Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Godmanis pret Šleseru?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
no malas
n
Stendzis nav muļķis, tas tiesa. Tas losis godmens pārāk tiešs nu izskatījās. Itkā nedaudz sapīpējies ar bija... vissmieklīgāk bija "es esmu niris visā pasaulē" :)
No reklāmas
N
Atbilde, manuprāt, ir daudz vienkāršāka. Standzeniekam vajadzēja noreklamēt Godmani un viņš ierakstīja Godmaņa pļāpāšanu, ko pēc tam palaida internetā. Tas, ko Godmanis saka, ir otršķirīgi, un pat labi, ja iet pretrunā ar Šleseru, jo viniem abiem ir dažādi vēlētāji. Rezultātā Godmanis nozīmējās ar kādiem 130 000 skatījumiem internetā, plus visos ziņu kanālos un avīzēs. Šleseram, no tā ne silts ne auksts.
vilis
v
Raksts labs.Ar baudu lasiju komentārus!Ješčo Poļše ņe zgņilo!
dzeris
d
Šī ir Latvija, te bagātībai ar gudrību bieži visai mazs sakars.
janka
j
hmmmmmm... amerikāņi par visādiem gudriniekiem jautājot tā: ja tu esi tik gudrs, kāpēc tev tik maz naudas? ja šlesis ir idiots, kāpēc viņš ir bagāts?
pilsonis Keins
p
Man arī vakar tika tā "laime" pastkastītē saņemt LPP/LC avīzīti, vienīgais ko apskatīju ir kandidātu portretiņi Rīgas pašvaldību vēlēšanām un Eiroparlamentam; Tad nu lūk ( ņemot vērā ka LPP/LC sludina ģimeniskās vērtības un anti-praidistus); tur bija atrodami gan kadri (-es), kas spējuši pierādīt, ka neskatoties uz gaišu galvu, bet strādājot ar citām vietām ir iespējams tikt pat līdz valsts uzņēmuma valdes amatiem, kā arī tiešām ir cilvēki, kas pārstāv seksuālās minorītātes. nezinu, nelīmējas kopā ar LPP/LC lozungiem. Priecēja, ka ir veselas ģimenes kam rūp kas notiek Rīgā - Ameriki, Lujāni, tikai 1) Ameriks seniors asocējās ar Štrama lietu, tā ka te viss atkarīgs cik ilgi, un kurš klusēs; 2) Lujānes "Degvielas apgāds", asocējās ar OVI lietu, kas vairāk vai mazāk arī palika miglā tīta.
pilsētniekam
p
cik sen iestājies LC/LPP mankurtu rindās?
ZBL
Z
Tie pirmie būs tie pēdējie idioti?
jautrais
j
"idiotu pēdējo" tas jau nav lamu vārds, bet profesija politikā.
pilsētnieks
p
Vai pilsētai vajadzīgs tāds mērs kā Šlesers var strīdēties tikai muļķuzemē Latvijā. Skaidrs, ka tikai tāds enerģisks un ideju pārpilns mērs kā Šlesers var izvilkt Rīgu un Latviju no krīzes, bet latviešu bāleliņiem jau labāki ir tādi vārguļi kā krrrristovskis viar birks. Latvieši ir gatavi vēl četrus gadus dzīvot nīkulīgā pilsē'tā, lai tikai neļautu vienam enerģiskam cilvēkam pierādīt kā visi viņa aprējēji ir nīkulīgi lūzeri. Lai tikai varētu turpināt mazohistiski vaimanāt.
dzeris
d
Vajadzīgs vai nav vajadzīgs tūrisms var strīdēties, laikam, tikai muļķuzemē Latvijā, Godmanis pazaudējis pēdējās saprāta paliekas, visām citām valstīm tūrisms ir ienākuma avots un ļoti atbalstāma lieta. Un kurš vainīgs, ka tizlais tēvzemietis Birks nespēj nodrošināt kārtību pilsētā? varbūt, labāk "jālikvidē" Birks ar Godmani, un jānodibina kārtība, nevis jānolikvidē tūrisms?
Andris
A
Vakar pastkastītē esmu atradis Šlesera laikrakstu. Pirmais, kas iekritis acīs, ka Šlesers ir pārspējis Lukašenku un Turkmenbaši. Tika daudz kāda diktātora bilžu neesmu redzējis pat okupācijas gados. Otrkārt, apskatot Šlesera kandidātu sarakstu, man radies iespaids, ka esmu nokļuvis kādā geju klubā. Laikam jau tā mācītāju homofobija ir tikai acu aizmalēšanai. Treškārt, izbrīnīja tas, ka Šlesera sieva kandidēs uz Eiropas parlamentu. Vai savu sievu Šlesers grib nosūtīt trimdā - uz Briseli? Vīrs Rīgā, sieva Briselē. Laikam kopīgo gultu dalīt viņiem ne visai patīk... Tāds mačo, lūk... Ceturkārt, man patīka pārlasīt trekno gadu laika fantazijas par Rīgas attīstību. Šķiet, ka neviens nekustamo īpašumu portāls vēl nebija savācis visus iespējamos un neiespējamos megaprojektus kopā. Šlesera reklāmas puiši labi pastrādājuši, savākuši visus projektus. Nepiepildītie sapņi par Rīgu. Varētu grāmatu izdot. Tikai bez Šlesera ģīmja. Nevajag taču jaukt projektu (kaut arī neīstenojamus) ar karikatūrām.
Pipo
P
Godmanim domu lidojumi jaucās ar Šlesera lētajiem avioreisiem. Pirms vēlēšanām katrs idiots steidz samangot balsu kapitālu. Šajā vēlēšanu balsu zvejošanā, buldozers man atgādina vecu Ahasvēru, bet bārdainis , pusvītušu Narcisu.
mērglis
m
Godman, tu pats pazemiigi klanoties šim viltus sveetelim , ieeliidi viņa paspaarnee, ... tagad nav ko erroties, varbuut mekleesi jaunu šoseju?
Princese
P
Atbildot uz jautājumu pēdējā teikuā: nezinu, kā Godmanis, bet es - noteikti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas