Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Parex bijušajiem darbiniekiem lielie pabalsti var iet secen

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
[email protected]
l
Tam, kurš šodien lasa šo liecību, vajadzētu svinēt kopā ar mani un manu ģimeni, jo tas visiem sākās kā joks, un daži teica, ka tas nav iespējams. Mani sauc Aleksandrs Bendiks, es esmu no Rīgas, bet kopā ar sievu pārcēlos uz Beļģiju. Esmu laimīgi precējusies ar diviem bērniem un skaistu sievu. Kaut kas briesmīgs notika ar manu ģimeni, es pazaudēju darbu un sieva aizgāja no mājas, jo es nevarēju parūpēties par sevi un ģimeni. viņai un maniem bērniem tajā laikā. Man izdevās deviņus gadus, neviena sieva mani neatbalstīja, lai labi rūpētos par bērniem. Es cenšos nosūtīt testa ziņojumu sievai, bet viņa neļauj man ar viņu runāt. Es cenšos aprunāties ar viņas draugu un viņas ģimeni, bet es joprojām zinu, ka kāds varētu man palīdzēt, un es vēlāk esmu nosūtījis pieprasījumu tik daudziem uzņēmumiem, bet tik un tā nezvanu man, līdz pienāk kāda uzticīga diena, kuru es nekad savā dzīvē neaizmirsīšu . Kad es satiku vecu draugu, kuram es izskaidroju visas savas grūtības, un viņš man pastāstīja par lie
brunis
b
Valsts maksā pabalstus nepārdomāti, jo zinu daudzus, kuri priecājas, kad gandrīz gadu var nestrādat un dzīvot pa pludmali. Cilvēkiem nav motivācijas strādāt. Ja pabalsts nebūtu lielāks par 200 Ls mēnesī, cilvēki meklētu iespēju nopelnīt, bet tagad neviens negrib iet uz darbu, ja var saņemt naudu tāpat. Stipras šaubas par valdības profesionalitāti. Tiem, kas strādā, tiem ņem nost, bet maksā miljonus lielai daļai parazītu.
Nezinu gan...
N
... kā tur ir ar Godmaņa "kompitenci" , ja viņš lika valstij pārņemt zaudājumus, bet kungiem K. un K. atstāja peļņu.
VID - komentētājiem
V
Te jau kautkādi minimālo algu saņēmēj, stroiku melnstrādnieki un citi zagļi ir salasījušies, kas parzītē uz pāējās tuatas rēķina, apzogot valsti, skolotājus, vecos cilvēkus, mediķus, pateicoties tādie zagļiem, minimālo algu saņēmējie, Latvijā ir nabdzība un krīze 20 gadu garumā, tagat ir jāslēdz skolas, slimnīcas, skolotājiem algas zem iztikas minimuma jāsamazina, pensionāriem tā jau nožēlojamās pensijas vel jāsamazina. Normālās valstī kā ASV, un citās attīstītās ES valstīs par valsts izzagšnu liek cietumā un visu mantu konfiscē, jo tā pirkta par valstij nozagtu naudu un tai pienākas valstij piederēt, bet Latvijās zagļi, tik turpina negausīgi zagt, saņemot algas aploksnēs un valsti novedot nabadzībā un bankrotā
baņķieris - paglupiem cilvē
b
NEVAJAG NODARBOTIES AR VALSTS UN PENSIONĀRU(kuriem tagAt pensijas pat jāsamzina, aplokšņu algu dēļ) APZAGŠNU, TAD ARĪ BŪS NORMĀLI PEZDARBNIEKU PABALSTI, BĒRNU PABALSI, PENSIJAS, SLIMĪBAS NAUDAS. LATVIJĀ VEL DAŽI PAGLUPĀKI CILVĒKI UZSKATA KA IR SLIKTAS SOCIĀLĀS GARANTIJAS.
X.
X
Jebkura viņu saņemtā summa ir milzīga ar manas mammas šomēnes saņemto pensiju - 120 ls.
Mārīte
M
Tukša salmu kulšana! Neviens neatteiksies no tā, kas likumīgi pienākas! Un tas pienākas likumīgi. Jautājums ir par to personu kompetenci, kuri pārņēma Parex. Tas notika tik "konfidenciālā" gaisotnē! VAI PĀRŅEMŠANAS LĪGUMĀ TO VARĒJA PAREDZĒT? Jā! Jebkuru uzņēmumu pirkšanā, reorganizācijā utt. tiek atrunāti darba tiesisko attiecību jautājumi un arī īpašnieku tiesības un pienākumi. Privātās bankas īpaši neatšķiras. Šinī gadījumā jārunā par valsts, kā partnera kompetenci.
Dora
D
Visus sos zaglus ir jatiesa un publiski japakar, jo to voni ir pelnijusi.
Aicinājums
A
Es aicinu Parex bankas bijušos īpašniekus labprātīgi atteikties no visiem procentiem par viņu ieguldījumiem Parex bankā un dot rīkojumu pārskaitīt visus ienākumus uz sociālo budžetu līdz pat brīdim, kad tiks atmaksāts pilnīgi viss kredīts un ieguldījumi, kurus Parex bankas glābšanai ir devusi Latvijas valdība.
:):):)
:
oij,latvijā tā nenotiek,neticu,ka vispār būtu doma to darīt,bet tik pakacināt mūs.
Zurnālistiem
Z
Konstruktīvs priekšlikums: Parex banka šobrīd ir valsts uzņēmums - ierosinu Dienai aizsūtīt oficiālu pieprasījumu ar jautājumu, kad šie 7 darba līgumi tika slēgti. Visā šajā stāstā tieši šis aspekts ir būtisks. Ceru, ka nevajag komentēt kāpēc. Reāli - tas ir miljonu darījums, tiešām pārāk neinteresants faksts priekš žurnālistiem?
Bille
B
Bet vispār jau VNA ne tikai maksā pabalstus, bet pirmkārt meklē darbu. Vai nav kaut kādi noteikumi, ja 3x atsakās no piedāvātā darba, tad pabalsts nepienākas. Un nodarbināšana sabiedriski derīgos darbos, tāda arī liekas pieejama. Kurš gan negribētu redzēt kā labi tērpti kungi uzlasa, piemēram, Jūrmalas pludmalē atkritumus.
skuķis
s
Varētu piekrist Tavam viedoklim, jo ir lēmumi, kurus valdība pieņem pat ar atpakaļejošu datumu...jaut. apstājas pie gribēšanas un varēšanas ..
skuķis
s
Vērojums ļoti virspusējs un analīze ļoti tuvredzīga...tāpēc jau nav jābrīnās, ka esam pietuvojušies, kā te saka, bedres dibenam. Šitā, meit, dzīvodami... ārā no tās bedres neizrāpsimies, domāju, ka vēl cauri tai izurbsimies...lai pasaulē par mums pasmejās
nepareizi
n
Piekrītu, ka juridiski piesieties grūti. Tikai gadījumā, ja var konstatēt precīzu datumu, kad darba līgumi pārslēgti. Tāpat piekrītu, ka jādomā pozitīvi, ka šūmēties par lietām, kuras nevar mainīt ir neproduktīvi. Bet emocionālo viedokli paust ne vienmēr ir nepareizi. :) Vairs tikai viens jautājums - vai KSI ir anagramma. Ja esmu atšifrējis - publiski neizpaudīšu. Apsolu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas