Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par mērķiem un līdzekļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A
A
Paldies, ka ieteici paskatīties Google. Izdarīju un, lūk (konspektīvi) rezultāts: Nacionālais kino centrs: - SADALA ... VALSTS BUDŽETA LĪDZEKĻUS... - piedalās... - administrē... - veicina... - veicina... - veicina... - nodrošina... - nodrošina... -veic, uzkrāj, analizē... - vāc, glabā, pēta, popularizē... - vada ekskursijas, lasa lekcijas, organizē... - sniedz ... konsultācijas... - veic izdevējdarbību...- attīsta un nostiprina sadarbību...- sadarbojas... Tiešām izrādas, ka tas IR starpnieks naudas lietās. Par funkcijām: „piedalās”, „veicina” , „nodrošina” u. tml. man ir sava pieredze un ļoti bieži tās apraksta darbības, kuras var gan darīt, gan arī nedarīt. Atvaino par funkciju saīsināto pierakstu, bet tas manuprāt ļauj labāk atsegt to raksturu (izcēlums attiecībā uz budžeta sadali - mans). Ceru, ka esi apmierināts, ka „izskatās” varu aizstāt ar „IR”.
ješka
j
Da nu arī! Cienījamais Trekteris :)) varēja jau nu gan nejaukt putru ar kāpostiem kopā, kā kādreiz teica viena mana skolotāja. Filmu vērtēšanai ar autortiesībām gan ir tāds pats sakars kā zivij ar lietussargu. :D Un Trekterim pašam ir labi zināms, ka vērtēšanas jomā līdz šim ir bijis tāāāds bardaks. Pat ne bardaks, bet skaidra sistēma, kur ieguvēji ir tikai "savējie", un neviens cits. Un ja arī sācies darbs pie vērtēšanas uzlabošanas, labi vien ir, ka kāds par to izsakās arī publiski - nebūs, kungi, tik viegli "aizmirst" par labajiem nodomiem. ;)
B
B
Tur jau tā lieta, "izskatās" - vai tad grūti iesist google "nacionālais kino centrs" un paskatīties. Un tad runāt par "starpnieku kantoriem". Visvairāk pārsteidz komentētāju spriedumi, kas "izskatās".
A
A
Kas tas tāds par nacionālo kino centru un kāpēc tāds vajadzīgs? Izskatās, ka vēl viens starpnieku kantoris.
ex
e
ceru to filmu noskatīties... bet kur?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

 

Venta Horsta raksts: Vienīgā fotogrāfija nebija aktuāla

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas