Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Pauls Raudseps: Nestabilitāte mums blakus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita svara kategorija
c
M.Topolaneka valdība krita dēļ aizdomām par opozīcijas kritikas apklusināšanu. Latvijā tāds nieks nebūtu pat pieminēšanas vērts. Tāpēc nepiekrītu apgalvojumam, ka Latvijas situācija ir labāka. Tikai spēcīgs politiķis var publiski nosaukt pasaules masas dievinātā Obamas ekonomisko politiku par ceļu uz elli.
Funts
F
Raudsepa kungs reizēm atgādina savu kolēģi no Eirobusiņa Bogustovu, kurš uz svaigi krāsotas sienas fona līksmi vītero par " iespējām, izaicinājumiem" , kamēr aiz kadra paliek šķībie šķūņi,puvuša siena rimbuļu hektātri, uz točku klīstošie ēnām līdzīgie Eiropas ļaudis..Protams, vajag stipri cerēt, ticēt, ka viss ir ok,un ņaudēt ar nevajag- viss pelnīts, daudz pašu bāliņu veikums, .. bet nu ,LV brīvo, aizvien kritienu, mēgināt uzdot par " Latvija neizskatās tik slikti" , manprāt, ir maķen liekulīgi.Interesanti, kāds teksts būs pēc nākamā " grieziena", kā stāstīsim par vājiniekiem kas nesaņem zāles, vai bērniem analfabētiem.Laikam jau paši izrādīsies vainīgi.
Krīze līdzēs arī tā
K
Neskumsti, brauc uz Rodinu. Kļūsti par lidotāju. :))))
Vija
V
Beigsim sūkstīties: neviens, kas te sēž pie datoriem, nav neēdis! Skatījos filmiņu par Krievijas lauku cilvēku dzīvi, žēl bija šo cilvēku, tāpēc iesaku čelovekam vairāk strādāt nevis tērēt laiku ar muļķībām, kurām pats netic!
Krievija kaput
K
Krievijas kara aviācija spiesta izmantot lidmašīnas, kuras izbrāķē pat Alžīrija, jo tie komplektēti ar vecām saastāvdaļām, jo atsevišķu komponentu ražošana Krievijā ir zaudēta. Теперь Минобороны обещают 34 реэкспортных МиГ-29СМТ, принимать которые у России по контракту отказался Алжир, vokruginfo.ru/news/news23670.html
Человек
Ч
"Atšķirībā no Latvijas Krievijai nav valsts parādu un tā neaizņemas naudu ārzemēs. Patlaban viņiem ir aptuveni pustriljona USD. Tāpēc Krievija var dod repatriantiem naudu. Kas pirmais aizbrauc, tas vinnē. Šeit VISMAZ 2 gadus būs BADS un BEZDARBS." - Вы уже собрали чемоданы? Надеюсь, что в России вам понравится. А русские Латвии останутся, потому, что они - форпост русской культуры в Прибалтике. Это их долг.
Matushka
M
Ieraksti google vārdus МИГ коррозия un būs tev laime!!!
Matushka
M
Ieraksti google vārdus МИГ коррозия un būs tev laime!
Krīze līdzēs arī tā
K
Cāļus skaita rudenī. :))))
Человек
Ч
"...saņem labus bezdarbnieka pabalstus. No vasaras tie būs 9 mēneši, ar kuriem varēs izdzīvot 1.5-2 gadus. " - Ха-ха. Покажите мне, как вы проживете на 9-месячное пособие для безработного полтора года. Главное же, что есть у русских, это оптимизм и уверенность в себе. Так что никуда они не поедут:-) Надеюсь, что еще и приедут:-) В рамках программы воссоединения семей:-) Не знаю никого из своих знакомых, кто бы переселился в Россию. А Россия поддерживает своих соотечественников и в Латвии, так, многие мои знакомые, те, кто пожилые, получают пенсии за участие в Великой отечественной войне или за военную службу при СССР. Так что так:-)
Krīze līdzēs arī tā
K
Sabiedriskā sektorā maksā TIKAI oficiāli. Līdz ar to visi saņem labus bezdarbnieka pabalstus. No vasaras tie būs 9 mēneši, ar kuriem varēs izdzīvot 1.5-2 gadus. Patlaban katru dienu 500-1000 jaunu bezdarbnieku. Cik tas ir mēnesī? Prognozē, ka vidējais bezdarbnieku skaits Latvijā būs 20-25%. Somijā deviņdesmitajos gados bija 22% bezdarbs. Un tikai pastiprināsies. Ar maija mēnesi. Privatais sektors reaģēs vēl straujāk. Neviens, kam ir nauda neuzturēs citus. Tikai savus tuvākos. Atšķirībā no Latvijas Krievijai nav valsts parādu un tā neaizņemas naudu ārzemēs. Patlaban viņiem ir aptuveni pustriljona USD. Tāpēc Krievija var dod repatriantiem naudu. Kas pirmais aizbrauc, tas vinnē. Šeit VISMAZ 2 gadus būs BADS un BEZDARBS.
DX
D
Izdzivos tikai tie kuri ir konkuretspejigi. Ar tadu attieksmi ka "krizei" labakais kas spid - ir tuksh veders ar skaliem pseido-patriotiskajiem saukliem. Privata sektora algas maksa visadi, nevajag visparinat, kada nu kuram ir ta pieredze. Man - viss ir kartiba, tapat ka daudziem maniem draugiem neatkarigi no vinu nacionalitates (bet atkarigi no vinu izglitibas, tas gan!)
Krīze līdzēs arī tā
K
Tieši tā. Privātā sektora algas maksā aploksnēs. Lidz ar to, bezdarbnieku pabalstu vai nu nebūs vai tie būs minimāli. BADS un BEZDARBS.
Человек
Ч
Понимаете, BADS un BEZDARBS будут в госсекторе. У паразитов. А русские хорошо устроились. Они в госсекторе не работают. Так что с ними все в порядке.
Человек
Ч
Как писал Федор Михайлович Достоевский, в чужом горе есть что-то веселящее, тут я с автором согласен. Странно только, что он не замечает собственного горя этого государства. МВФ послало правительство Латвии далеко-далеко, МВФ вернется в Латвию только через месяц. А это значит, что чем дольше не срезаются зарплаты, тем более болезненным будет дальнейшее их сокращение в госсекторе. Потому, что денег столько, сколько есть. И потому, что ЛР продолжает жить более чем не по средствам. И вообще Латвия в подвешенном состоянии. Нет ответа на 100 %, поможет ли МВФ и даст ли еще денег. Меня этот вопрос напрямую, так же, как и автора, не касается. Сама статья - это такое убаюкивание тех, кого это еще как коснется. А вообще смешно: писала латышская пресса, писала, вот-вот МВФ нам даст денег. МВФ отказало - и латышская пресса как воды в рот набрала. Никто ничего будто бы не заметил:-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas