Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Pauls Raudseps: Augšas un apakšas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr Camila James
M
Sveiki, Kredīta piedāvājums šeit jūs interesē? pieteikties tagad. Tas ir informēt sabiedrību, ka Mr Camila Džeimss, ir atvērts Iespēja ikvienam nepieciešama finansiāla palīdzība. Mēs piedāvājam Kredīti privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem saskaņā ar skaidru un Saprotamā veidā un stāvoklī. Ja Jums ir interese laipni aizpildīt pieteikuma veidlapu zemāk un nosūtiet to mums pa šo e-pasts: [email protected] vai zvaniet: +2348078467513 Informācija, kas nepieciešama: Pilnais vārds :......................... .. Kontakta adrese :.................. Tālrunis: ............................ Valsts: ........................ Summa nepieciešams kā Loan: ............ Mērķis aizdevuma ................. Nodarbošanās .............. Aizdevuma ilgums: ........................... Sex: ......................................... Lūdzu, pievienojiet savu personas apliecība Gar. e-pasts: [email protected] Mr Camila James
Karamba
K
Ja nu par Latviju, vai Jums ir statistika par to, cik Latvijas zemes vēl pieder Latvijas pilsoņiem? Reāli, nevis pastarpināti. To pašu var pie viena noskaidrot par LV nozīmīgajiem uzņēmumiem.Manuprāt, atklāsies visai savdabīga ainava, par to, ka pilsoņiem latvjiem pārsvarā pieder vien ārzemju bankās ieķīlāti dzīvokļi un līzingā paņemts tosteris.Es ,protams, mazliet pārspīlēju, bet nu par 90% tā tas arī ir.Tā kā nav vaimanas, bet gan aicinājums saņemt rūgtās zāles, apzināties ,nevis slēpties no realitātes ar tukšu ambiciozitāti, un galvenais- izdarīt secinājumus nākotnei.Tāpat ir vērts sekot arī ārvalstu notikumiem,ja nu mēs esam tai kopējā katlā, saukta- globalizācija. Cita starpā, es piem .Dombura gājienu uztvēru nevis kā samierināšanos un gļetu dīlu ,bet gan kā vienu patiesu uzbraucienu t.s. oligarhiem.Uz kuru šodienas vadoņi, kā šķiet vēl nav spējīgi pat papiņu parādības atzīšanas līmenī.
>karamba
&
Atbalstot varas un zagļu (oligarhu) aljansi, jūs leģitimizējāt šo valsts izzagšanas politiku. Tapēc nevajag vaimanāt, ka Latvija ir bankrotejusi. Jo neba ārpasaule izsauca krīzi, bet iekšējais korupcijas bardaks. Un jūs, karamba, to uzturat.
Karamba
K
Mandomāt,kritiskam laikam der kritiski risinājumi.Arī tā, kā piem J.Domburs forumā izteica par tēmu kam te LV pieder reālā vara un kā ar šiem būtu jārunā.Kāpēc gan to nevarētu Dombrovskis? Godmaniskā" politiskā loģika"traucē,vai kas? Labrīt, kungi, pasaule ir mainījusies, tikai jūs to kaut kā nemaniet, jo dzīvojiet iluzorā " veiksminieku" pasaulītē.Nupat prezidents Valdis radošo plēnumā tā ,pat nezinu, naivi vai apzināti lēja sviestu, kā kultūrai vajagot mērķus,un tāpēc jūs te esiet.. it kā nesaprotot, kāpēc tie cilvēki sanākuši un ka viņus uztrauc valstī Latvijā notiekošais, nevis kādas tur kultūrfondu stipendijas.Nu viss jau ir kā ģimenē, ja sataisītas ziepes, tad tās ir atklāti jāatzīst, jālabo, un tikai tad atjaunojas attiecības.Arī valsts līmenī likumi tie paši.
dzeris - Cartman
d
Atļauj nepiekrist, pat neko nezinot par Godmaņa kompetenci, pietiek ar Slakteri, lai varētu to apšaubīt. Un privātbizness ir kaut kas cits, Repšes parādi tikai liecina, ka viņ;š nav izmantojis savu dienesta stāvokli, kā Kaulītis un pārējie, lai radītu sev "biznesu" līdzek;ļu nopludināšanai no valsts bužēta privātajā kabatā, skasidrs, ka Kaulīša "bizness" ar mazajiem HES vienmēr strādās bez zaudējumiem.
mikijs
m
Tas, ka Šķēle un Šlesers jau nozaga valsti un dara visu iespējamo, lai Latvijas valsts neeksistētu vispār, ir acīmredzams fakts daudziem. Traģiski, ka šo kungu uzvaras gājienu vienaldzīgi noskatās tiesībsargi un saeima, bet JL pietrūkst gribas un idejas. Absurda teātris turpinās: likumīgie zagļi dod padomus un zīmē "potjomkina" nākotnes vīzijas, bet trulais pūlis tiem seko. Prezident, izved valsti no komas - Atlaid saeimu, pārtrauc varas paralīzi.
Jānis
J
Ja tautai kaut kas ir jāsarunā ar Oligarhiem ,tad tautai nepieder Suverēnā vara .Ko konkrēti vajadzētu mainIt kārtibā lai īstā vara būtu TAUTAI.
Horns un Hūfs
H
Precizējums: The Economist Godmani tiešām sauca par "Heavyweight", tikai vienlaicīgi piebilda, ka viņam pilnīgi nekompetents kabinets. Tājā laikā, kad to rakstīja The Economist, JL vispār nebija valdībā. Par šo valdību, savukārt, The Economist rakstīja, ka acīmredzami visnekompetentākās figūras tajā vairs nav. Starp citu, tas pats The Econmist pie rakstiem par A-Europu kādus divus izdevumus pēc kārtas savulaik izmantoja kolāžas vai attēlus ar saukli "nasing spešl". Neatgadināšu, kas šajā žurnālā tika rakstīts par Godmaņa FinMina angļu valodu un kompetenci (Borats). Ir tomēr pamats optimismam, ja finanses vairs nekārto Slakteris! :)
Cartman
C
Ja Finanšu ministram ir 1 000 000 Ls parāds, ko viņš pamanījies ietaisīt trekno gadu pašā kulminācijā, kad pat flīzētāji kļuva stāvus bagāti, tad jautājums "vai nesaprot ko dara" ir samērā izsmelts, ne? Īpaši atceroties, kā The Economist nosauca Godmani par vienīgo kompetento valdības pārstāvi. Nogāzt, tā teikt, nav māksla. Māksla ir pēc tam darīt labāk. A sanāk 5x sūdīgāk.
Pipo
P
Valdības ģeķība novedīs tautu pie sociāli bīstamas sprādziena zonas. Tad nelīdzēs ne oligarhi, nevaldības neizlēmība, kas to nesaprot, lai vaino pats sevi.
axis
a
paskaties uz lietām nedaudz plašāk! Šķēlem un Šleseram tuvākajā laikā (ceru, ka vairs nekad) diez ko nespīd vairs šeptēties valsts līmenī. Tāpēc čalīši ar skubu metas pašvaldību biznesā un noteikti mēģinās iedabūt ielāku naudiņu to budžetos. Neaizmirsīsim, ka tieši TP savulaik uzstāja uz varas centralizāciju. Nekas nekas, cilvēki lēnām mostas un gan jau izsvepēs "darītājus" arī no šīm siltajām vietiņām!
dzeris - Cartman
d
Patreizējo valdības darbu apmēram tā arī varētu noraksturot. Jautājums tikai - vai Dombrovskis patiešām nesaprot, kas ir jādara, vai viņam tiek traucēts no vecajiem "dasrītājiem", jo viss tas, kas jādara, skar viņu intereses. Ja patiešām nesaprot - nu tad tas ir traģiski.
anonīmais šakālis
a
Ha! Šķēle un Šlesers norāda ??? Sanāk kā tajā anekdotē: Ģenerālis pēc kārtīgas dzeršanas pamožas kazarmās uz grīdas, skatās - viss novēmies! Ģenerālis mēģina taisnoties dežurantam, vot lūk viens salaga pārdzēris jēgu uzskrēja man virsū, apvēma mani! Dežurants saka: bidri ģenerāl, viņš jums arī bikses piedirsa!
Cartman
C
Un tas, ka SVF valdības darbu Zatleram komentēja ar textu "Are they idiots?", neko neizsaka?
dzeris
d
Par nožēlu, Šķēle, Lembergs, Šlesers vēl arvien, caur sev paklausīgām zombiju partijām un zombiju ministriem vēl arvien šai valstī nosaka ļoti daudz, bet, jau tomēr ne pilnīgi visu. Un šos te nekādi apsvērumi neatturēs, kaut pilnīgi sagraut to, kas vēl palicis pāri no šīs te valsts, lai tikai nepalaistu garām kādu lieku latu. Tāpēc nevajag Dombrovskim spēlēt pēc viņu noteikumiem - ar kuluaru sarunām, aizkulišu venošanos, slepenību utt., jāspēlē ar atklātām kārtīm, un jādara cilvēkiem zināmi visu to vārdi, kas traucē, lobējot savas vai saimnieku intereses. Un nevajag uztucēt valsts pārvaldes reformu ierēdņiem, tas ir lielākais absurds, ko varēja izdsrīt. Nu nokopējiet kaut no igauņiem, ja paši nespējat izdomāt, un īstenojiet no augšas, ar dzelžainu politisku gribu, un pasakiet, kuri cilvēki ir tie, kas traucē samazināt ierēdniecības izmaksas, kas tagad ap miļjardu, vismaz uz pusi, kaut par 1/3daļu, tie arīi jau būtu ap 300miļj. Un jāsāk ar pilnīgu sttruktūrvienību vadītāju nomaiņu, nevis ar mazatalgotu ierēdņu atlaišanu, jo taisni tur sēž nekompetentie un korumpētie partiju ielikteņi, kas izveidojuši arī caur ierēdniecību, valsts nozagšanas sistēmu. Varbūt, jums neizdosies, bet, vismaz pamēģiniet, un tad cilvēki jūs atbalstīs, kaut izies ielās, jo patreiz jūs to atbalstu pamazām zaudējat. Krīzes situācijā jābūt krīzes risinājumiem, nebeidzama plānu un koncepciju rakstīšanu jābeidz. Un dariet kaut ko arī ienākumu palielināšanas virzienā, nu ieviesiet reiz to 0 dekl. un legālo prezumpciju, gribētos redzēt, kuras partijas pret to uzstātos, tas būtu labāk par jebkādu aģitāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas