Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Parex pārņemšanā bijis politisks uzstādījums par īpašnieku saudzēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vov
v
kargins un godmanis ebreji.. hmm, interesanti ne? :)
Kalašņikovs
K
...drīz es sākšu runāt...
kas pateiks?
k
Tiesa, ka Godmanim jauna gultas biedrene un arī māja tiek būvēta Spānijā ???
dura
d
Kā tur ir ar to slepenību, nesaprotu?! Kāpēc Latvijas sabiedrība nedrīkst zināt, kas tiek darīts ar viņas naudu?! Piemēram, es ieceļu sava maka pārvaldnieku, viņš veic darījumus ar mana maciņa saturu, un stāsta man, ka es to nedrīkstu zināt! Tas taču nebūtu normāli, bet kāda šeit atšķrība?
Normunds
N
Vai kāds vēl šaubās, ka Šlesers un Šķēle ir no viena grupējuma - Solncevas? Bet varbūt lai mūs vada šis grupējums, nevis kretīni.
Senais
S
Kargins, Krasovickis, Godmanis, Bičevskis, Slakters, Krūmane, Šķēle, Šlesers, Krastiņš...Viesulis...un citi.
I.B.
I
Jauniešu mums atlikulikām. Viņu dēļ arī esam tur. Ja SAVSTARPĒJI nesakausies šie brašuļi dubultie un līdzīgie, tad, TIKAI, pati tauta ko saveidos. Gan'TĀ PAVĒLĀK- kad nevarēs paelpot. Vienīgi un tikai šiem dvīņiem un atkarīgajiem, IR BAŽAS par tautas kvankšķiem- tādā aspektā, ka VAR SĀKTIES KAS NOPIETNĀKS!
reality
r
Kārtējā ''vētra ūdens glāzē'' ! Tas politiskais piegājiens jau kopš 1988.g. ir bijis noteicošais - tas tak' 4.maija pamatu pamats (bet ekonomiku jau ar politiskiem gājienu ar novest tādā bedrē - ka pašreizējā dižķibele pēc gada būs jau mega apmēros )
krāns
k
Jā, pirmās investīcijas jau ir ceļā, pilnīga atteikšanās no Baltijas ostu pakalpojumiem !
Jaunietim
J
Esi piemeties? Viņi ir ļaunāki par ugunsgrēku mājā.
Čeloveku
Č
Ploho znaješ istoriju. Predlogaju učitsja, učitsja i ješčo raz učitsja.
dura
d
Vai Parexā augstā amatā nebija Godmaņa sieva.??? Vai kājas neaug no šīs vietas???
Jaunietis
J
Cenšos. ;)
klusais
k
Labs stāsts , nianses nebiju dzirdējis , tikai druskas , bet nu tās ,kas ir aizgājušas pa nopietniem kanāliem un ārpus Latvijas. Ja par lokālām lietām ,tad , jo ātrāk tiks atšūti no lietu risināšanas 3A, jo ātrāk mēs sāksim saskatīt gaismu tuneļa galā.
TDI
T
Es kā diezgan apolitisks un uz anarhosindikalismu tendēts ļautiņš (vispār pa lielam liekas ,ka politiķi, pat ja nav fendermaņi ir vismaz eksbicionisti )varu droši pateikt (netieša info no augstākajiem plauktiņiem). Šoreiz abiem AŠ , KK un pakalpiem ir GAME OVER, jo zēni neapjāja tikai LV, kuru diemzēl kontrolē pilnīgi, bet apjāja SVF,EK un SWiEDRUS, savukārt SVF ir ASV ekonomiskais zieds +- vēl mega pasaules uzņēmumi, EK ir GER,FR,utt..par skandināviem skaidrs. SVF,EK skaidri redz,ka turpinoties tadā garā būs sūdi ventilatorā globāli pa visu ES,no sākuma LV buļ-buļ, pēc tam LT,EE,vēl pēc tam UKR,SWE,FIN,DK,AUS (visticamāk daudzas no jaunajām ES valstīm) un vilnis visticamāk nonesīs visu rūpīgi celto ES, kas savukārt kā viena no trim MEGAekonomikām sajās visu pārējo pasauli. Tā ka likmes nav tikai LV ar savu mikroskopisko iedzīvotaju daudzumu un vēl mazāko ekonomiku, likme ir elementāra - raison d' etat - globālā līmenī ( jau daudz reižu pasaulē šī teritorija -LV,EE,LT parādījusi, ka šeit nenoturot līdzsvaru, sākas globāli sūdi-jukas, vai noturot ,stabilitāte kontinentā, Baltijas krusta kari,Livonijas aizsardzības kari, Ziemeļu kari ( no Livonijas mantojuma laika līdz pilnīgai inkorporācijai KrImp), revolūcijas -1905.gads un latviešu loma tajās, 1.P.K. neatkarības kari, 2.P.K. un to priekšvēstnesis Molotova Ribentropa pakts utt.. Tā ,ka skaidrs (piemēram TV3-zviedru kanāls un tā attiecības ar LV politmafiju, ASV jaunā vēstniece, Sudrabas brīvā darbošanās pa lauciņu), ka šoreizīti KK no savu tautasbrāļu puses arī netiks aizstāvēti ,jo tie nodevuši arī tautasbrāļu intereses,nospēruši un uz ilgiem gadiem iesaldējušī savu tautasbrāļu ilgi krāto naudu, par dubulto AŠ un pakalpiņu bandu, arī IG nerunājot, tie ir vistuvākie kandidāti Eiropas lielajai tiesai ( nedomaju vai LV spējīgi ar visu gubernatoru ļaužu palīdzību tikt galā ar konkrētajiem . Tā ka 2011. gadā ILGU MŪŽU TREŠAJAI REPUBLIKAI( piemēram Francijai ir piecas republikas, un neko nekaunas no savām kļūdām ir pat LEPNI). P.S. Lembis laikam cer palikt ka pēdējais mohikānis un sadzīvot ar gubernatoriem, ka kluss un pieticīgs mēdijos un arī PAREX lauciņā izrādījās. Tā ka Jaunieti gatavojies kažoka mešanai ( Tev jau grūti noteikti nebūs)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Valsts kontroles veiktā revīzija (Parex bankas pārņemšana - 5.-8.; 23.-53. lpp.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas