Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Par" nobalso vairāk nekā vēlēšanās par koalīcijas partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cc
c
Es balsoju PAR, lai tauta varētu atlaist tādus bļaurus kā JL un pārbēdzējus.
x
x
naturalizaacija ...
K
tas var būt, ka 98. gadā bija 1,3 miljoni balstiesīgo, bet šodien 1,5?
Antons
A
Sis rezultats nav objektivs,bet gan jau oeprieks sameistarots ar valdosas noziedznieku koalicijas un vinu paklausiga gribas izpilditaja cimdara svetibu.Par to liecina gan datuma izvele, gan nedemokratiska velesanu kartibas noteiksana,piemeram,veletajiem nav dota iespeja balsot pa pastu,izbraucot no valsts, un visi parejie iespeju ierobezojumi.Visam kroni uzliek divu augstako amatpersonu pret veletajiem izversta draudu un iebaidisanas darbiba,kas katra cita cik necik demokratiska valsti butu kriminalnoziegums.
x
x
kaarteejaa manipulaacija. starp par balsotaajiem ir ljoti daudzi, kas ieveeleeja sho koaliiciju un, nemaz neshaubos, ja riit buutu veeleeshanas, par tiem pashiem veezhiem veeleetu atkal. vienkaarshi padomju laikos ir iepoteets, ka obligaati jaaiet uz shaadiem pasaakumiem, un ir veelme arii pabakstiit savus priekshstaavjus. tomeer neshaubos, ka pashvaldiibu veeleeshanaas pilsoniski aktiivajaa Vidzemee atkal triumfees kas? pareizi! oranzhie zaglji :)
rēķins
r
25% princiā neiet uz vēlēšanām un referendumiem... 10% atvaļinājuma laikā bija izbraukuši no valsts 10% ir īrijā un Anglijā Tā kā principā ir 40%par un15% pret...(Ja pieņemam ka visi no tiem 15 procentiem neaizgāja tikai tāpēc, ka atbalsta šo valdību)
Mācības
M
1. Aizliegt rīkot referendumus jūnijā, jūlijā, augustā. 2. Obligāti izmainīt balsošanas sistēmu ārzemēs esošiem pilsoņiem. 3. Ar likumu aizliegt aicināt nepiedalīties referendumos, vēlēšanās. Taču tiesības nepiedalīties referendumos un vēlēšanās, protams, atstāt. 4. Derētu varbūt apvienot saeimas vēlēšanas ar pašvaldību vēlēšanām. Tad mazināsies pretnostatījums saeimas pozīcija pret pašvaldībām. It sevišķi, ja saeima pieņem grozījumus, ka tautai ir tiesības atlaist saeimu. Tad nav tik būtiski ik pa 2 gadiem rīkot saeimas vai pašvaldības vēlēšanas. 5. Varbūt atgriezties uz 3 gadu saeimas pilnvaru periodu. 6. Sakarā ar pirmsreferenduma paziņojumiem aicināt atkāpties Daudzem un Godmanim. 7. Atlaist 9.saeimu. 8. Rīkot jaunas vēlēšanas
Reālists
R
Paldies tiem, kas nepakļāvās čaukstošo miljonāru un mafiozās arodbiedrības aģitācijai. Kam Valsts nākotne ir svarīgāka par zemisku ienaidu pret dažiem valdošiem zagļiem.
Cietuma komforts
C
Kur Tu pazudi? Paņēmi citu niku? :)))))
Spēle
S
Spēle nekad nebeidzas, kamēr ir vismaz viens dzīvais. Kaut kur dzirdēts citāts par Lielo spēli (lielo politiku).
ak
a
... veči, brīvi - Ja jums bērnībā mamma iemācījusi kaut čut-čut godaprāta, tad pašiem jāsaprot, ka jāiet mājās. Bet neies jau.
Cietuma komforts
C
Kas Tu par ciniķi? Ciniķis esmu es! :))))))
jk
j
Nu navaiga pūst miglu:))) Praktiski par nobalsoja tik cik balsoja par ,ne ''koolīcijas'' partijām. Tiesības jādod TAUTAI,ne puskoka '' lēcējiem''. Šai gadījumā tā bija.Ar tautas vārdu Āboltiņas,Kalnietes,Loskutovi vēlējās iegozēties saulītē.
Legītimitāte
L
1. Un atkārtošos, šie 608 tūkstoši nav opoazīcijas vēlētāji, tie vairāk ir sašutuši pilsoņi. Tā, ka opozīcija var neglaimot sev un nepierakstīt šādu popularitāti tautā!!!! _________________________________________________ _________________ Tieši tāpēc jāuzdod jautājums: VAI JŪS ESAT PAR 9.SAEIMAS DARBA TURPINĀJUMU? Atbilde: PAR PRET 2. Ja nu tu piedāvā referendumā uzdot jautājumu par vai pret koalīciju, tad tikai godīgi būtu, ja tiktu uzdots arī jautājums par vai pret opozīcijā sēdošajām partijām. Ja uz iepriekšuzrādīto jautājumu vairums atbildēs PAR, tad 9.saeima var turpināt darbu. Ja vairums atbild ar PRET, tad 9.saeima tiek atlaista (ierosina preizidents), tiek rīkotas jaunas vēlēšanas, kur pilsoņi arī izvēlas par kādām partijām balsot (pozīcijas, opozīcijas, jaunām). Ar interesi gaidu Jūsu atbildi.
WALA
W
Skaidri redzams ka esi "izliecies" !!! Šis rezultāts nekādi nenozīmē atbalstu koalīcijai, savukārt tie 18'000 PRET teicēju, tie gan ir atklāti pieskaitāmi tiem cilvēkiem kas acīmredzot vismaz tic pašreizējai valdībai. Diemžēl, bet TP un Co bija tik mīkstmiesīgi, ka nebija gatavi aicināt iet savus vēlētajus uz referendumu, lai viņi balsotu PRET Satversmes grozījumiem, vai arī jau iepriekš zināja, ka varas partiju vēlētāju skaits var būt nepietiekams. TIkai tad ja būtu nobalsojuši savi 80% vēlētāju ( PAR vai PRET nav svarīgi, svarīgi tikai lai vispāŗ parādītu "noskaņojumu") varētu spriedelēt par tendencēm. Diemžēl, bet laikam jāpateicas varas partijām ar saviem izteikumiem, ka ir iedzīta kārtējā nagla demokrātijas zārkā !!! Tas man liekas diezgan daudz ko liecina par mūsu varas partijām ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas