Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pat ar apsolīto naudu LR neizbēgt no klusuma ēterā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
un kas būs tie 29 darbinieki? vai tik nesanāk vesela struktūrvienība? LR korī tieši tik strādā, turklāt tur ir tik mazas algas, ka atlaist viņus LR būtu visizdevīgāk, jo jāmaksā mazas kompensācijas :)
radiobalss
r
_strupceļam_ Esmu sajūsmā par tavu dzīvīti - mucā piedzimis, radio SWH un Skonto klausies. Dzīvo vien tālāk, un , pasarg Dievs, nelasi Dienas portālu, citādi uzzināsi, kas ir viedokļu daudzveidība, un kurā medijā tā jāatspoguļo. Aizbrauc kādureiz pāri rīgas robežai, tad ieraudzīsi, kā dzīvo cilvēki laukos, un kāpēc Latvijas radio ir viņu otrā maizīte!
neitro
n
Latvijas Radio, protams, nauda būs jāatdod, lidostā, pastā tik pumpēs iekšā. Ļoti labs indikators valdības attieksmei pret medijiem. Vismīļāk jau radio sklapētu ciet, bet tad izceltos patiešām liela brēka visā Eiropā.
zāģis
z
Tā dīvaini sanāk - viss ir slikti, neviens LR neklausās, bet kopumaa Latvijas Radio klausītāju skaits ir ap 40% Latvijas iedzīvotāju. Tad jau sanaak, ka vai nu shie 40% melo, vai arii paareejie izliekas un runaa stulbiibas!
urbis
u
Te viens otrs savā naidā ir galīgi apstulbis. Ja Kolāts ir KGB ziņotājs, tad es esmu kosmonauts. Atjēdzaties un negvelžiet stulbības. Bet LR uztur Latvijas valsts, jo tas ir sabiedriskais medijs, kur jūs esat dzirdējuši normālus ziņu raidījumus, kur ir tāds raidījums, kā kultūras rondo, krustpunkti utt., utt. Kam nepatīk, lai neklausās, bet nevajag stulbi dirst. Var jau redzēt, ka lielākā daļa klausās rādžiņu braucot autiņā, tad jau arī parasti klausās kaut kādu muzičku, bet tas jau nenozīmē, ka nav jābūt sabiedriskajam medijam. Un man liekas smieklīgi, ka valsts nevar nodzēst 800000 Ls parādu SAVAM radio. Cik ir iegāzts PAREX? Smieklīgi...
Rīta puce
R
Latvijas Radio notiek tas pats, k Latvijas valstī.
Slēdziet to bodīti ciet
S
Es vispār brīnos, kā tas ir iespējams, ka vienu radiostaciju uztur no nodokļiem, bet citas - nē. Turklāt, tā, kuru uztur no nodokļiem, nevieš skaidrību par lietām, neskaidro kāpēc valdība vai Saeima pieņem tādus vai šitādus lēmumus, bet ambiciozā formā kurina naidu starp sabiedrību un tās vēlētu valsts varu.
Strupceļš
S
Man šo Latvijas valdības apcūkātāju radio nemaz dzirdēt negribas. Līdz šim visvairāk klausījos SWH un Skonto, bet tagad SWH arī ir parādījies brīvās domas paudējs (patiesībā - naida kurinātājs un strupceļā dzinējs) Zanders, tāpēc būs jāpāriet pilnībā uz Skonto.
Nē nav aizdomīgi
N
Viņš ziņoja par Latvijas Radio....
Aizdomīgi
A
Vai tas Kolāts nebija KGB ziņotājs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas