Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pauls Raudseps: Izsistie logi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
tad jau jaujauta ari kadel so sapulci riko pilnmesnesii
evil
e
astoņpadsmit gadus latviešu cilvēki ir bijuši gatavi konsolidēties latvijas uzplaukumam. kur valdība bija tad? pildīja savu maizes devēju kabatas un grieza viņiem pēcpusītes, tupot četrrāpus. Raudsepa aicinājums ir ļoti demokrātisks un civilizēts, vienīgi mūsu valsts nav civilizēta. Un ne jau tauta, bet gan ļoti neliels sakits cilvēku, kuriem būtu jābūt ar dubutu godprātu savas smagās atbildības nastas dēļ, bet kas ir vispār bez godprāta. konsolidēties ar tādiem? Kuriem pat nav jēdzīgas augstākās izglītības? Jūs taču neiesiet prasīt, lai es ziemassvētkus svinu kopā ar centrāltirgus bomžiem!
hei
h
raudsepa kungs, kas notiek? kāpēc Dienas redakcija nebija mobilizēta štokija mītiņam. ļoti daudzi ir sarūgtināti... ha, ha, ha
Parastais
P
"Katrā ziņā tieši viņi ir pavēruši iespēju jebkuram tagad teikt, ka aicinājums "Atlaist Saeimu!" patiesībā nozīmē "Demolē Saeimu!"." Tas ir tikaI jūsu PERSONĪGAIS VIEDOKLIS, pie kam pilnīgi aplams, jo Štokijs, sapulcei beidzoties, visus brīdināja un lūdza saglabāt mierīgumu. Kā intereses jūs pārstāvat, Raudsepa kungs?
pilnīgi
p
piekrītu tam viedoklim ka datums mītiņam bija izvēlets provokatīvs. Un vēl, arī daļa komentāru pirms mītiņa bija ,maigi izsakoties stulbi...
Santīms
S
Rīkoja plkst.17.30, lai es un pārējie, kuri vēl strādā arī varētu piedalīties, bet ne tikai pensionāri!
ziema
z
Sapulces rikosana tumsa tachu ir pilnigi logiska - lai tie cilveki, kas pa dienu strada, ari varetu piedalities mitina Doma laukuma!
Skujuteevam
S
"Redzi, beerninj, ne es, ne laikam arii tu neaizliedz siem cilveekiem atrast jaunu darbu, taapat kaa neviens viniem neaizliedz maksaat iiri. Ja traucee pasu slinkums, tad to vajag godiigi atziit." Redzi tētiņ, elementāra matemātika, nevis es vai tu aizliedz šiem cilvēkiem atrast darbu. Ja valsts sektorā atlaiž 1/3, tad valsts sektorā darbavietu skaits samazinās par 1/3. Ja nokrītās patēriņš tāpēc, ka vairs nedod naudu, ko tērēt uz parāda, tad darbavietu skaits samazinās par no tirgus aizgājušo, nevienam vairs nevajadzīgo pakalpojumu sniedzēju skaitu. Bet patēriņš krītas arī tāpēc, ka atlaistiem vairs nav ko tērēt, tātad viņi ne no viena neko nepirks. Un darbavietu skaits vēl samazinās. Bet pie lata piesaistes eiro, kad vairums valstu savu valūtu pa kluso nodevalvē par pārdesmit provcentiem, kad visi materiāli jāpērk ar priekšapmaksu, mūsu eksports ir konkurētnespējīgs. Un atkal darbavietu skaits ir samazinājies. Nezinu kā bija tad kad Tev, tētiņ, mācīja matemātiku, bet man mācīja, ka, ja 1 ir mazāks par 3, tad tas tā ir, neatkarīgi no tā, cik vieniniekam gribas būt lielākam par 3. Un pie fiksēta un joprojām krītoša darbavietu skaita, iespējai atrast darbu būtu jābūt visai mazā atkarībā no kaut kādām vēlmēm, piemēram, vēlmēm darbu atrast. Un tad, kad no 3 pilnīgi vienādiem kandidātiem valsts struktūrā strādās 1, tad pārējiem 2 ir pilnīgas tiesības pieprasīt šī viena atalgojumu sadalīt ar 3.
lasīts Dienā
l
Manī ir radusies neizpratne- kāpēc Saeima tik ļoti labi zināja, ka viņiem tiks izdauzīti logi, ka jau laicīgi sagatavoja stiklus aizvietošanai? Jo, lai man veikalānomainītu stiklu, bija jāgaida četras dienas! Bet te, uz burvju mājienu- pēc pāris stundām, turklāt naktī, kad nevienu uzņēmēju un stikla griezēju reāli nevar sazvanīt, viss gatavs? Kā??? Gaišredzība? Rezerves? Es saprotu, ja būtu ielikti finiera gabali- tos no armijas rezervēm var atvest, bet stikls pareizajā izmērā un skaitā? Par tādu sīkumu, kā obligātais valsts iepirkums es te vairs nemaz nerunāju. Uz godman (ar mazo burtu), Latvijas valsts likumi neattiecas. Drīzāk jau viņam autoritātes un konsultanti ir Lukašenko, Staļins un Putins, nevis kaut kādi tur bauru likumi.
AD
A
Varbūt tā kundze tik gudra nemaz nebija? Cik es saprotu, saietu rīkoja DARBA DIENĀ tad, kad DARBA LAIKS bija BEIDZIES.
friend - autoram
f
God. Raudsepa kungs! Ka vienmer, liels paldies par Jusu rakstu! Patiesa ciena, skolotaja
Vieplis
V
Klausies, mazā ķirzaciņa, Tavi komentāri ir tik glupi, ka no saimnieka noteikti dabūsi pa ausīm, Tu viņu vēl vairāk diskreditē, nekā viņš pats sevi.
Skujuteevs
S
Nekas no taa nekaadaa veidaa neapstiprina sazveerestiibu teoriju. Koris arii jaanjem veeraa, jo briiviibmiilji vienmeer atradiis ko dziedaat, ja ne par sazveerestiibu tad par policijas "zveeriibaam" un viens nav labaaks par otru.
lno
l
Un kaadaas paarveerstaas balsiis tad pasi aiztureetie un idejisko briiviibmiilju koris breektu par "diktatuuru"? ____________________________ Vai mēs šeit apspriežam konkursu uz vakantajam operas solistu vietām, vai vakardienas grautiņus. Jūs prasījāt faktus, es nosaucu. Atbildi ar noliegumu vai priekrišanu nesaņēmu. Tādēļ katrā teikumā prasīt ir pavisam muļķīgi.
bronzas kareivja shēma
b
Tallinnā pieminekli demontēja pa dienu, bet tas nekādi netraucēja vandāļiem demolēt. Nevajag putrot vēlāko vardarbību un apzinātu segliņa bezdarbību ar mītiņu, kas bija beidzies mierīgi. Vandāļi tika atvesti un rīkojās pēc komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas