Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pasts lūdz Parex pagarināt daudzmiljonu kredīta atdošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Politiskaa atbildiba
P
Viss kam pari iet Slesers bankrotee un maksaa visdargak! Sakumaa deputati smejas par Slesera neizglitotibu, bet tagad sajutusi naudas smaku visi kaa viens laiza vinam pakalu!
bankrotejusi valsts
b
Latviesu tauta - apjukusu, spriest nespejigu, sevi necienosu vientiesu bars. Tadi gan ieveletie, gan lielaka dala veletaju. Bet ko nu tur, ceresim uz to labako, galvenais, ka Dziesmusvetki bus! (nakosreiz drosi vien pateicoties entuziastu ziedojumiem, dalu no kuriem izveicigi darboni-organizatori veikli sabazis savas kabatas)
eksperts1
e
Visefektīvākā no privātā biznesa viedokļa ir angažētu valstsvīru blefošana valsts līmenī. Vienmēr atrodas "nabadzīgi" un mazspējīgi politiķi, kuri savu partiju vadoņu pavadā tēlo, ka notic pat absurdām idejām, kuras bieži nav nedz jaunas, nedz drosmīgas, bet tikai avantūristiskas.
vecis
v
Tu gan esi jokains! A kā tad Šlesers zinās par taviem sakariem ar ārzemēm, un iespējams, ārzemnu specdienestiem? Par to padomāji, A? Uz vēlēšanām vari iet, balsot vari ar minimāliem datiem par sevi, a sakari ar ārzemēm ir pavisam kas cits. Tur jābūt pilnai informācijai par aizdomīgo personu! :)
Zigis
Z
Ja tikai viņi krāmētos pa savu LCD ekrānu, būtu vēl ciešami... Bet ja man, lai saņemtu paciņu jānorāda savs personas kods, pases numurs, kur un kad pase izdota, un jāpārraksta no papīra vienas puses uz otru pusi dzīvesvietas adrese, tad iedomājos, cik lieku darbu dara pasta darbinieki. Cik lieku datu pārraksta šurpu-turpu, un kāda efektivitāte, kāds rezultāts ir šai darba imitācijai!
@
@
Tas pats attieksies arī uz LR. Rimševics saka, starptautisko aizdevumu varēšot atdot 3-5 gados. Kā tā, ja jau tagad redzams, ka aizdevums neko nemaina pašā lietu būtībā? Modernizējot pastu ar aparātiem, kur pastmarkas pārdošanai kasierei ir jāveic 10 darbības uz LCD ekrāna, ir skaidrs, ka darbības imitācija vien naudu neļaus nopelnīt. Un ne jau tikai atpelnīt vien.
Berta
B
Krauklim gan labi - sajuta, ka nespēj strādāt un ir nejēga, bet par to, prom laizdamies vēl kompensāciju tūkstošus saņēma. Nolādētie slaucēji!
IT
I
Tāpēc jau priekšnieks notinās
river
r
....nu tik atdodam tagad Rīgu Šleseram un viss notiks,,,,,:(((((((((((((((((((((((((((((((
Andrew
A
nu ko Jūs visi te piesienaties Aināriņam un maitājiet viņa labo omu..vakar tik cītīgi puisis bija iemācījies skaitāmo ka gribējās viņam piecinieku ielikt ..oi tagad jau 10 liek..ar to loģiku un saturu gan tā pašvakāk..bet nu puisis tak cenšas,,,:))..bet vispār jau piekritīšu jūrmalniecei..der atcerēties Jūrmalgeitu un kā šie susļiki savas lietas bīda..savulaik arī tak pārpirka piecus deputātus no bitēm..tā ka mūs visus sagaida jautra vasara, par rudeni i nemaz nerunāsim,,žēl tikai ka tas nenotiek kaut kur Muhosranskā bet pie mums
Zancis
Z
Kas notiek Latvijā ? Vai tiešām tik mazai valstij ir grūti apsaimniekot savu pastu, bankas, laukus, tikai 2.5 milj. cilvēku....???????? Ja krievi vēl aiztītos uz savu tēvu zemi, mums vispār būtu tikai 1 mlj.....?????
Zancis
Z
Šlesers apčakarē visu valsti ar savu runas stilu, biedrojas ar Saskaņas centru... Viņa idejas jau it kā ir interesantas un modernas, bet galvenais jau ir tas, ka viņš jau operē ar nodokļu maksātāju naudu...?? Ar PVN un ar visiem tiem biznesiem nopelna sev skaistai dzīvei, kamēr 1/2 latvijas cieš no šādām darbībām....Viņš slavē Tallinlink - bet tur jau neko nemaksājot cilvēkiem...?? Par tik grūtu darbu uz kuģa...? Vispār ieteiktu politiķiem būt godīgiem un savas valsts patriotiem, neviss tikai domāt par savas kabatas piepildīšanu....Jo politika jau tagad ir saistīta tikai ar zagšanu no nodokļu naudām...? Un kādi ir ceļi Latvijā ...??? Satikmes ministrijas dārziņā tas ir pamatīgs akmens....!!!
jūrmalniece
j
Ja Šlesers pašvaldību vēlēšanās Rīgā iegūs kaut vienu vietu - lai gan arī šāds rezultāts viņu pilnībā apmierinās - rīdzinieki saņems ko pelnījuši, būs gāze grīdā, bet sekas kā pastā, lidostā, ostā.
Laima
L
Tapēc jau Krauklis aizskrēja. Zināja, kas sagaida. Tiešām vēl viens Š. veiksmes stāsts
Hmm
H
Vai tad LPasts nepārdeva savu māju pie stacijas? Un kā var vispār iedzīvoties tik lielos parādos pāris gados? Cik atceros, tad pirms tam Pasta bilance nebija negatīva, neskatoties uz to, ka tarifi bija stipri zemāki...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas