Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par prezidenta portreta gleznošanu varētu sākt domāt vasaras beigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klans
k
Šī persona nav MANS prezidents. Te kāds jautāja, ko viņš man ir nodarījis. Daudz ko. Ārzemēs, runājot ar cilvēkiem un pasakot no kurienes esi, ir jāmelo, jo nosaucot Latviju, tie ļaudis kas mūs zina, smīn. Zatlers saka , ka nevar atlaist Saeimu, jo tā IR rīcībspējīga. Tur jau tā sāls, ka Saeima ir jāatlaiž, jo tā ir nelikumīgi ievēlēta un IR rīcībspējīga. Ja viņi nerīkotos, varētu sēdēt uz nebēdu. Algas un komandējumus kā nebūt samaksāsim. Zatlers ir devis milzu ieguldījumu nodokļu namaksāšanas leģitimizācijā utt..
Dzintars
D
Vins nav mans prezidents. Kurs no Latvijas iedzivotajiem balsoja par Zatleru? Neviens vinu vardu nepazina arpus kolegu apriti kad vins tika izvirzits PARIS dienam pirms vinu iebidija amata. si tikai viens piemers kas atspogulo cik trulla si valdiba, un neviens sis lietas neaizmirsis. Mes nedzivojam demokratija un es nosplaujos uz katra kropla kurs uzticas "musu"? valdibai (Vins NEBIJA ievelets)
vilards
v
Pie reizes mākslinieks varētu iesākt gleznot vēl arī nākamā prezidenta portretu, tikai lai pakonsultējas ar politikas smagsvariem, tie taču zina, kas būs nākamais. Lētāk sanāktu valstij. Ja vairumā pērk krāsas, tās var dabūt lētāk. Domāt valstiski vajag, cienītie.
maitasgabals
m
Lieliski var redzeet kaa sjajaa portaalaa piestraadaa profesionaali komenteetaaji. Skaties, kuru rakstu gribi, visur dzeris un tml. tipaazji. Regulaari lasu sjo portaalu, par dazjiem komenteetaajiem jau izveidojies savs dosjee. Citam tas ir pozitiivs, citam ne tik. Pirms skribeleet, savus komentaarus, aizskaitiet liidz desmit, un padomaajiet, ko JUMS PERSONIIGI ir nodariijis prezidents. Vai tiesjaam nav skaidrs, ka sjis konkreetais raxts nav par politiku ( ko sliktu vai labu prezidents ir izdariijis ), bet par prezidenta bildi galerijaa. Jaa, man arii pagaidaam nesimpatizee prezidents, bet vai taapeec ir jaapaliek pa kretiinu? PS. Pirms raxtiet man atbildi, padomaajiet vai ir veerts izgaazt zjulti. Uztveriet arii kaadu zinju pozitiivi.
domāju, ka
d
Zatleram noteikti jākarājas kādā atsevišķā telpā ar apsardzi, jo šopavasar pie Limbažu 1. vidusskolas viņa stādītā egle pāris naktis atpakaļ pazuda. Bedre vien palika. Aizvietoja ar citu. Portretus uzreiz vajadzētu gan taisīt vairākus, ja kas.
tidy bowl
t
Portretam jabut ar podu fonu, citadi par daudz cienigi.
Minjona
M
Ja jau Ģerboņu zālē vietas vairs nepietiek, tad acīmredzot tāda ir Dieviņa griba - viņš nav vēlējies, ka aplokšņu prezidents arī pēc savas prezidentūras beigām Latvijai atgādinātu par valsts kaunu un postu - starp lauvām un mērkaķiem atrasto korumpēto ķirurgu, kas ierāpās prezidenta krēslā. Puiši un meitenes Zatlera kancelejā! Nav ko spītēt Liktenim! Nemaz nemēģiniet Ģerboņu zālē ko pārkārtot, lai Valdi ar' varētu uzkarināt blakus Čakstem un Vairai! Viņš vienkārši nav pelnījis tur karāties. Punkts. Un āmen.
Ysk
Y
gods attainot Zatleru gleznā. --------------------- -------------------- Izsaku līdzjūtību Polim. Un pat nebūs jāataino, bet nāksies attainot. Kā tā tainošana notiek?
Sandris
S
Ak Kungs kādā pāķiski provinciāla formālisma pīļu dīķī nākas dzīvot. Dēls jautā, kāpēc? Tāpēc, ka tā ir mūsu dzimtene.
Zenta
Z
Mani drīzāk uztrauc Ozola teksts - uz pirmās prezidentūras beigām jābūt gatavam... Klau, vai jau ir skaidrs, ka Zatlers būs divus termiņus??????
PILNAI LAIMEI
P
Man jau arī tīk. Taču lieta šobrīd ir nopietna - Damokla zobeni ir pacelti virs potenciāla mākslas darba. Ja tu zinātu kādas personas Rafaēls (viņš bija viens no pirmajiem šīs tradīcijas aizsācējiem) ir izmantojis savu darbu darināšanas vajadzībai...
taa kanceleja
t
veel intresantaaka
dzeris - PILNAI LAIMEI
d
Nu saprotams jau, ka ne jau par gleznošanas specifiku te iet runa. Vienkārši šī te ordeņu karināšana un portretu gleznošana personai, kas absolūti nav to pelnījis un vispār nokļuvis šinī amatā gadījuma pēc izskatās pēc absurda teātra, lai kādi tur protokoli to arī neparedzētu, un izsauc nepārvaramu tieksmi par to visu paņirgt.
PILNAI LAIMEI
P
Jauki! Taču jāatzīst, ka nav korekti jaukt vienā katlā kāda karaļa valdīšanas nosacījumus ar viņa portreta radīšanas nosacījumiem. Un tieši tamdēļ mākslinieka darbs šeit ir sevišķi grūts: vēsturiskā vide, stilizācija, nepieciešamība uz tās neuzkārties, statiskums, personāžs, ko pats neesi izvēlējies un atbildības sajūta vēsturiskās un psiholoģiskās patiesības priekšā. Ja tas viss nebūtu svarīgi un kaitinoši, varētu iedomāties, ka dažs mākslinieks ar to (šādu pienākumu) gribētu lielīties.
vai nav par traku?
v
Lasu un nebeidzu brīnīties: vispirms - valstas augstākie apbalvojumi par nepilna gada "darbu"; tagad - portrets'Ģerboņu zālē. Vai tad VVF arī gleznoja tik ātri? Turklāt man šķiet, ka šo faktu tā nemaz neafišēja. Kad intervēja Poli, viņš absolūti ar šo uzdevumu nedižojās. ja tas tiek darīts, lai Zatleram taisītu PR - es teiktu, ka pilnīgi garām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas