Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par Jaunalksnes sarunu noklausīšanos prasa cietumsodus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JOSKE
J
Kad noklausās citu personu sarunas,tad tas ir kaķim pie kājas,jo tie citi lūk nav cilvēki,to sarunu tekstus pati Jaunalksne publiski un varonīgi klāja vaļā savos raidījumos,nu tad kas sanāk,viņa drīkst,bet citi nē,es sapratu,ka ne jau viņas skaisto acu dēl šīs sarunas tika noklausītas.
Cardiaca
C
Visu labo Jaunalksnē - krampi žurnālistikā, talantu, drosmi, pievilcību noslāpē viņas trakā negausība -akjēē- 300 tūkstoši!!! Ceru, ka Jaunalksne būs cēla un savu morālo kompensāciju pārvērtīs ziedojumā tiem, kam klājas nesalīdzināmi grūtāk nekā viņai. Varbūt ja Jaunalksne nezina, varu padalīties pieredzē- ziedojot radas laba piepildījuma sajūta...
Klau Berta un dzeri
K
Ja jums nesanāk nevainojiet citus. No kremtības tik posts.
Человек
Ч
Вы - образчик латышской культуры.
Padoms čelovekam
P
Zakroj svoju bļevateļņicu, a to sļiškom tošņit!
Человек
Ч
Так ведь вы же неврастеничная, трахнутая на голову женщина. Убейте себя об стену.
Berta
B
Es būtu ar mieru Jaunalksnei katru gadu izmaksāt pa kādiem 5000 Ls, ja viņa ar savu darbu palīdzētu tikt vaļā no Latvijas mafioziem un korupcijas sērgas tajā skaitā. Ilze rullē!
Anna
A
Bet kā tad tur palika ar tām narkotikām?Vai Jaunalksnes sirdsapziņa un morāle ir tik tīras,ka viņa var citus tagad samazgām apliet?Tas jau reāli sāk izskatīties pēc atriebības un personīgo rēķinu kārtošanas.
skaidrs
s
Jaunalksne malacis. Turies! Neviens cits to sūdu mucu ar resnajām mafijas klimpām nekustina.
Человек
Ч
Да все журналисты клинические типы. Кроме тебя, конечно. И еще пары человек.
Человек
Ч
Так всё-таки, как правильно сделать косяк марихуаны? Меня ужасно волнует этот вопрос.
zemietis
z
Šerloks Holmss » Vija, klukste 21:13 Kāpēc bija jāraksta zem diviem nikiem, cienītā! Sapratām, sapratām, ka patīk varonīgā Ilze, bet tāpēc nav jāvilto sabiedriskā doma! Vai ne! Padomā tik! ========================================= Redz laba vārda pulgotāj, tas tev baigi nepatiks, bet par sab. domas viltošanu, neslavas celšanu u.t.t., Jaunalksnei nav pat neviena kriminālprocesa. Kaut kā jūsu treknai nometnei galīgi neiet. Nu neko nespēj uzģenerēt. Tik vien atliek kā zākāties internetā.
zemietis
z
prieve 19:05 Arāja (izpletņlēcēja sievai un bērnam) par tēva zaudēšanu armijas bardaka dēļ - 40 tūkstoši uz abiem. Kādas smagas sekas tad radušās Jaunalksnei. Vai viņa tagad rausta valodu? Nē reitingā plusi... Prokuratūra adekvāta kā vienmēr... tiesas - bez komentāriem. =============================== Mēģināšu pateikt ""mazo"" atšķirību starp šiem gadijumiem. Karavīrs ir algotnis, kam jārēķinās ar potenciālajām sekām, kas iestājas , izvēloties strādāt šādu darbu. Un savu darbu jāatzīst viņš diemžēl darīja slikti. Savukārt Jaunalksnes gadījums ir precedents-bīstams precedents, kad jebkurš aivars, ķihonovs, gūtups par naudu var nopirkt ar varu apveltītu prostitūtu. Gan jāsaka šīs pērkamās lupatas par prostitūtām saukt ir neētiski, jo Čaka ielas meitenēm , principu ir vairāk. Tieši šādi gadijumi, kas nav retums, ka par naudu Latvijā var nopirkt visu ,ir jāsoda ļoti bargi, jo grauj jebkuras valsts, kas vēlētos saukties par demokrātisku, pamatus.
dzeris
d
Te jau ne tikai tie varas pakalpiņi uzdarbojas, bet arī tīrie skauģi, kam neļauj mierīgi gulēt tie Jaunalksnes 100000. Ieteiktu kungiem paveikt ko l;īdzīgu, diezin vai pietiktu drosmes. Tam Senais - no kura laika tad tu tāds psihologs mums te uzradies, tāda doma, ka, lai pateiktu taisnību un pildītu žurnalista pienākumus, obligāti nav jābūt kompleksiem, neienāk prātā? šoreiz tas, ko tu te raksti, apzīmējams ar "iekšā nav, bet ārā nāk".
Šerloks Holmss
Š
Kāpēc bija jāraksta zem diviem nikiem, cienītā! Sapratām, sapratām, ka patīk varonīgā Ilze, bet tāpēc nav jāvilto sabiedriskā doma! Vai ne! Padomā tik!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas