Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par nieres transplantācijas operāciju pārtraukšanu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zina
z
Tur nekas zvērisks nav, un neviens negaida TAVAS nieres, pacienti gaida cerību un iespēju izdzīvot....un viss. Arī viņi kādam ir bērni, mammas, tēvi utt. Tikai to jau neviens laikam nesaprot.
Hamamelis
H
Bet mīļie draugi, P.Stradiņa KUS valdes pr-sēdētājs Veinbergs taču bija viens no tiem Latvijas "medicīnas grandiem" (lielo slimnīcu vadītajiem..), kas parakstīja aicinājumu Dombrovskim apstiprināt Rozentāli par ministri, tad kādu caurspīdīgumu medicīnas finansēšanā, finansējuma sadalījumā un kādas principiāli jaunas vēsmas mēs varam gaidīt no ministrijas? Manuprāt, par ministru būtu jāieceļ cilvēks, PRET kuru iestātos visi "grandi"..
Mr. X
M
Jebkura normālā valstī šī valdība būtu iesūdzēta cilvēktiesību tiesā. Galu galā slimnieks zina ka viņš ir iekļauts valsts programmā lai tiktu veikta operācija. Tā ir viņa cerība uz dzīvību. urš gan ir devis valdībai tiesības būt Dieva vietā un izlemt - dzīvot šim cilvēkam vai nē. Neesmu ļauns cilvēks,bet no sirds novēlu kādam no "čiekuriem" vai viņu radiniekiem būt šo bezcerīgi slimo cilvēku vietā un tad es no malas paraudzītos kādi lēmumi tiktu pieņemti. Lai gan ko cerēt pa treknajiem gadiem pietiekami ir uzkrāts nebaltām dienām.
cony
c
J a Tautas partija nevar un negrib kautcik racionaali straadaat kopaa ar vinju nomineeto Rozentaali , un tik negatiivi tiek prezenteeta Latvijas mediciina,mans luugums valsts prezidentam vienojoties ar premjeeru un LAB valdi atsaukt no amata Rozentaali un noziimeet piemeerotu iereedni veseliibas nozares vadiibai.
jupis
j
Bet kur paliek tie ap 450 milj. latu, kādā Toričelli tukšumā tie tiek sagrūzti?
Ieva
I
Atbalsts slimniekiem. Bet nu bilde visprecīzāk atspoguļo izpratni par augstvērtīgu medicīnu Latvijā - mums ir APARĀTS! Tas, ka gultā guļ nobijies cilvēks, kuram, visticamāk, neviens nav jautājis, vai viņš vēlas tikt demonstrēts kā tāds eksperimenta trusis, nav tik svarīgi.
liver
l
........operaaciju apturejaa pusceljaa
pionieris
p
Gipokrāta zvērests darbībā.
nana
n
Nu tālāk vairs nav kur! Tā vairs nav nekāda veselības aprūpes sistēma, bet īstens bardaks. Tie, kas ar to draud ar tādām lietām, vairs nav ārsti, bet slepkavas. Lai nu ko, bet atteikt nieru transplantācijas, ja ir iespēja glābt cilvēkus ??? Nu nesakiet, ka te vainīgs samazinātais finansējums, te vainīga nekaunība un cinisms, padarot par ķīlniekiem visneaizsargātākos .
pensionārs
p
Šantāža.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas