Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pauls Raudseps: Beidziet rakt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ka var but tik stulbs presiden
k
vienkarši stubi padomnieki... a. lai presidents papras visiem rietuma presidentiem vai viņī dod pasutijumus saviem pazistamiem cilvēkiem: arprāts, nevar but ka šitāda lieta ir notikusies 2008 gadā. arprāts!
klāra
k
cenzūra bija arī atticībā uz to, kā ISlanes un ngārijas cilvēki rīkojās, padzirdot par 15% inflāciju valstī. Tautas sacelšanās ar prasību valdībai pašai strebt tos sū dus ārā, nevis likt valsts iedzīvotājiem ciest par viņu stulbajiem lēmumiem..
beediigi
b
Diemžēl banku speciālistu komentārus par notiekošo turpmāk dzirdēsim mazāk - nozēlojami, bet darbojas reāla cenzūra. Zinu banku cilvēkus, kuri par atklātu kritiska viedokla pausanu, norādot uz valdības tumsonīgo finanšu politiku, ir brīdināti un viedokļus lūgts paturēt pie sevis. Lai bankai, bankas vadībai nav nepatikšanas, tā teikt. Latvija taču ir tik maza, visi viens otru pazīst - kāpēc vajag asus viedokļus, kaut kādas brīvdomības pieļaut. Un, kamēr modras acis raugās, lai tauta nedzird to, kas nav jādzird, viens nekompetents ministrs atļaujas sarunāt glupības, kas izmaksā miljonus. Drūmi paliek domājot, kādā valstī dzīvojam.
anonīmais šakālis
a
Redz kā sanāk, zviedri gribēja labi uzvārīties, iepludinot 2 miljardus kredītos, tagad lai naudu atgūtu, jāglābj Latvijas ekonomika! Nu grūti spriest par to zviedru glābšanas plānu, vēl jau nekas nav zināms, bet Raudsepa aicinājums ir nekorekts. Pareizi Urbanovičš un Zaķis saka - kaķis maisā un nafig mums uzņemties atbildību? Paši mēslus ievārija, paši lai strebj! Bet bez šī plāna pastāv vēl citas problēmas, kā piemēram darbaspējīgo masveida bēgšana! Cerams, ka zviedru plāns būs pret Latvijas darba rokām un galvām tikpat labvēlīgs, kā pret zviedru strādniekiem! Varbūt Raudseps zin kautko vairāk, Zīle panorāmā arī lavierēja kā tāds laipnieks, kautko par neatliekamā minimuma palielināšanu iepina pat. Vispār jau nodokļu izmaiņas 1:1, kā Andris Strazds piedāvāja, tik tad Godmanis vaikstijās, grozija degunu un lauzās kā jauna meita!
zvirbulēns
z
Kā maizi ēd, tā dziesmu dzied, vai ne Raudsep, zviedru darbā paņemts strādniek :)))
fans
f
sava ziņa raksta autors karteejo propogandu taisa - ko var sagaidiit no tada kas savu padoto ir gandrīz piespiedis pārgulēt ar kastēnu _ amorāls žurnālists un amorāli propogandisks raksts.. :(
ekks
e
Sāk šķist,ka anarhija ir visoptimālākā valsts iekārta.
skolotaja ludmila
s
God. Raudsepa kungs! Paldies par Jusu rakstu! Bet..., dazas piezimes, piem., - par "paraugstundu..." Plasaka konteksta. Sodien, Rigas 21.vsk. ("krievu skola") ir notikusi kada - paraugstunda. Skolas administracija uzaicinaja atnakt uz skolu kadu 1998.g. skolas absolventi - Janu Denisovu, Doktora grada pretendenti specialitate "Mikrobiologila un Biotehnologija", LU Biologoijas Fakultate - aprunaties ar 12.kl. skoleniem par iespeju veikt zinatnisko darbu Latvija. Jauna zinatniece vairakas reizes parstaveja Latviju dazados restizos Starptautiskos Kongresos, Konferences, utt. Vairaki bakalaura un magistra grada pretendi sekmigi (teicami!) aizstavejusi savus zinatniskus darbus vinas vadiba... Bet..., kad berni uzdeva jautajumu par zinatnes finansejumu Latvija..., - jauna zinatniece teica patiesibu, proti: ka finansejums ir samazinats... Berni atbildeja ar svilpeniem; saka ardities un aleties. - Kadel paliek Latvija, lai macitos un turpmak veidot savu (ari zinatnisko karieru)?! ... Kada butu pareiza atbilde siem inteligentiem un izglitotiem jauniesiem? Patiesa ciena, skolotaja laummila
aiai
a
man šķiet, ka nabaga latvijas iedzīvotājiem sen laiks ar lāpstām un dakšā skriet uz MK, lai apturētu šo 2 nejēgu - Go un Sl - plosīšanos!! Nevis rakstīt šādus politkorektus rakstiņus un izteikt nepamatotas cerības!!! Vai jūs maz apjēdzat, kur tūlīt tiksiet ierauti?? Kas par to atbildēs?? Kādas ir jūsu nākotnes iespējas, ja ļausiet Godmanim īstenot savu slēpto plānu?? Vai kāds šai valstī apjēdz tās briesmas, kas draud???? Kur ir visi ekonomisti, eksperti un saprātīgie??? Vai tiešām visi nopirkti?
anonīmais šakālis
a
Pilnīgi piekrītu! Jau tad, kad lats tika piesaistīts eiro pēc pazemināta kursa, teicu, ka s_di būs! Inflācijai kājas aug tieši no tās vietas! Lats ir jārevalvē, lai viss nostātos savās vietās! Zaudēs eksportētāju uz ES zonu, bet viņi tāpat visstreknākie, piecietīs!
q
q
Bet vai tad nav pilnīgi skaidrs, ka šie plānprātiņi nekādu plānu nevar sagatavot un ka šim darbam jāaicina starptautiska palīdzība.
Svins
S
Slakteris tiešām izskatās traģiski nekompetents savā amatā. Bet drosmes stāties Bloomberg priekšā viņam tomēr pietiek.
klik
k
Cienītie lasītāji un komentētāji! Es nenoguris popolarizēju un mācu Jūs visus un politiķus - lats ir jārevalvē(jāpalielina tā vērtība) - tad mēs par latiem varēsim nopirkt vairāk eiro un tikt ātrāk ārā no krīzes. Lūdzu taču ieklausieties beidzot manos padomos!
Renis
R
"kurš sākas ar burtu "d" Ari vardins "dirrrsa" saakas ar "d", un ari liekas ietilpst ekonomiskaas situaacijas analizes kontekstaa.
nu
n
Ko te var cepties, TP ir vislabākie ekonomisti, vienkārši visādas aģentūras un pārējā pasaule nesaprot mūsu unikālo situāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas