Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Parex banku nodod Privatizācijas aģentūrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
OK
O
Viens pluss ir- Parex neparaus līdzi Hipotēku banku, kas tiešām ir "sistēmiska", atšķirībā no pirmās. Tas, ka novirza uz PA ir skaidrs- ilūzijas par bankas glābšanu, šķiet vairs nav saglabājušās arī pašiem lielā plāna bīdītājiem un shēmotājiem. Un neko tur neprivatizēs- ne pēc gada, ne pēc diviem. Valsts ieguldītos "pelnošos" depozītus pārbīdīs uz pašu kapitālu, kur tie vairs ne tikai peļņu nenesīs, bet katram Latvijas nodokļu maksātājam regulāri izņems no kabatas žūksnīti latu, plus vēl zudušī pamatsumma, banku "veiksmīgi" pārdodot tālāk par pāris latiem, ja vien vispār izdosies pārdot- tādi nu visi tie "glābšanas" ieguvumi. Vai Godman ar savu trako finminu atbildēs par to, ko izdarījuši? Noteikti nē. Garantēju. Punkts!
!
!
Oskar, fiksi brauc uz Straupi ārstēties!
Arturs M
A
PA jau sen bija jabeidz existēt,tagad būs iemesls to uzturēt.Tas nekam neder.
tūdaliņ-tāgadiņ
t
koncertzāli un dejuzāli
hm
h
No privatizācijas iegūtajiem līdzekļiem celsim koncertzāli...
:(
:
Ja kāds pirms gada būtu tikai ieminējies, ka Parex nonāks PA pārraudzībā, tad tas būtu ielikts psihenē, un abi K.būtu uztaisījuši masu histēriju... Tā ka nemaz nesaku, ka pēc gada ar šo banku ne tādus brīnumus vien ieraudzīsim...
politologs
p
tad vismaz PA izvairīsies no likvidācijas...
:o)
:
Nu gan derēja izveidot izmeklēšanas komisiju par Parex glābšanas lietu. Interesanti, kas tur atklātos, jo šakums šai glābšanai tik tiešām bija interesants, un Godmanis šo banku glāba līdz stadijai, kad atpakaļ ceļa vairs nav, valsts nauda iegrūsta un neatgriešanos, tā ka tagad var turpināt mierīgi shēmot.
asharaf
a
bet kur ir skaidrojums ka naudu nevajag nemt ara? :)
@
@
Nuu, pasu skandālā sasmērētais Bičevskis jau nu varēja vismazāk par "kompotenci" izteikties. Prihvatizācija par tautas samaksas cenu?
Viskas
V
Privatizacijas Agenturai ir tiesam liela pieredze prihvatizesana!!! Tapec, jau to iesaista, jo nu tas kumoss miljonu vertibaa japievac!
1000
1
Un ko Tu piedāvā? Nekad nedarīt neko adekvātu, jo te, lūk, ir Latvija, un tāpēc labāk tikai sēdēt un pukstēt?
Brooks
B
Let us hope the history is not going to repeat itself. This "privatization" has often looked like a big joke. Some visions. Government is pumping a huge sum of money to bank, and after privatization there will be hiding owners background. Maybe former owners, maybe well known politicians who have already good experience of so called privatization. Certainly everything will happen legally and along the rules, as always. This is not a banana republic, isn´t this.
ca
c
"Sindiceeto krediitu bankas"-pastkastishu bankas Nauru vai Virdzinju salaas,kuras pieder pashiem balelinjiem,krievu banditiem,K&K arii noprivatizees Parex'u. Buus lielaakaa naudas izkraapshana Latvijas pastaaveeshanas veesturee.
vīzija
v
...un noprivatizēs banku par sviestmaizi Kargina&Krasovicka offshori, bet valsts ieguldītā nauda pazudīs ar galiem. tad gan daži labi riktīgi Pareeks... seļavi. ja ir cirpēji, aitas atradīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas