Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Neiespējamā vienošanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Normunds to TPzirga galva segl
N
Vai tiešam Jūs ticat, ka Šķēle ir tāds muļķis, lai atstātu pierādījumus krimināllietas ierosināšanai pret sevi? Pie tam jāatceras, ka Vilnītis ir Segliņa cilvēks (pats to teica). Jautājumi ir?
TPzirga galva seglins
T
UZ APSUUDZEETO SOLA JAATRODAAS VISAI TAUTAS PARAZIITU PARTIJA [TP].ZAGSANAS EPOPEJU LATVIJAA UZSAAKA KRETIINS SKEELEUN TAA TURPINAAS LIIDZ SAI DIENAI.
Jānis
J
Tukšie muldētāji ---savāciet 200gab.Savējo un uztaisiet Savu īsto Partiju un avīzi un tad Rullējiet!
I.B.
I
Kārtējais karātavu humors! Ņemu atpakaļ savus vārdus par sadusmošanu. No jūsu branžas jau ATKAL mani notur par Imantu Burvi. Lai Dievs, ja viņš ir, jums palīdz, vai velns! Man vienalga.
sheeba
s
to: skolotaja ludmila 16:30, 02.06.09. paldies, skolotaaj!
pieejami TIKAI
p
Ļatvijā, tie ir atslēgas vārdi. NEVIENAM VIŅI NAV VAJADZĪGI, IZŅEMOT MŪSU ZOMBĒTO POLICIJU UN TM
Lasītājs /Patērētājs
L
Arī Tu, Brut (dzeris)?
Lasītājs /Patērētājs
L
Elzza pūt stabulīt, prātiņ nāc mājās! Kur nu vēl tālāk . . . . .
Normunds
N
Ņemot vērā, ka ir publiski paustas aizdomas (Delnas ziņojums) par LPP sponsoru saistību ar Solncevas grupējumu, nez vai var runāt par nepamatotu Šlesera dēmonizēšanu.
Lasītājs /Patērētājs
L
"Oligarhi aizbrauks?Un aizvedis savu naudu?Un kur bus valsts finanses bez vinu maksatajiem nodokliem?Aizvers savas razotnes,pardos savu ipasumu...Kur paliks stradnieki-apkalpojosais personals-visi uz ielas?Tads iznakums ir nuja ar diviem galiem,un nevar zinat,ka butu labak..." Mīļo cilvēk! Ja Jūsu rakstītais nav ironija, tad steigšus jāpārbauda veselība - varbūt kaut kas vēl ir glābjams! Pie kam, Jūsu minētās nūjas abi gali jau klauvē pie Jūsu galvas!
Komunists
K
Tu gan esi visticamāk vesels un nesamaitājies. Vienīgi tāds intelektuāli adalīts, Imant! Bet pats jau to tu neapzinies un nekad arī neapzināsies, lai gan būtu jau laiks to saprast, savu politisko karjeru izvērtējot.
I.B.
I
Tu esi -vai nu slims, vai samaitājies. Kāda jēga, vispār, Tev rakstīt, ja iedarboties uz citu cilvāku vari tikai sakaitinot.
Komunists
K
Vai tad neesi "Dienā" ievērojis izteicienus ar klāt piekabināto burvjuvārdiņu - iespējams? Turklāt parasti tiek izmatots cits propagandas paņemiens. Tiek uzrakstīts emocionāli iedarbīgs (negatīvi) virsraksts vai apakšvirsraksts, bet tekstā nekādu faktu nav. Tikai kaut kādi nebūtiski pieņemumi, kuriem it kā jaapstiprina virsrakstā ietvertais apgalvojums. Bet ko es tev te publiski skaidroju elementāras lietas. Lad atnāksi uz mūsu partijas biroju Antonijas ielā un rekomendēšu tevi kooptēt CK, tad arī ar tehniskām batonēšanas lietām parunāsim. Starp citu, to, ka mutatis mutandisir domāts tieši lenmergam izgudroja "Diena". Citos apstākļos šo normu kā ļoti demokrātisku un tiesisku 'Diena" atbalstītu kā Rietumu demokrātijas dēstu. Bet, ja jau tur var asinsienaidnieku Lembergu tur klāt piekabināt, tad nost, nē utt. Kādreiz agrā jaunībā es biju pilnīgi pārliecināts, ka radio Svoboda ir 100% taisnība, bet tagad saprotu, ka arī viņu info jālaiž caur kritikas sietam. 'Dienai"jau sen kā vispar vairs neticu. Pat, ja viņi raksta taisnību, tad manās acīs šis izdevums ir tā zaudējis objektivitātes paliekas, ka to uztveru kā tu droši vien NRA.
skolotaja ludmila
s
God. Raudsepa kungs! Kad skola diskutejam ar jauniesiem - 11.-12.kl.skoleniem (anglu val.) - vai Latvija ir tiesiska valsts, un kam saja valsti var uzticeties? Tad... Tad..., - jaunie cilveki, ka jau ierasts, - smejas... Ari sogad, 12.kl. absolventi igni smejas par centralizeta anglu val. eksamena rakstu dalas (eseja) jautajuma uzstadijumu: "... kadi butu tie patiesi iemesli, kapec tik daudz cilveku izvelas pamest Latviju?" Es labprat - notiekti(!) aicinasu manus skolenus izlasit Jusu komentaru! Paldies par rakstu! Ludmila Socneva, patiesa ciena
dzeris
d
Dižķibele radās no iracionalajām litām tikai daļēji, bet, pārsvarā, no cilvēku iedzīvošanās kāres. Latvija gan atrodas tādā situācijā tīri konkrētu personu ilglaicīgas politikas dēļ. Nu ja jau Lembergs tik tīrs - ko tad viņš tā satraucas un mēģina caur savu ZZS virzīt "mutantis ..." utt. likumus, kas ļautu viņam izvairīties no tiesas? Un tas, ka Šlesers tiek pārlieku demonizēts, arī piekrītu. Un, ja Diena publicē to, kas nav, kāpēc viņu nesūdz tiesā? Pats ar sevi nonāc pretrunā - neviena tiesa nav atzinusi, ka Diena kādu apmelojusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas