Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Par LTV un LR apvienošanu spriedīs arī Holšteins, kas savulaik atkāpās no LTV vadītāja amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ziniitis
z
Apvienošana faktiski nav iespējama - taa iespeejama tikai uz papiira. Apvienit var atsevišķus dienestus, bet neko vairāk. Katram nejeegam ir skaidrs, ka lai apvienotu komunikācijas - pārceltu tehniku ir nepieciešami milzīgi naudas ieguldījumi.
Īstā seja
Ī
un ari tur nav drīz vai neviens ar cietu muguras kaulu un partrijotisku stāju. Es un ari daudzi ar ko es runāja domā kad tur jābūt Igoram Šiškinam kas cienīgi aistāv aisargu organizāciju, Aivaram gardai un viņa varonēm, Isteno latviešu zemnieku aistāvim Aigaram maltam, Raimim Dzintaram un kādam godīgam no krievalodīgiem pa piemēram tam Lindremanim kas ir cieši pret ārzemu kapitālistu ietekmi.
Rīdzinieks
R
Nevaru izteikties ne par ko citu, jo nav man tādas informācijas, bet Skrastiņam jāpateicas par to, ka Latvijas radio nevada Inkens, kuru Kleckins bija paredzējis šim darbam, bet tieši Skrastiņa balss izrādījās izšķirošā, un viņš nobalsoja pret. VISU CIEŅU! Ja LR vadītu šis LC glumeklis, tad tur vairs nebūtu ko klausīties.
Arturs M
A
Un ko tad teiksiet par digitālās televīzijas afēru,kas valstij ir beigusies ar 3 milj.zaudējumiem,tur tac bij iesaistīti jaunie,"progresīvie"! Es uzskatu,ka ir jabūt 50/50,nekad tikai jaunie visu nepaveiks,pieredzei un,ja gribat "smaržai"no cilvēkiem,kas tv un radio ir ieguldījuši sirdi un darbu IR jāpārstāv. Satieciet un parunājiet ar to pašu Skrastiņu,tas nav grūti,ka viņš Jums vēl neieliek "kloķi"!:)
Zapte
Z
Nav runa tikai par NVO, bet galvenokārt - par to, ka politiski angažētā un pilnīgi neprofesionālā NRTP savā darba grupā savāc nevis patiešām mediju ekspertus ar modernu domāšanu par to, kādam ir jābūt sabiedriskajam medijam, bet gan padomju laika paliekas, kas citur nekur vairs nespēj atrast sev pielietojumu. Ko, lūdzu, par modernu sabiedrisko mediju mums var pastāstīt biedrs Skrastiņš? Ko saprot Juškeviča, kas pēc "padomes locekļošanas" ir tur palikusi kā preses sekretāre? Ko - Kots un Kolāts? Kolāts jaunu mediju nemaz negrib, bet Kots vispār līdz ar pārējiem līdzšinējiem LTV vadītājiem ir sabiedriska medija kapracis. Šie cilvēki nekad, nekad un nekad mums jaunu sabiedrisku mediju neuzradīs. Jo viņi nesaprot, kas tas tāds vispār ir un kādam tam būtu jābūt.
Arturs M
A
Holsteins nav tas sliktākais variants,bet protams,ka noteikti grupā jābūt arī nevalstisko org.parstāvjiem un sabiedrībai par atklātību dalībniekiem!
Zapte
Z
Super darba grupas sastāvs! Tieši īstie cilvēki, lai saveidotu jauno sabiedrisko mediju! Kad reiz beigsies šitas stulbums - neizvērtēt cilvēka darbību un zināšanas, bet atsaukties uz viņa ilgo pieredzi. Jā, jā, tāda ilga pieredze kamolu tīšanā ir Skrastiņam. Jā, ilga pieredze horizontālajos taimkodos - i Kleckinam, i Holšteinam! Ilga pieredze LTV laišanā uz grunti - Kotam un tai pašai Juškevičai, kas uz grunti savulaik laida arī LR! Pilnīga pornogrāfija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas