie sarkanaa vispirmaam kaartaam jaabuut paarlieciibai ka neizraisiis avaarijas situaaciju.
likumsakarīgi
l
Tā vietā, lai rādītu piemēru, kā jābrauc pēc noteikumiem un jārespektē citi, valdības mašīnas klaji ignorē ceļa satiksmes likumus, kauc, spiež mūs no cela, apdraud cilvēku dzīvības un ar savu augstprātību pazemo mūs.
ABC
A
Vai Tu, nabadzīte, neesi kāda Gundara Bērziņa radiniece?
ona
o
Vai tā bija Ločmeles atrībība Jolkinai par vīra pavešanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas