Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Par SCP biedriem neuzņems vairākus dibinātājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hansiks
H
Zvirbulēn - tu šodien kā šauj tā desmitniekā, kā šauj - tā desmitniekā. Jei bogu! Blin, man ari respects pret Kokinu Gati, bet jo visa tā brandža iet tālāk, jo vairāk kļūst par komedijantiem ... Nē, nu vai tad tiešām nevar pārrēkties? vot konkrēti - es ari biju domājis - a varbūt man ari pieteikties tajā SCP, nu tipa a kur citur, un visu laiku man stāsta, ka jābūt aktīvam, jāstājas kādā partijā citādi mēs tikai kritizējam etc. Bet es ar aknām jutu, ka kaut kas šitāds arī notiksies. Ka es aiziešu, a mani tur ar riebumu kā pārējos bez pievienotās vērtības aizsūtīs tiem "kingiem" traukus nomazgāt, vai vispār pateiks, ka es viņiem tikai bildi bojāju... Dziļš riebums :(((
es
e
Arī atbalstu SCP. Sen bija jānāk pie varas mūsu patiesiem uzņēmējie,kuri neskatoties uz valsts spiedienu nepārtraukto, tomēr ir spējuši radīt jaunus uzņēmumus, dot cilvēkiem darbu, pretēji ūzņēmējam"Šķēlem ,kurš var tikai pievākt un pārdot. Nevajaga skaust SCP dal'bnieku bagātību, viņi to ir ieguvuši ar darbu un zināšanām.
stradniece
s
nezinu ko jus te visi kko pret SCP \\bet es jau nu noteikti atbastu visu ko vini dara un savu balsi atdodu par viniem. Un ja kaads nav velams sabiedriba, tad ta acim redzot ir labaak, lai pareejie iet staada savas sliktas seklas kur citur
Parastais
P
zvirbulēns nav Bendiks, viņš ir kaut kāds lembja apmaksāts pusjurists, kam personīga skrobe uz Maizīti un Loskutovu. Varētu būt arī tas tablešu rijējs Bode, vai cits kāds no hūtes bļodlaižām.
es
e
Mārci,Tu nekad tur neiekļūsi. Sāc domāt jaunus trikus-marsieši jau bija. Lūdzu kaut ko orģinālaku.
ej tu
e
Ko tur zvirbuls aizmirsa?
Apelsīns
A
J
njaa...
n
Varbūt Tu esi viens no tiem, kuru neuzņēma? Tad Tavs aizvainojums saprotams....
zvirbulēns
z
Es nebūt neesmu kašķīgs, bet man instinktīvi riebj visi tie, it īpaši liberāļi, kuri neuzņem cilvēkus partijā, kaut tie apņemas ievērot partijas statūtuss :( P.S. Socialliberāļu ideoloģija ir vārdu spēle, tukša vārdu spēle, lai apmuļķotu citus, ne tur kas sociāls, ne kas liberāls.
SCP atbalstitajs
S
"... krita arā no sociālliberāļu ideoloģijas ( tādu gan pasaule vēl nepazīst)" izglītojies, kašķīgais SCP nīdēj 'zvirbulēn'!. Sociālais liberālisms NAV izdomājums, ko SCP izvēlējies lai izklausītos smukāk, bet gan tāda ir gadu desmitiem ilga tradīcija daudzās attīstītās valstīs. ... (is a branch of liberalism which emphasizes individual rights and equal opportunity for all citizens.[6] For social liberals, the lack of education, health, or employment, is seen as as big a threat to individual freedom as state compulsion and coercion.)
gm
g
Atraidiitie, tad dibinaas partiju SPCP - Sabiedriiba Pavisam Citai Politikai. Tad vinji attapsies, ka nekur taalu no Liepnieka radoshaa gara nav tikushi un veelreiz paardeevees savu organizaaciju par Sabiedriibu Uznjeemiigajiem Centiigajiem Kalpotaajiem. Ja nopietni, tad SCP nav lemts tikt valjaa no garaas exTP, Liepnieka un Parex eenas.
zvirbulēns
z
"...Kāda starpība, kāpēc netika uzņemti tie cilvēki....acīmredzot, viņiem nebija nekādas pievienotās vērtības.. -------------------------------- Ak, cik precīzi un, tas trakākais, godīgi pateicāt -viņiem nebija nekādas pievienotās vērtības. Tieši tā, šajā ciniskajā laikā kundziņi, direktoriņi, rīkotājiņi, vadītājiņi, loceklīši tik daudziem cilvēkiem Latvijā nepiešķir nekādu vērtību. P.S. Bet tagad noskataties video, proti, Štokija runa kongresā www.la.lv, un Jūs redzēsiet, kā šis kundziņš, glābejiņš Štokijiņš runā par citu politiku, kas jāiedzīvina Latvijā, kā politikai jāredz, jājūt cilvēks blakām :((( P.S. Dziļš riebums :(((
njaa...
n
Nevarēšu Tevi iepriecināt, zvirbulēn - neesmu viņu partijas biedrs, bet man vnk šķiet drusku smieklīga Tava aktīvā čivinašana pret viņiem pat tikai tad, kad jau parādās trīs maģiskie burti "SCP"...Kāda starpība, kāpēc netika uzņemti tie cilvēki....acīmredzot, viņiem nebija nekādas pievienotās vērtības...un zini, manās acīs viņi iegūst tikai bonusu, aiz borta atstājot Babri, kurš savulaik strādāja SABā, bet tagad strādā pie apšaubāmas reputācijas cilvēka...un, manuprāt, šie pagaidām ir vienīgie, kuriem svarīga ir kvalitāte nevis kvantitāte...
Arbuzs
A
Dīvaini - nez kāpēc man liekas, ka Gobzems iemieso kādu tādu glumu blēdības ideālu? Teiksim jau no Maksātnespējas administrācijas laikiem?
zvirbulēns
z
Tu, cik skatos, esi SCP biedrs, pasaki man un parējiem interesentiem, kas tiem izbrāķētajiem cilvēkiem bija par vainu, nu kas? Drusku slimi, drusku par aktīviem, krita arā no sociālliberāļu ideoloģijas ( tādu gan pasaule vēl nepazīst), kas viņiem bija par vainu, ja viņi nevarēja būt par vienkāršiem SCP partijas biedriem, kas gatavi maksāt biedra naudu un atdot savas balsis par šo mistifikāciju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas