Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Nevajag reklāmvaldību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu jaa!:
n
Neskatoties uz piederibu partijaj, ir ceriiba ka Valdis Dombrovskis, ja prezidents vinu apstiprinaas, spees aptureet straujo kritienu un miikstinaat saapiigo piezemeesanos!
anglosaxis
a
Izsaucu daļu uguns uz sevi. Šlesers lielo naudu nopelnīja jau pirms iešanas politikā (nezinu, godīgi vai negodīgi, bet ja negodīgi - jāsūdz prokuratūrā. Kāpēc neviens bļāvējs to nedara?) Manuprāt, Šlesers ir cilvēks, kuram milzīga darbošanās sagādā baudu, azartists. Protams, viņš arī kļūdās, bet nekļūdās jau tikai mūsu komentāru rakstītāji.
Viedais > Zvirbulēns
V
Kautkad iepriekš jau biju teicis, ka esi pārāk apsēsts ar Satversmes piesaukšanu un citēšanu. Tā Tu Juridisko fakultāti nebeigsi, ja sekosi tikai likuma burtam nevis garam ... :)
:)
:
Mēs visi būtu tik "veselīgi, veiksmīgi un bagāti", ja mums būtu tāaaada pat uzņēmība un iespējas šiverēt pa valsts budžetu un lēmumu pieņemšanas mašīnu kā veiksminiekam Šl. Ne jau visi psihopterapeiti paši ir psihiski veseli. Lielākā daļa diemžēl nav!
dzeris
d
Nedomāju gan, ka attieksmē pret Šleseru pamatā skaudība. Domāju, tur vairāk pie vainas viņa darbi. Kaut vai ceļu stāvoklis un izmaksas Latvijā un Lietuvā, izdarības ar pasta īpašumiem, SM kā pietuvināto barotni, absolūtu nekritiskumu un agresiju pret oponentiem, nespēju normāli komunicēt - domāju, tas jau veido to attieksmi. Ka viņš vesels, bagāts un enerģisks - kurš tad strīdās.
Pax
P
Nu ir tak taisnība psihoterapeitam Viesturam Rudītim, kurš "Kluba" intervijā saka, ka Šlesers daudziem cilvēkiem ir "emocionāla trauma" - veselīgs, veiksmīgs, bagāts, uzņēmīgs. Vienam skaudīgam ierindas latvietim - turklāt ar augstāko izglītību!!! turklāt vēl, ja viņš kalpo "Dienā", tas ir kaut kas nepanesams. Es varu galvot, ka turpmākajos mēnešos viņa vārds šajā laikrakstā tiks locīts vienā baltā gabalā. Nu tagad žigli metieties man virsū:):):)
777
7
Zatlers ar 60 k virtuvi un ūdens sienu jau noteikti būs tas, uz ko vajag paļauties.
ES
E
Zatlers nav atbildīgs cilvēks, viņam nav savs viedoklis, to apliecina izvirzšana, ievēlēšana, tālākā darbība. nav nepieciešama dziļāka analīze, jo viss ir redzams, nav jāgaida kāmēr to izvērtēs vēsture, viņa rīcību vērtē tādi cienījami cilvēki kā J.Stradiņš, arī G.Ulmansi (kurš gan saist'tis ar Zatleru daudzos jautājumos)
Orvels
O
" Lai arī ko mēs vēlētos, bez SVF naudas mēs šogad vien būtu par pusotru miljardu latu dziļākā bedrē, un vienkārši nav citu vietu, kur ņemt naudu." Ha, ha! bankomāti uz katra ielas stūra! Nevajag tikai snaust!
dzeris
d
Zatleris ir pilnīgā atkarībā no TP, kas tur viņu īsā pavadā, Zatlerim nav tik tīra un neaptraip;ita pagātne, lai p;ec TP piespēles "neatrastos" kāds pacieents, kuram Zatletris prasījis aploksni vai arī nevarētu atrast jaunus faktus lietā par implantu pirkšanu no sievas firmas, kas bija abu kopīgais biznesprojekts valsts noķāšanai, jo par implaniem jau it kā maksāja valsts. Tāpēc Zatlerim, pirms viņš ko dara, stipri jāpiedomā, lai pārāk nesadusmotu TP, un vispār, arī bez tā visa, gudra rīcība un Zatleris - tās ir divas paralēles, kas nekrustojas.
mērglis
m
Kalviitis nummur divi ,tikai vaajaaks rumpii , bet citaadi varees vilkt to pašu meldiņu...
Orvels
O
"tukšu smaidu un gludas runas, valdību kā kārtējo priekšvēlēšanu projektu, kuras galvenais mērķis ir ļaut dažām partijām televīzijas kameru priekšā spodrināt savu lokomotīvju sānus." Tas būs tikmēr, kamēr pastāvēs t.s. vispārējās vēlēšanu tiesības. Nost demokrātiju, lai dzīvo atbildīga pilsoniska diktatūra.
Kaspers
K
Godmani gāza Tautas partija ar Zatlera rokām. Tautas partija jau agrāk virzīja Zalānu un tagad viņš atkal tiek virzīts. Labuma no šīs maiņas nebūs nekāda, jo neviens no šiem kandidātiem nebūs spējīgs pieņemt šim laikam atbilstošus lēmumus, jo vajadzīgi ļoti kreisi lēmumi.
zvirbulēns
z
SVF - ir jāiztriec no Latvijas, un jo ātrāk, jo labāk !
zvirbulēns
z
Ja Zalters šajā brīdī nerīkosies, lai panāktu labākā iespējamā Ministru kabineta izveidošanu, un akceptēs partiju izveidotu reklāmvaldību, viņš ............ ----------------- Apbrīnojami, bet muļķība laikam spēj piedzimt pat tukšā vietā no ne kā:))) Raudsep, Jūs aicinat prezidentu pārkāpt Satversmi, vai Jums tas nav ienācis galvā, uzrakstot sava blā, blā pēdējo teikumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas