Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par nepārejošām lietām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Neesmu Kalniņa fane, taču šoreiz Imantdienas bija tiešām lieliskas! Jaunās Kalniņa dziesmas nemaz nebija garlaicīgas (mani tas patīkami pārsteidza, jo patiesībā jau mani šāda veida mūzika lielākoties garlaiko). Patika ne tikai man (31 gads), bet arī manai mammai un tētim (51 un 59 gadi), māsai (20 gadi) un pat mani mazie puikas (3 un 5 gadi) mierīgi nosēdēja visas 4 stundas!!!!! Un beigu daļā vēl uzdejoja. :)
Jānis Ozoliņš
J
Visam ir savs laiks, bet par nepārejošām lietām nav nācies dzirdēt. Varbūt ar to ir domātas nepārejošas patiesas vērtības, kuras ir bijušas, pastāv un būs arī turpmāk, neraugoties uz to, ka laika gaitā cilvēku priekšstats par tām nemitīgi mainās. Lai nu kā tur būtu, bet nevajadzētu jaukt cilvēka rīcības vērtējumu ar cilvēka personības vērtējumu. Ja jūsuprāt I.Kalniņš ir "bedrē" , tad visiem morāli "pārākajiem", it īpaši bijušajiem faniem būtu jāpalīdz cilvēkam tikt no bedres ārā, nevis jāgāž uz viņa viss, kas ienāk prātā.
salkanā
s
Imanta dienas šogad bija sliktākās kā jebkad! Pirmās divas daļas vienmuļas un garlaicīgas (par garu tie gauduļi, publika žāvājās). Skatītājus atdzīvināja Menuets, kuri vismaz spēlēja tautai zināmas melodijas.
stiina
s
viņa dziesmas ir ģeniālas un esmu pārliecināta, ka koncerts būs tāds pats. Tomēr komponista poitiskā aktivitāte ir tam devusi tādu sliktu piegaršu. Cerams, ka šī blakus aktivitāte drīz beigsies un būs iespējams priecāties tikai par komponista talantu un brīnišķīgo mūziku.
He-he
H
Kļūdās tie, kas domā ka sile sabojāja šo cilvēciņu, draņķis šis ir jau no dzimšanas.Par santīmu nodavīsies.
Tāuntā
T
PS. "Iegūt reputāciju prasa visu dzīvi, bet lai to neatgriezeniski pazaudētu, pietiek ar pāris vārdiem". Šī aforisma patiesumu Tu mums spīdoši esi nodemonstrējis. (Man nupat Bersis pačukstēja priekša, ka pareizi esot "quod erat demonstrandum ,crème de la crème mutantis mutandum ad nauseam, populis exemplis discimus").
Tāuntā
T
Tavu mūziku joprojām vērtēju augstu, bet Tevi pašu gan vairs nē. Sile sabojā cilvēkus, un Tu šobrīd esi pārgājis no pats sava "savējie sapratīs " pretējā pusē. Un zaudējis jebkādu manu (un visu manu paziņu) cieņu (tāpat kā es, "kvaukšķis" Tavējo- ja jebkad esmu tādu baudījis, protams- nezinu, kad mani vazāja pa čeku, Tu paralēli rakstīji arī odas ļeņinam, ej nu saproti...). Sile, sile, ar visām četrām Silē, un ne tev vairs "savējie sapratīs", ne tīri krekli interesē... Bēdīgi- jo uz Tavām trepēm neviens "kvaukšķis" vairs nespēlēsies.
Shadow
S
Sitas dzeks nu ir pilnigi aizgajis ciet. Ka var nosaukt Imantdienas skanoso muziku par akademisku muziku??? Ka var pateikt cilvekiem, lai nepriecajas, bet lai stivi sez savas vietas. Ja vel pieliek klat vina poltiskas aktivitates. Kaut kas galigi 'nealjo' !
kas noticis???
k
Kur gan palikushi ImKas dziesmu fani, ka nav vairs neviena laba vaarda!!! Imanta Kalninja muuzika ir gjeniaala, bet vinja privaataa dziive uz mani neattiecas un politisko darbiibu komenteet te nevajadzeetu... Gribu vien izteikt arii savu saapi un veelmi vienuviet - nedomaat tikai par saviem impulsiem un gribu izkusteeties dziesmu laikaa, pilniigi nereekjinoties ar citiem skatiitaajiem, kam tas pilniigi liedz redzeet un dzirdeet uz skatuves notiekosho! Ceesu estraade tam nav piemeerota. Arii man pirms paaris gadiem "nepaveicaas" iegaadaaties biljetes sev un vecaakiem pirmajaa rindaa. Rezultaataa "Menuetam" saakot savu uzstaashanos, ko tik ljoti gaidiiju, naacaas celties un doties maajup... Es veel buutu vareejusi paarvietoties uz zaalaaju, bet vecaakiem vairs nav tie gadi, nedz veseliiba... Domaasim tomeer mazliet vairaak viens par otru, ne tikai kaa izraadiit sevi, jo klausiitaaji tachu sanaakushi skatiities un klausiities tos , kas uz skatuves! Lai izdodas jauki sveetki veel atlikushajiem Karalienes Muuzikas brunjiniekiem! Daiga
Imantdiena
I
Imantā,Babītē nepietur ...
Berta
B
Man nekad nav patikušas ne Kalniņa dziesmas (visas vienādas), ne tas, ka viņš ir viens nebeidzams jāklis. Un tad vēl tas vecuma plānprāta histēriskais uzbrauciens Lietussargu revolūcijai! Lai kāds būtu mālslinieks vai komponists, viņam vispirms ir jābūt cilvēkam ar sabiedrībai pieņemamu un skaidru morāli. Pretējā gadījumā - vismaz manās acīs tādi kā Kalniņš un Pauls ir apaļas nulles.
Diemžēl...
D
...ir lietas, kas pāriet. Te nu jāpievienojas gandrīz visam iepriekš teiktajam. Man Imantdienas kādreiz nozīmēja ļoti daudz, tomēr nākas atzīt, ka par akadēmisku koncertu tās nekad neesmu uzskatījusi. Re, izrādās, pavisam citādi. Esmu no nepareizi domājošajiem šajā sakarā, un, ja nebūtu šī raksta brīdinājuma, būtu uzvedusies pilnīgi aplami. Atbalstīju arī "Lietussargu revolūciju", droši vien arī vēl citos komponista prāt nepiemērotos brīžos esmu dziedājusi šīs dziesma. Te nu top skaidrs - uz Imantdienām vairāk nebraukšu, jo laikam jau neiederos tajā publikā, kādu tur gaida Imants Kalniņš.
lno
l
Lai man piedod citi, bet man Kalnina mzika nekad nav bijusi tuva. Protams dazas dziesmas man patikusas. Kalnina faniem gribas teikt, ka si nu butu ta reize atbildet komponistam ar savu viedokli: ja vins negrib, ka vina dziesmas skan doma laukuma cilvekiem ar lietussargiem, lai tad spele tiem, kuri doma ka vins:) Ja Kalnins savu muziku saista ar saviem uzskatiem, tad manuprat ta ari jaatbild:)
ABC
A
Brīnos par tiem cilvēkiem ar absolūtu pašcieņas deficītu, kas gatavi piedalīties nožēlojamajiem vaukšķiem un apčurātajam skudrupūznim domātā pasākumā. Dzimtcilvēku psiholoģija pilnos ziedos.
gan tam
g
Kalniņam, gan Paulam ielīšana politikā mantkārības dēļ ir sabojājusi reputāciju arī es vairs nejūtu cieņu pret viņiem, bet gan nicinājumu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas