Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Patiesības puķe Visuma mistērijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekspis
e
Man jau liekas ka dienas žurnālistēm ar ētiku nu noteikti kaut kas nav kārtībā!!! Vai patiešām arī padzīvojušas žurnālistenes atbalsta tās špidrilkas gājienus???????
Inga
I
Laila! Vai tiešām Jūs domājat, ka citas partijas ministram pēc šāda skandāla nebūtu jāatkāpjas? (Tā vismaz es sapratu pēc Jūsu komentāra.) Iznāk arī, ka Dienas galvenā redaktore ir tādās pat domās. Arī Streips savā blogā raksta, ka saskata liekulību tikai apstāklī, ka Kastēns ir no partijas, kuras deklarē ģimenes vērtības. Tātad iznāk, ka citi ministri, kuri ģimenes vērtības atklāti nedeklarē, var ņemties pa labi un kreisi. Ja tāds ir Dienas vispārējais viedoklis, tad ar tādu presi, mēs tiešām tālu netiksim!!! Jūsu pieminētajās Skandināvijas valstīs par šādu gājienu būtu jātkāpjas jebkuram ministram.
Mija
M
Raksts, manuprāt, ir izdevies. Kastēna kungam nevajadzēja klukstēt par ģimenes vērtībām un kristīgo morāli, ja nevar rociņas savaldīt, gluži tāpat kā resnulim neklājas sludināt sātību vai dzērājam atturību. Mēs esam dažādi, bet liekulība ir nepatīkama rakstura iezīme jebkuram, arī politiķim. Viņš ir krietni ieriebis gan savai ģimenei, gan partijai, kurai, manuprāt, liekulība ir gluži vai statūtos ierakstīta.
Slaidais
S
Tas,ka viņa gadiem ir kopā ar vīru,neizslēdz to,ka viņai ir seksuālas problēmas.Bet tas jau ir tikai mans viedoklis,kas veidojies,lasot viņas žultainos rakstus un redzot viņas fotogrāfiju pie bloga.
ķarvis
ķ
Apsveicu ar pievienošanos preses dzeltenajam galam. Priekā, Diena.
Vienai tantei no laukiem
V
arī patika šis raksts. It sevišķi par Šmita mīksto mandātu. :))) Ak, dies', nekad nebiju domājusi, ka tie svētie, kas visu laiku saka, ka ir svētāki par mani, tik ātri izgāzīsies. Tas, ka es ilgi muļķota netikšu, jau nu sen bija skaidrs, bet nu šitā, pilnīgi ar purniņu dubļos... kauns, svētie zēni. Fui.
Laila rullē
L
Foršs raksts. Labi uzjautrinājos.
jānis
j
Visa šī lieta netiek vērtēta no cita skatapunkta: jauna sieviete apjaušs, ka izvēles iespējas aprecēties ir stipri samazinājušās, bet pastāv iedzimtā vēlme ieņemt un radīt bērnu. Sākas iespējamā kandidāta meklējumi un nav svarīgi, kā to nosauc.
viennetta
v
Uz prieksu! Vairák tádu atmaskojosu akciju! Varbút tad sie cúkas, atvainojiet, víriesi aizdomásies par gimenes vértíbám...
....
.
Stradiņa universitātes Eiropas studiju fakultātes dekāne Ilga Kreituse tomēr šaubās par to, vai tuvošanās civilizācijai pa šo ceļu izdosies. Jaunībā it kā esot bijusi draiska meitene.... bet gadiem ritot viss mainās....
vai
v
a ko darīt? Nu nav tās morāles latvijas politikā... Vai TP drīkstēja kļūt par vadošo spēku, nozogot vēlēšanas ar pozitīvisma kampaņu?? Nu nē taču.. vai "zaļajiem naftas zemniekiem" nevajadzēja kolektīvi noslīcināties Ventā pēc skandāla ar lemberhu? Vajadzēja.. tas pats pans Sportists...Viņam sen vajadzēja sēdēt specizolatorā un liecināt pret oranžo galvgali kontrobandas piesegšanas lietā, nevis braukalēt pa ārzemēm..(tiesa, nav zināms, vai viņš gribēs atpakaļ).. Tā vietā visi šie mūdži šupo Loskutova krēslu, lai iesēdinātu tur kādu sev tīkamu bezmugurkaulnieku..bet neceriet, ka tauta tā vienkārši uz to noskatīsies, jo oranžo bankrots ir redzams pat vājredzīgajam..pazūdiet, uzurpatori, savos mākoņos!
Koleegje:)
K
Loti labs raksts. Paldies Lailai. Beidzot Latvijas politikas marginalijas ienaak "Monikas Levinskas" metodes un tas ir tikai apsveicami, Kasteens ir politisks atkritums, kas sanjema peec nopelniem. No shii skandaala Tu, Oskar, balts neatmazgaasies nekad. Politikas veesturee tu ieiesi kaa intiimas integraacijas ministrs...Koleegje;)
aizspogulija
a
Manuprāt Latvijas gals ir visādi šmiti, kastēni, jandžeikari, svētuļi-liekuļi, sekta u.t.t. Nemaz nerunāju par oligarhiem. Ja viņi netiks apturēti, Latvijai manuprāt tiešām būs gals.
meža pasaka
m
Meža pasaka Reiz mežā uz taciņas satikās divi zvēriņi – latu lapsa un dibenā kampējs. Pēc brīža latu lapsa esot redzēta turam vienā ķepā latu un ar otru taustot dibenu. (P.S. autora vārds juridiski noformēts kā pseidonīms, publicēts literāra darba fragments, turpinājums sekos)
AB
A
Es gan nedomāju, ka Lailai ir seksuālas vai radošas problēmas. Tikko viņas filma kādā prestižā starptautiskā festivālā izvirzīta uz galveno balvu, gan arī viņa redzama gadiem ilgi kopā ar savu vīru un bērniem, priecīga un laimīga. Tā ka nomierinies, Slaidais!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas