Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Paseko, lai mani neapbižo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Neko jaunu ēķītis neizpirda,tas viss jau sen bija zināms kam kalpo LNT. Bet būtu interesanti dzirdēt par citiem mēdijiem kam kalpo viņi un aina būs tāpati--naudai un varai.
KrKa
K
Kā saprotu, tomēr nenoskatījāties!?! Atvainojiet, bet, maigi izsakoties, ***** jūs esat. Tieši šitādu ākstu dēļ žurnālistika tiek laista arvien dziļākā (neobjektivitātes) grīstē.
hehe
h
tu laikam esi ēķa pakalpiņš - andrejs jau pats noteikti nesēž un komentus neraksta, bet algo kādu, kas šo paslavē. tad kas tu esi - inese, francis vai varbūt alīna, kurai mamma polīna?
praids
p
lielījās gan. tu varbūt viņu nepazīsti un tāpēc varbūt arī nezini, bet viņš ir īpaši uz provokācijām tendēts. viņšir vnk ekstrēmists, un viņu vēl vairāk uzkurināja aizvainojums pret dienu. tā nu tas bij'.
Observer
O
LNT ziņas ir vienīgās Latvijā, kas objektīvi aplūko notiekošos procesus. Panorāmu jau sen kā neskatos, bet TV3 ir vispār ārpus jebkādas kritikas. Puse ziņu raidījumu apmaksāti, bet tas NP vienreiz noskatījos - vēmiens nāk no nenormālās tendenciozitātes. Vai par viņiem Krukam un Rožukalnei nav ko teikt? Inese un Ēķi - tā turēt.
lauva
l
Ne nu lielījās tas žurnālists, ne nu ko.
TT
T
_jaa, arii starp pārdevējām un mārketinga speciālistiem tādas gadās..._ Nu starp marketinga un josevišķi viekliem reklāmas darboņiem tādu ir zavaļis:))) Tikai viens piemērs- pozitīvisma kustība "pa saulei", kurš gan cits ja ne stendzinieks:))) par naudu pat pārdos pārliecību un tiešajā ēterā raudāsd cik daudz mums apkārt sliktu ziņu un jācinās nevis ar to slikto, bet ar tiem kas publicē sliktās ziņas:))))))
TT
T
Reitingi, par kādiem reitingiem Tu tagad runā?:))) Tad jau TV5 reitingi daudz labāki nekā LNT (kaut viens īpašnieks):))) Ziņu dienests LNT vispār zem jebkādas kritikas, tāpēc jau uz 900 sek. visi politiķi ar prieku iet:)))
TT
T
Vai tiešām kāds šaubijā ka LNT pūs vienā taurē ar "koalīciju"?:) Vajag jau būt pilnīgam aunam vai naivulim lai nepamanīt cik veikli uzblieza "dokumentālo"filmu par Lembergu, škiet saucās- Lemberga apokalipse..... Kā LNT TOP10 ar "filosofu" Burkovski mazgā baltu abus oligarhiņus- hūti un mākoņpapu:))) Daži tiešām, kamēr ar degunu mēslos neiedur, neticēs ka kaut kas tāds notiek:D
TNL
T
LNT skatītāja izklausās pēc Ineses Kārkliņas
praids
p
kāpēc mums neveicas? es tak', mīļais cilvēk, ne no dienas! :))) vnk virtuvi zinu. bet par sarmīti - redaktora darbs jau ir risināt redakcijas lietas un ikdienas politiku. kā tad citādāk?
x
x
kaut kaa jums galiigi neveicas ar zhurnaalistiem, visi kaut kaadi puskoka leeceeji, meegjina ieriebt dienai utt. labi vismaz, ka pashi prom iet protaas. laikam jau sarmiitei naacaas daudz laika pavadiit, risinot redakcijas lietas un ikdienas politiku ;)
LNT skatītāja
L
Jā, interesējas gan. Ja ar šo gribi dot mājienu, ka strādāju šajā telekompānijā un komentēju savējo atbalstam - nav tiesa. TV reitingi nav galu galā svarīgi tikai pašiem, bet gan arī daudziem citiem, piemēram, reklāmdevējiem, reklāmas izvietotājiem.
praids
p
jā, protams, ka pats aizgāja. no konstantinova jau vispār nebija nekāda žurnālista - tāds sevī iemīlējies puskoka lēcējs, kas ar lētiem paņēmieniem mēģināja sev iesist popularitāti. diena nav zaudētāja no tā, ka aizgāja konstantinovs. bet diena ir zaudētāja, ka tā gadiem ilgi palaida prom patiesi labus žurnālistus un būtībā izjauca spēcīgu komandu.
zuzanna peldētāja
z
jaa, arii starp pārdevējām un mārketinga speciālistiem tādas gadās... vai nedaudz nepārspīlē vai arī seksuālas problēmas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Intervija LNT un Ēķa un Lemberga sarunas atšifrējumi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas