Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Septiņas labas ziņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
s
s
paldies autoram, par lielisko rakstu! Pozitivaas zhurnalistikas zhanrs :)
Econ
E
Nedomāju, ka kāds te kaut ko no Eiropas gaida, bet, liekas, ka Jums gan vajadzētu sākt uztraukties, jo pašreizējās pozīcijas partijas ar saviem vadoņiem ir visai lielās problēmās, līdz ar to lielai daļai "vadoņu" un "seju", kā arī viņu "brālēnu ekonomiku" stutēto radu/draugu/kaimiņu būs jāsastopas ar to, ka viņu pramses ir tik neatbilstošas, ka pietiks varbūt tikai mazkvalificētajam darbam.
[email protected]
h
Šokējoši bija izlasīt "Dienā" kaut ko pozitīvu! Vot, tagad domāju - vai tik aiz tā kaut kas neslēpjas...? Man gan daudz labāk patika tā skumjā bilde ar gotiņām. Ar latvju bāleliņa gotiņām. Ar gotiņām, kuru sānus klāj vairākus centimetrus sakaltusi mēslu kārta. Kad nāks kāds no Eiropas, kad pakaisīs salmus? Ak, mēs - cietēju tauta!
pārējie
p
TEV šis scenārijs ir ļoti bēdīgs, jo tu vairs nevarētu bļaustīties un demonstrēt savu klīnisko padomju šovinismu un totālu nespēju mācīties valodas. Iespējams, ka tik šausmīgu nelaimi tu dzīvs un vesels nepārdzīvotu, bet viamaz tavas mocības šausmīgajā Latvijā vienreiz beigtos.
Чепурек
Ч
Учите язык моего великого вошьдя - Путина. Так вы сможете приобщиться к его идеям и планам.
Tautai
T
Tautai nekavējoši ir jāatver 2.TAUTAS FRONTES darbība,kura apvienotu un koordinētu visas Latvijas progresīvos,patriotiskos spēkus,lai demokrātiskā ceļā apturētu LV bankrotu un izvestu valsti no krīzes. Pretējā gadījumā paredzama vardarbīga Latvijas Bastīlijas krisšana.
Человек
Ч
Конечно, у вас идет хорошо:-) И у акционеров Диены идет хорошо:-) Даже если газета разорится из-за их некомпетентности, они выплывут живы, здоровы и при деньгах, как Каргин с Красовицким. Только я сомневаюсь, что также оптимистичны рядовые сотрудники газеты, а также остальные жители Латвии.
marča
m
Vēl viena labā ziņā - ņergam, kas sevi kautrīgi sauc par čeloveku, bet uzskata par pārcilvēku, laikam pārāk labi neiet. Bet man ir cepetis un kartupelīši krāsnī, meitai jauni džemperi, jāiet palasīt gudrus, labus žurnālus, ir darbs, kur mani rīt labprāt gaida. P.S. Dziesmu svētkus gan jau sarīkosim, bet tie, kam tie tā riebj, var taču uz pāris nedēļām izbraukt no valsts. Labāk uz neatgriešanos.
Человек
Ч
А чего убрали хороший комментарий про латвийских лохов и Пагани Зонда на улицах Монако? Или эта приобретенная на средства неизвестного происхождения машина за полмиллиона латов связана с акционерами газеты Диена?
Человек
Ч
Нагородил-то в статье. Причина оптимизма Раудсепа - это рост курса доллара. Он свои сбережения хранит в долларах. И пусть он свои упражнения в оптимизме продемонстрирует в очереди безработных:-)
dzeris - Andris
d
Diena, kas pēdējos gadus nepārtraukti kritizējusi šo valdības kursu, kas veda uz pilnīgāko bankrotu, vēl arī vainīga, bet valdība nav vainīga? Dienas publikāsijas nosaka valsts ekonomiku? Ļoti origināli spriedumi.
dzeris - lauķis
d
Bet neņēma vērā jau arī tos pašus SVF un citus ārzemju ekspertus, kas sen brīdināja, ka ekonomika ir greiza un, ka jābremzē spekulatīvie darījumi un kreditēšana, jo uz to jau visi pietuvinātie pelnīja, tāpēc au arō kredītusražošanai bija dabūt grūtāk, kā spekulācijām.
xxx3
x
PASAULES EKONOMIKA VARBUT ARI SAKS ATKOPTIES JAU PAT SOPAVASAR, VINIEM IR SAKARTOTA TAUTSAIMNIECIBA. LATVIJA DIEMZEL SITUACIJA IR CITADA. TIKAI VIENS PIEMERS IZRAUTS NO KONTEKSTA BET KAS SPILGTI RAKSTURO LATVIJA NOTIEKOSO. SLESERA DARBIBA LIDOSTA KUR SLESERA PRETLIKUMIGAS DARBIBAS DEL PEDEJA LAIKA ATSTAJUSAS JAU 5 (!!!!) LIDSABIEDRIBAS TAI SKAITA PASAULES AVIO FLAGMANIS BRITISH AIRWAYS... Diemzel Latvija uz sodienu ir parvertusies kaut kadas Latinamerikas Huntas ekonomika kur noteikumus nosaka Huntas darboni nevis brivi tirgus likumi. ES STRAUJU LATVIAS ATVESELOSANOS UN UZPLAUKUMU NESAGAIDU. Manas prognozes ir drumakas.. muziga stagnacija tapat ka Latinamerika.
Andris
A
Ja vien Diena, desmit gadus ātrāk būtu šad tad iedomājusies, kaut ko pozītīvu par šo valsti pateikt, tad varbūt viss šodien būtu pavisam savādak. Tagad baidos, ka ir jau par vēlu. Nav vairs palicis neviena ko uzmundrināt. Visi, kas kaut ko varēja ir tā vai citādi novājināti, nomocīti, aizgajuši.
darbaholiķis
d
Vēl priecīgāk būtu, ja tu publicētu mazāk šovinistiski bļaustīgu, garīgo atpalicību demonstrējošu komentāru (izliecies, ka nerunā latviski, lai gan saproti, un tajā pašā laikā liecies trijos līkumos angliski runājošo priekšā), bet vairāk pats strādātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas