Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par tūrismu un jaunām iespējām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cepumu paciņa
c
Eh, tūrisma speciālists... :) Ekotūrisms Latvjā nevar konkurēt ar kūrortu Turcijā. Ekotūrisms Latvijā var konkurēt ar ekotūrismu Somijā vai Polijā. Cilvēks, kurš vēlas atpūsties dienvidos zem palmas, tā vietā neizvēlēsies atpūtu ziemeļu neskartajā dabā. :) Cilvēks, kurš vēlas iepazīt Senās Ēģiptes civilizāciju, nebrauks apmeklēt Ārzemju mākslas muzeju Rīgā. Tikpat labi var paziņot, ka Latvijas piena ražotāji varētu konkurēt ar Vjetnamas rīsa ražotājiem. Vienkārši nevajag runāt lozungos.
Ieva
I
Man uzreiz nāk prātā hokeja čempionāts, kad varēja tās nabaga viesnīcas nopelnīt, taču fani vai nu mitinājās busiņos autostāvvietās vai Igaunijā, jo igauņu piedāvājums kopā ar atvizināšanu līdz spēlēm izrādījās lētāks.....Savukārt krievu humoristi mūsu valsts viesmīlības nozari raksturojuši, ka cenas te ir kā Eiropā (vai par Latviju dārgāka ir tikai Maskava), toties apkalpošana- kā padomju laikos.
Elza
E
Mums pirms PVN pacelšanas cenas salīdzinot Baltijas valstīs bija augstākas. Un PVN pacelšana nebija tā, kas sagrāva tirgu tik ļoti, kā tas, ka viesnīcas kā lielākā daļa uzņēmumu šeit, primāri grib gūt ātru un lielu peļņu. Un kā arī pērn noslēgtie viesnīcu līgmi šogad tik un tā vēl spēkā ar 5% PVN. Un vēl neaizmirsīsim paskatīties uz kvalitāti un cenu adekvātumu... Tā, ka par šo tēmu var runāt un runāt...
kompete
k
Tik ilgi, kamēr Krievijas iedzīvotājam dabūt vīzu uz LV ir piņķerīgāk un dārgāk nekā uz jebkuru citu šengenas valsti, mēs par naudas ieguldīšanu mārketingā varam aizmirst. Jēgas nekādas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas