Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

“Pasažieru vilciens” lauzīs līgumu ar filmu piegādātāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Nesen bija ziņa, ka Rīgas lidostā nākas ciest cilvēkiem, kuri kafejnīcā runā latviešu valodā, tagad - vilcienā - atkal "aizmirsuši", ka ir tāda latviešu valoda. Nez, kāda ministrija pārzina gaisa un dzelzceļa satiksmi?
11 tramvaja vadītājs
1
Nu rādīt jau var, ja tik nav par skaļu tiem, kas vēlas, piemēram, lasīt, bet nepieļaujami ir tas, kā pasažieru vilciens nospļaujas uz valsts valodas likumu. Arī filmu izvēle tikai lieku reizi pierāda, ka imigrantiem nav ne mazākās vēlmes būt šīs valsts patriotiem, vajag stingru likumu, gluži kā tas ir viņu dzimtenē..
Mike
M
Latvijas Dzelcelja starptautiskaas satiiksmes vilcienos Riiga - Sanktpeeterburga - Riiga un Riiga - Maskava- Riiga NEKAD netiek piedaavaati laikraksti valsts valodaa, vienmeer tikai krievu valodaa. Vai nav laiks lauzt liigumu ar veel vienu piegaadaataaju???
kamī
k
jā, nudien, ir speciāli kasē jāuzsver, ka vajag vagonu bez kino. jo vienreiz to aizmirsu - un tiku svētajās šausmās, blakus iedzērusi krievvalodīgo kompānija, kas konduktoru bakstīja, ka par klusu esot tas tv, un tad nu pagrieza skaļāk...
Vita
V
var izvēlēties? :DD nu gan lej... ja biļetes palikušas tikai tajā, kas "ar" (un tā ir bieži) - neko tur nevar izvēlēties. Atliek nopūsties un rēķināties ar sāpošu galvu...
priecīgi pārsteigta
p
Beidzot kāda laba ziņa!!! Tikai - kurš būs tas atlasītājs?
Es
E
Rādīt filmas vilcienā tas ir stulbi. Filmas jāskatās vai nu mājās vai kinoteātrī. Varētu padomāt, ka cilvēki kā narkomāni ir atkarīgi no filmām, ka pat vilcienos jāskatās. Nerādīs - sāksies lomkas. Vilcienā var lasīt grāmatas vai žurnālus vai ar austiņām klausīties mūziku, vai skatīties pa logu un domāt labas domas.
kaija
k
vienreiz braucu bija igauņu filma igauņu valodā. iepriekš diezgan tizlas un lētas komēdijas vai bojeviki. laikam viens no atlases kritērijiem ir, lai filma būtu piemērota "lielākajiem kretīniem". ir taču ĻOTI daudz labu filmu, kuras varētu rādīt. bet vispār, man liekas, ka stulbi tomēr rādīt filmas vilcienā. tas vai nu traucē, piemēram, lasīt vai sarunāties vai arī nav iespējams dzirdēt vilciena troksnī.
Janka
J
Sanāca diez gan regulāri braukāt uz Liepāju un tās filmas tiešām regulāri krita uz nerviem, ja vēl sākumā bija ciešamas franču komēdijās tād pēdējos mēnēšos ar vien vairāk bija krievu produkti. Pie tam lielai daļai filmu galvenais labvēlis bija Krievijas patriotisko filmu fonds, un trīs reiz varam minēt, kas šajās filmās bija sliktie... amerikāņi, čečeni, gruzīni un baltieši.
[email protected]
h
Neuzmācieties cilvēkiem ar savām tizlajām filmāmvispār! Varbūt drīz gribēsiet piespiest tās skatīties puliskajās tualetēs?
Zelma
Z
bija dažas tiešām nevardarbīgas filmas. vienīgi vilciena braukšanas troksnis apslāpē skaņu un izlasīt var tikai titrus. neatceros, kurā valodā lasīju. zinu tikai, ka igauņu tā nebija :D redzēju reizēs, kad uz vagonu bez filmām neizdevās nopirkt biļeti.
Pikselis
P
Man patīk, ka par filmu rādīšanu vilcienā atbildīgs ir pārmijnieks.
@
@
Neticu, ka Latvijai piedāvātajā produkcijā kāds atlasīs nevardarbīgas filmas. Tās prasa domāšanas paliekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas