Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Piebremzē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fishbone
F
Cein Raudssepa kungs? A attīstība kur palika? Naudu no sisēmas izvilka. Skaidrs. A kur attīstība?Vai tik nebūs tā ka tā tāda virtuāla attīstība vien bija? Līdzīgi kā ar datoru, izslēdz un virtuālā pasaule izbeidzas!
WC
W
Tādi tie baņķieri ir. Bezbailīgi un braši labajos laikos, viņi pačib, kad negaisi draud. Ilgtermiņā vienīgais, ko varam darīt lietas labā, ir strādāt, lai atjaunotu uzticību Latvijas ekonomikai kopumā. Tad jau ātri atradīsies kāds, kas grib mums aizdot naudu. =============== Nu gan Pauls aizmurgojās. Akurāt otrs Ozoliņu Aivars!
Bite
B
Forši teikts - "gāzējošais šleserisms"! Tā bija mūsu lielākā nelaime, ka cilvēki, paklausot gāzētājiem un treknuma solītājiem, un banku alkkatības neprātam, arī kļuva kā bez prāta un neaizdomājās, ka nedrīkst savu un bērnu dzīvi veidot tikai uz parāda! Taču valdībai vajadzēja būt t gudrākai un labvēlīgākai pret saviem cilvēkiem: vajadzēja uzliet "spaini auksta ūdens"! Ai, kā vajadzēja!
P
P
Var tikai apbrīnot cien. Zvirbulēna izglītības līmeni! Tik gudriņš ka bail sametas! Protams ka valsts regulē banku darbību! Protams, Āpsi!
Sīlis
S
Autors atzīmē ,ka treknajos gados notika strauja attīstība,bet kur tās attīstības rezultati,vai Pierīgas pļavās ?
Frodo
F
sīkais dirsējputnelis vienojies dežūrķērcienā ar caurkritušo ekonomistu, kurš, izskatās, varētu būt izšķiedis kādas bankas kredītresursus, tagad patriekts un plašo brīvo laiku pavada, mēģinādams apklusināt savu puskoka pusprofesionāļa netīro sirdsapziņu, viltojot veco laiku Dienas pozīciju pārkaršanas jautājumos.
mur
m
Paklau, pāķi, Raudseps rakstīja, ka Kalvītis piekopdams Šlesera politiku un savlaicīgi negrozīdams nodokļus, ir galvenais atbildīgais.
dzeris
d
Kaut kas tai visā sistēmā ir ačgārns un nepareizs, ja tie, kas ražo un dara ko derīgu, knapi velk dzīvību un ir atkarīgi no bankām - augļotājiem, kas neko neražo, izņemot, kā aizdod naudu. Un, krīzes laikā atkal glābj augļotajus, nevis ražotājus, un bankas atkal mierīgi dzīvos un darīs tāpat, jo zina, ka, ja kas, tos atkal izglābs Jā, ekonomikas asinsrite utt., bet, kaut kas te pareizi nav.
Kaspers
K
Latvijas banka ar saviem trīs miljardu uzkrājumiem ir bezpalīdzīga, ja iepludina 20 miljardus. Es gan nedomāju, ka bankas šajā avantūrā būs zaudētājas, vismaz lielās nē. Zaudētāji būs kredītu ņēmēji un Latvijas iedzīvotāji kopumā. Ar šo avantūru tiks panākta mazo konkurentu sagrāve un papildus peļņa no nekustāmā īpašuma cenu svārstībām. Tiesa, peļņa parādīsies pēc ilgāka laika. Uz Latvijas pensionāru rēķina jau tika izglābta Parex banka. Latvija var tikt piespiesta dot garantijas arī pārējo kredītu atmaksai.
zvirbulēns
z
Man šķiet, ka Raudseps ir vienkārši neizglītots cilvēciņš, tik jābrīnās, kā viņam nav neērti visas tās muļķības rakstīt.
Ekonomists
E
Kāpēc tu visu vainu uzkrauj Kalvītim un Šleseram? Valdības uzdevums nav bremzēt ekonomiku. Visā pasaulē ar to nodarbojas centrālās bankas. Latvijas bankas galvenais un faktiski vienīgais uzdevums (likums par Latvijas banku 3. pants) ir nodrošināt cenu stabilitāti valstī. Ko darīja LB treknajos gados. Atsakitot muldēšanu par pārkaršanu. Bez muldēšanas tika pieņemts kāds reāls ekonomiku atdzesējošs lēmums? Valdībai var pārmest budžeta izdevumu palielināšanu. Bet vai tik laikraksts Diena nebija viens no centrālajiem, kas kūdīja sabiedrību pēc lielākām algām pedagogiem, policistiem, medicīnas darbiniekiem un citiem? Parādi man vienu Dienas rakstu, kurā būtu aicināts ierobežot tēriņus. Muldēšana par budzēta sabalansēšanu neskaitās, jo kā var aicināt sabalansēt budžetu un vienlaikus aicināt uz referendumu par pensiju trīskāršošanu? Tā kā pie ekonomikas pārkaršanas vainīgs esi arī tu un tavs draugs Rimšēvičs. Liekulis tu esi.
zvirbulēns
z
Ārprāts, ko viņš te ir uzmurgojis :))) P.S. Banku darbība ir jāsakārto, banku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas