Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Šlesera 500 — un krahs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
margita
m
Sveiciens tumsonigai tautai. nak pavasaris un vairak saules, tas varbut lidzes. Tumsos telus uz Liepajas karostas cietumu pie spokiem.
Aarzemnieks
A
Un balsos par to kropli
Natālija
N
Vidējā alga 500 latu, ja atceramies pagājušā gada inflāciju un dzīves dārdzību... Jājautā Raudsepa kungam, kādai tai vajadzēja būt? Cik latviešu cilvēku darbs ir vērtīgs (vai nevērtīgs)?
Paltraku Vilis
P
Šleseram pat šaubu nav, ka viņš būs Rīgas birgermeistars. Un toč būs auni, kas balsos par šito kropli.
lidija
l
vīdējā alga ja var ticēt statistikai taču sasniedza 480.ls tā prognoze taču piepildījusies nu pašreiz droši vien ir mazāka ,bet vai tad tur Šlesers viens vainīgs?
dumais atslēdznieks
d
Vajadzētu šleserku izanalizēt no kāda mēslu piemaisījuma viņš radīts un kādam nolūkam,vai nejaušas kļūds dēļ.Bet drīzāk lai ieriebtu cilvēcei.....
LVD
L
Kas nu tur ko bažīties par Šlesera solījumiem! Ārā no valdības un Saeimas , un abus ar Godmani uz apsūdzēto sola, par genocīdu pret latviešu tautu!!!
miks
m
Pauls noteikti ir mainījis, sev nezinot, identitāti. Viņam vajadzētu Pēterim tur no augšas, lai zvirbulēnam būtu ko brīnīties par viņa patiesajiem vārdiem un skaidro skatienu. Mācies, zvirbulēn! Tāls ceļs tev ejams un neesi nekāds atraitnes dēls!
[email protected]
h
Atkārtošu vēlreiz: zviedru bankas ir tieši atbildīgas par smago Latvijas ekonomisko situāciju. ----------------------------------------------- ---------- Atkārtošu vēlreiz - Gambija un Tonbago ir tieši atbildīgas par savu ģeogrāfisko atrašanās vietu! Nu, redzi - tikpat daudz loģikas ! Tad jau par narkomāniju un alkoholismu atbildīgi ir narko dīleri un "Latvijas balzams"? Visi citi atbildīgi !
[email protected]
h
Ar bažām jāsāk domāt, kādu postu valstij nesīs citu viņa solījumu piepildīšanās. ---------------------------------------------------------- ------ Vai Tev nebūtu laiks sākt koncentrēties nevis uz vienu atsevišķu šaurpierainu buldozeru (kas principā arī ir noderīgi) , bet gan uz to šaurpieraino stulbumu, kuri par šādiem masveidā atdod savas balsis vēlēšanās. Protams, protams, popularitāti ar to iemantot būs manāmi grūtāk!
gm
g
Atkārtošu vēlreiz: zviedru bankas ir tieši atbildīgas par smago Latvijas ekonomisko situāciju. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------ Kas taa par modi latvieshiem, ka visi citi vainiigi tikai ne vinji pashi? Igaunijaa zviedru banku ietekme ir veel lielaaka, bet situaacija saliidzinoshi labaaka. Vinjiem videejais krediits ir par 20% zemaaks, kas izsniegts pie vismaz 25% augstaakiem legaalajiem ienaakumiem. Zviedru bankas Latvijaa var vainot par to, ka nonaakushas vilku baraa neatrada neko citu gudraaku, kaa piedaliities pie ekonomikas saplosiishanas caur uzvaariishanos. Vinji skaidri redzeeja, ka ilgterminjaa neko iipashi nezaudees, jo paarsvaraa nodroshinaajums bija uz Nekustamajiem iipashumiem. Bet burbuli puuta vien vieteejie, jo graaba naudu, ko ieveda taas pashas zviedru (be ne tikai) bankas. Pa visiem kopaa uzpuuta burbuli, no kaa vieteejie nekustamaa iipashuma megaspekulanti, buuvnieku un buvmateriaalu lobiju iznjeema skaidraa miljonus EUR, bet bankas paardaliija tirgu, iedziivojaas nedabiski lielos krediitos, kuri segti ar ilgterminjaa izdeviigiem nekustamajiem iipashumiem perspektiivaa un skaistaa zemee. Jebkurshs zviedrs, kursh redz taalaak par degungalu, zin, ka ar laiku Riigaa tiiri geograafisku apsveerumu deelj buus regiona metropole un attieciigi arii buus veertiigi nekustamiem iipashumi, kas pat pie vissliktaakaa varinata nonaaks vinjus rokaas. Kas nekait kontroleet labus iipashumus regiona metropolee. Ja cilveeki izvilks hipotekaaros krediitus, tad tik un taad naakoshos 20it, 30it gados maksaas par tiem par vismaz 20it % sakaapinaatu krediitu. Jo cilveekiem, it iipashi latvieshiem sava maajvieta ir aarkaartiigi svariiga un vilks maksaajumu kaut zobi jaakar vadzii.
Arčibalds
A
Rakstu vajadzēja publicēt pirms četriem gadiem.Tagad tādai "analīzei" ir nulles vērtība.
zvirbulēns
z
Palasi gm, targash teikto un pamācies, kā būtu jāraksta vienam kārtīgam apskatniekam, neko pielikt, ne atņemt. :))))
targash
t
LB prezidents Einārs Repše
nordiska
n
Jā, ir atbildīgas. Bet kas viņas te ielaida un ļāva spēlēt pēc anarholiberāliem nosacījumiem, neņemot vērā mūsu intereses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas