Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pārsūdzēts Rožeckina lietā apcietinātā vīrieša drošības līdzeklis

Jūrmalas pilsētas tiesa šodien pa pastu saņēmusi sūdzību par lēmumu, ar kuru apcietinājumu kā drošības līdzekli piemēroja bezvēsts pazudušā Krievijas izcelsmes ASV pilsoņa, miljonāra Leonīda Rožeckina lietā aizturētajam mājas pārvaldniekam Anatolijam Demčenkovam. Savukārt _TV3 _raidījums _Nekā personīga _ziņo, ka otrs policijas aizturētais bijis mājas bijušais apsargs.Sūdzību par Demčenkovam piemēroto drošības līdzekli uz tiesu nosūtījis viņa advokāts Dainis Lūsis.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Jūrmalas pilsētas tiesas priekšsēdētājas palīdze Gundega Lapiņa, šodien pieņemts lēmums par sūdzības nosūtīšanu uz Rīgas apgabaltiesu, kurai tā būs jāizskata tuvākajā laikā.

Kā ziņots, Demčenkovs tiek turēts aizdomās pēc Krimināllikuma 116.panta un 20.panta 4.daļas - par slepkavības atbalstīšanu. Kopš 4.aprīļa viņš atrodas apcietinājumā.

Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis iepriekš nekonkretizēja, par ko tieši vīrietis tiek turēts aizdomās, vien norādīja, ka aizturēšana notikusi saistībā ar šajā lietā sākto kriminālprocesu.

Savukārt svētdien TV3 raidījums Nekā personīga ziņoja, ka dažas nedēļas vai mēnesi pirms pazušanas no Krievijas multimiljonāra Leonīda Rožeckina namīpašuma Jūrmalā pazudusi apsardze. To raidījumam apliecina miljonāra kaimiņi. Agrāk Rožeckina īpašumu patstāvīgi apsargājis viens cilvēks, bet kādu laiku pirms 16.marta šis cilvēks to vairs nav darījis. Raidījuma rīcībā esošās ziņas liecina, ka šis sargs arī ir otrs policijas aizturētais, kurš pēc zināma laika atbrīvots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas