Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Partiju un Valsts prezidenta attiecībās vēl nav pilnīgas saskaņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
agate
a
Kurs ta te komandes ja ne prezidents.Freibergas laika darijat ko vien gribejas. Ta pati rakstija gramatu francu valoda, labi ka retais var izlasit ko ta tur sarakstija, kada te var but ciena tagad. Valsts tas laika bija ka snauda, vina visu zina, zimes vinai radijas. Laba spele no vinas puses, un vai mes zinam cik isti vina valodas zina.
Ofers
O
Loģiski, ka pie kraha Latvijā ir vainojams tieši Kalvītis. 1) ar uzpūsto valsts pārvaldi, neadekvāti lielo ierēdņu, aģentūru, valsts SIA utt. skaitu, kur nelietderīgi tika tērēta un vēl tiek turpināta tērēt budžeta nauda; 2) ar neizveidotajām rezervēm (kādas izveidoja Igaunija, kamēr Kalvītis turpināja naudu notriekt), jo Eiropā šobrīd ir tikai dažas valstis, kuras ir lūgušas SVF palīdzību; 3) SVF, EK un Ziemelvalstu palidzības programma 7.5 miljardu EUR apmērā attiecinot uz 1 iedzīvotāju ir šobrīd ir pasaulē otra augstākā (aiz Islandes), kas nozīmē, ka Latvijā faktiski ir lielākais kritiens pasaulē (Islandes ekonomika ir apmēra tikpat strauji krītoša), Rumānijā, Serbijā, Ungārijā un pat Ukrainā valsts parāda slogs tik būtiski nepalielināsies uz 1 iedzīvotāju, kas padara šo valstu iespējas atgūties labākas par Latvijas iespējām. 4) Kalvītis pieļāva, ka viņa valdības partija LPP/LC ieņem amatus Parex padomē, bet tur notiekošo faktiski nekonkrolē, ļaujot veidot nesabalansētu aktīvu un pasīvu struktūru, kā rezultātā banka cieta likviditātes krīzi pērn novembrī un nespēja atmaksāt sindicētos kredītus bez valsts palīdzības. Parex padomes priekšgalā sēdēja V.Birkavs, kurš, piemēram, redzams arī publiskajās fotogrāfijās dzerot šampanieti, kad tika parakstīts līgums par sindicēta kredīta saņemšanu (tie cilvēki toreiz laikam bija tik aprobežoti, ka nesaprata, ko tas nozīmē, faktiski jau krīzes apstākļos (2007. gada otrā puse un 2008. gada februāris) ņemt sinidcēto aizņēmumu par kopējo summu ap 770 MEUR. Krīze Latvijā neapšaubāmi būtu arī bez Kalvīša, taču tā nebūtu ne tik dziļa, ne tik ļoti skartu sociālo maz aizsargātos pensionārus, policistus un ugunsdzēsējus, medmāsas, kuru algas un pensijas vienmēr bijušas nožēlojamā līmenī (arī bez neizbēgamās samazināšanas). Un kas ir vēl būtiskāk - pasaules ekonomikai atgūstoties, arī Latvijas ekonomika ātrāk atgūtos un būtu iespējas atbalstīt sociāli neaizsargātos - tagad tādas iespējas būs minimālas, jo būs jāatmaksā aizņēmums.
Janis ll
J
Latvijas valsts prezidents Zatlers ar to ka neatlaidigi neskatoties uz partiju gausanos un cikstesanu panaca ka saeima pienema vesturisko likumu par tautas nobalsosanu ir izdarijis milzu darbu tautas un valsts laba. Neviens cits prezidents to nevareja vai negribeja izdarit un kam gan gribas kasketies ar partijam? Bet Zatlers nenema vera partiju klaigas un panaca ka tautai tiek pieskirtas tiesibas atlaist saeimu.
Bērziņš
B
vienkārši rīkojas kā neaudzināts rupeklis. brīnums, ka prezidentam nav tiesību pieņemt kaut kādus mērus par goda aizskārumu, jo Bērziņa izteicieni robežojas ar nediscipilēta skolas pašpuiķeļa tīniskiem izlēcieniem. skolēnam skolā noteikti par tādiem būtu jasaņem aizrādījums, bet Bērziņš gan drīkst visu:D
LAUĶIS
L
Kam vajadzīgs dārgs prezidents,kurš baidās no tautas un nevar bez apsardzes ne uz bodi aiziet ne ar kājām pa ielu pastaigāt ?!
ZINI ŽUK
Z
Ir tomēr JL vainīgs ,jo nepieņēma ne Kalvīša ,ne Godmaņa piedāvājumus darboties valdībā.Ārpuss valdības tā arī neko sakarīgu neizdarīja un arī tagad neko atšķirīgu nedara.Tādi paši blēži ,kā TP,LC LPP,LZS .......NEĀDAS ATŠĶIRĪBAS ,VIENĪGI NEJĒDZĪGI UN VAIRĀK MULD PA TUKŠO.
paklau ofer
p
vai tu vienmēr esī pilnā.Jeb dīvains no dzimšanas ? Tavuprāt Kalvītis vainigs arī pie krīzes ASV un visā pārējā pasaulē.Visas partijas skraida apčurājušās ,lai tiktu pie lielās siles.Tev nezin kādēļ nepatīk TP. nU DIEVS AR TEVI VĒLĒ UN BĪDI SAVUS POLITIĶUS ,BET LIEC MIERĀTOS,KAS DOMĀ SAVĀDĀK !
Zigurds
Z
Kad LKP CK pirmais sekretārs Boriss Pugo nolēma no Jūrmalas doties uz Rīgu ar elektrisko vilcien un uz ceku iet kājām bez apsardzes , agstajā namā sākās panika. Jo cekas funkconāru dibeni bija pieraduši pie mīkstām sēdvietām. Pugo taisnums, šķiet, viņam Maskavā maksāja dzīvību. Vai arī mūsu dižajiem funkcionāriem nevajadzētu nolaisties zemāk šajā nabagmāja ar nosaukumu Zimbamb...piedodiet Latvija. Reize zinot, ka šis vecbiedrs un viņa taukainie kolēģi, reizē ar hutaino un mākoņu stūmēju un buldozeru ir galvenie Latvijas labklājības kaprači. Pareiz būtu, ja viņu nozagto naudu imantotu viņu pašu sataisīto parādu atdošanā. Un tautas uzticības parbaude būtu izredzēto pārvietošanās bez konvoja un bākugunīm. Pēc Pugo piemēra.
tādi esam
t
Kāda velna pēc prezidentam jābrauc ar kortežu, jātraucē satiksme, jārada sastrēgumi, tūkstošiem cilvēku kavējot nokļūšanu darbā vai mājās? Ir jāatņem tās sirēnas, lai brauc ar tramvaju." ++++++++++++++++++ 1. Par V.Z.kortežu var piekrist, patiešām idiotisms, ka 5 (!) automašinas viņa auto katru rītu un vakaru pavada; 2.Ar tramvaju vajadzētu pabraukāt arī Segliņam un Zalānam, citādi jau viens nezinot, cik maksā biļete, otram vajadzētu izbaudīt 2- talona murgus 3.Ja V.Z. neizdabātu savai freilenai, viņš būtu OK!
Человек
Ч
На самом деле, это Заланс и есть. Точнее, Ушаков и Заланс - близнецы-братья. Дать им разные фамилии придумал латышский политтехнолог Стендзениекс, чтобы если не один, так другой точно попал во власть. Когда Заланс болеет, вместо него на заседания Кабинета министров ходит Ушаков. И наоборот, когда Ушаков по делам уезжает в Москву, Заланс идет в сейм под видом Ушакова.
un
u
Pat ārēji Ušakovs līdzīgs Zalānam.
Figaro
F
Uz brīunumu esmu gaidījis 18 gadus! Man pietiek! Par latvju bāleliņiem vairs nav nekādu cerību. Balsošu vienīgi un tikai par SC.
kritiķis
k
Piekrītu Oferam, pilnīgi manas domas.
Žuks
Ž
Labāk ka nav, jo latviska saskaņa atgādina kaut ko zoodārzam līdzīgu!
dzeris - Ofers
d
Man, tomēr, tā nešķiet. Viss jau var būt, bet, es ceru, cilvēki vairumā tomēr nav tik stulbi, lai nesaprastu, ka ne jau JL ir vainīgs pie patreizējās situācijas. Un ,ja tomēr ir, tad šai valstij vispār nav nākotnes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas