Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Pašiznīcināšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautaajums
j
Zanders sastaadiijis kompaaniju Sandrim Romanovskim un Sandrim Tocam tuksvaarzu barinjaa?
bulciņa
b
Vienīgā partija, kam ir kampaņa SC. Un tā nav vienkārša kampaņa, tā ir loti plaša, abās valodās, melīga, agresīva un ļoti netīra
Bet,
B
kādam,nomaļus stāvošam,ir prieks rīdīt un sarīdīt,papurināt neviena neredzētos čekas maisus,un atkal sarīdīt,pagaudot par daļu Latvijas sabiedrības,kas BŪS pazemota,ja Nr.6atzīs okupčijas faktu. BET,tikmēr žurnālistu vadībā,notiek savstarpēja plēšanās,kasīšanās un pieglaimīgi pabubināts ar/par sestajiem.
dejavu
d
90 % kompromatu nenāk no "latviešu partijām". Viņān vnk. nav naudas lai tos nopirktu. Tā ir no ārpuses uzturēta rīdīšanas kampaņa. Un partijās visdrīzāk ir aģenti.
zvirbulēns
z
To, ko daudzi sauc par vienkārši melno PīĀR, 'būtu jāsaudz par noziegumu atmaskošanu, un viss! Te nu nav par ko šūmēties!
ilze
i
viens piemērs ir Rotberga apvainošana seksa pirkšanā, ko TV anonīmam žurnālistam stāsta anonīma prostitūta (stāsta, jo par to maksā, kā pati atzīst); tas ģimeni neskar?
Novērotājs
N
Varbūt vari arī nosaukt kādus piemērus? --- Pavisam cita - dažādie t. s. kompromati, kas šajā kampaņā ieguvuši īpašu spēcīgu smirdoņu. --- Manuprāt, šajās vēlēšanās nekādi īpaši "smirdīgi" kompromati nav izskanējuši. Cita lieta tukšā apsaukāšanās par oligarhiem, kas jau iegūst komisku izskatu. No premjera mutes runas par oligarhiem drīzāk izskatās nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas