Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par Lemberga kandidēšanu pašvaldību vēlēšanās viņa partija vēl nav lēmusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Parastais
P
Es arī nespēju saprast, kā ventspilnieki nejēdz, ka pilsēta ir sakārtota par viņu pašu naudu, nevis lembja. Var, protams pieņemt, ka šamais ir piesaistījis daudzas kravu plūsmas ostai, taču zaudējumi no tukšās trubas arī ir jāvērtē tajā bilancē. Baidos, ka zaudējumi Ventspilij no lemja darbošanās šobrīt ir vairāk nekā ieguvumi.
Lenins
L
Man prātā nāk tikai tāds jauks teiciens par Ļeņinu un partiju...
Lelle
L
Ka nu nē! Protams, ka osta pirmajā vietā, jo no turienes viņa kabatā joprojām ripo miljoni. Kā Tu vari nesaprast tik elementāras lietas?! Piebildīšu, ka pie tās naudas, kas ir plūdusi caur Ventspili, šīs pilsētas ielām bija jabūt apzeltītām un visiem Latvijas ceļiem saremontētiem. Tagad atmazgājot naudu, Ansis Sormulis ir nopircis zemi ar bāzi Alūksnē, uztaisījis firmu uz brālēna vārda, sapircis tehniku un turpina izvarot vietējos uzņēmējus konkursos startējot zem dempinga cenām, lai tikai tiesībsargiem aizmālētu acis, ka pelna naudu...ta kropļojot visu uzņēmējdarbību. MAITAS!!!
Lelle
L
Nu kā var lemt, ja līdz tam laikam hūtainis sēdēs...
lala
l
Cik esmu runājis ar cilvēkiem, kas personīgi pazīst Lembi un ir ar viņu kopā strādājuši, tie saka, ka ir despotisks, nepanes citus viedokļus un ļoti mīl izņirgāties par cilvēkiem. It sevišķi tādiem, kuri ar kaut ko nav iepatikušies - morāli iznīcināt. Ne velti viņa bijušie partneri viņu uzmeta - pārāk smagi mīl šis kundziņš dvēselē kakāt. Un Venstpils institūciju vadītāji katrs reizi mēnesī tiek izsaukti uz izņirgāšanās sesiju domē. Ir jau pieraduši, bet tomēr sāp.
Winterzauber
W
Nu taču nesatraucieties tik ļoti - arī Ādolfam Hitleram bija augstas darba spējas, kompetence visās pārraugāmajās 'lietās', u.t.t., u.t.j.p. :) Vai tad ne?? :)
Sestdienim
S
Iesaku nevis vadīties no laikraksta Diena, bet parunāt ar kādu, kas personiski pazīst Lembi un ar viņu ir kopā strādājis. Es neesmu, bet esmu runājis ar cilvēkiem (ne no viņa aprindām) un visi man ir teikuši vienu - loti darbaspējīgs, uzreiz visu ātri aptver, kompetents visās pārraugāmajās lietās, visus rūpīgi uzklausa un pieņem izsvērtus lēmumus. Tā kā ventspilniekiem paveicies ar tādu vadītāju, kas vispirms izveidoja modernu infrastruktūru ostā un tikai pilsētas mēriju remontēja pēdējo. Ne tā kā daudzviet citur.
x
x
paskatoties uz Liepaaju, stipri shaubos. plus lembis veel paspeeja Riigaa visus sariidiit (chau, JL), torpedeejot arii sho iekshzemes konkurentu. un vispaar, vinsh iztureeja un krieviem nepaardeva un tagad melnais zelts pluust shajaa savdabiigajaa pilseetaa ;)
Sestdienis
S
Manuprāt, ventspilnieki nepelnīti pieraksta Lembergam nopelnus, ko šai pilsētai nodrošināja naftas nauda un ko godīgs un kompetents vadītājs būtu pratis izmantot vēl divreiz efektīvāk.
x
x
90%? :)))
Sestdienis
S
Stokholmas sindroms? :)
x
x
arii gribeetu iebilst, ka tomeer prieksh terorizeetaaja tajaa pilseetaa vinju paaraak miil :)))
Atbalstu
A
Tev kā "demokrātam" vajadzētu zināt, ka to vai kāds ir noziedznieks vai nav nosaka tiesa. Tiesa pagaidām trijās instancēs viņu ir attaisnojusi un tāpēc tavi apgalvojumi gan drīzāk atgādina totalitārisma aizstāvja spriedelējumus. Vispār vēl totalitārāku avīzi kā Diena grūtui mūsdienās iedomāties. Kaut kāds Pravdas un Volkisher Beobachter hibrīds.
jaunietis
j
Tusēt pa tiesām? Lembergs netusēja pa tiesām, viņš tur piedalījās kā "smagos noziegumos attaisnotais" :)
fake
f
"cilvēks, kas nupat pārcietis sirds operāciju" varbūt "sirds operācija" bija vienkārši metafora, hiperbola vai kāds cits polittehnolo..., pardon, literārs instruments? ;)))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO:


Panorāmas interviju ar A. Lembergu var noskatīties šeit (sākums 6:20)!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas