Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Vai tiešām izdzīvo stiprākais?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris Taškovs
J
Droši vien neviens cits zinātnieks nav vairāk darījis, lai satricinātu reliģisko pasaulskatu un grautu pamatus ticībai, ----------------------------------- Vai Jūs gribētu dot savu ieguldījumu šai "satricināšanas" darbā un turpināt Darvina ceļu - aizvien dziļāk maldos? Pat viduvēja vidusskolnieka zināšanu apjoms liek izdarīt secinājumus, kas ir pretrunā ar Darvina fantāzijām. Izlasiet, ko saka apustulis Pāvils vēstulē Romas draudzei, 1. nodaļā - tas ir par Jums! Bet Jūs maldāties arī, ja domājat, ka es vēlos apkarot Jūsu uzskatus. Es vēlos paust savu izbrīnu par to, ka arī Jūs, praktiski vienīgais loģiski rakstošais "Dienas" žurnālists, nespējat redzēt ap sevi Dieva darbības liecības, kas atspoguļojas Viņa radībā. Tas liek apšaubīt citu Jūsu spriedumu uzticamību, kas visādi citādi šķiet esam ļoti prātīgi. (Nu, tas ir tā, itkā mēs ievērotu, ka ļoti supernacionālistiski noskaņota cilvēka mājas bibliotēkā VISA literatūra ir krievu valodā...Nu - nu nav vairs uzticības! Nav!)
dž,tev.
d
Tu varbūt esi radies no vienšūņa,kā vēl viens otrs . Dzemdību namā ārsti saka,kādi brīnišķīgi Dieva radīti smuki bērniņi pie mums dzimst.
d
un mēs visi esam cēlušies no vienšūņa.. :D
HA HA
H
Pasauli radīja Dievs ,bet kad bija pienācis laiks,viņš Darvinam atļāva nedaudz paskaidrot kādu dziļu jegu Dieviņš ir ielicis radot pasauli.Lielajā izplatījumā cilvēks ir tikai viena ļaundabīga amēba.
Человек
Ч
Слишком много умничает автор. Тяжело с ним его близким.
Sviests.
S
Kas notiktu, ja Raudseps pārveidotos par veiksmīgāko dzīvo radību, strauji vairojošos baktēriju. Viņš censtos maitāt Latvijas sabiedrību ar filozofiskām teorijām,kuras normāli domājošus cilvēkus nesaista.
Prātiņ nāc mājās.
P
Raudzījos Raudsepa bildē,un mēģināju viņā saskatīt no kāda primāta viņš būtu radies. Varūt no rūnājošā papagaiļa sugas, kuru ja tā labi ilgi dresē ,var dabūt ārā cilvēka vārdiem līdzīgas skaņas.
anonīmiķim
a
Laikam no tās pašas, no kuras jūs, biedri anonīmiķi, VĒL NEESAT paspējis evolucionēt par cilvēku. Darvins kļūdījās - ne visi cilvēki ir cēlušies no mērkaķa, daži vēl mērkaķa stadiju nav izgājuši.
Paulam Raudsepam
P
Vai jūs nevarētu mums paskaidrot no kādas primātu sugas jūs, Raudsep ,esat atdalījies. Viens , Dienas, raksta autors mums ceturdien pavēstīja, ka viņš esot radies no pērtiķa. Vai tad, Dienā, rakstošie autori visi ir cēlušies no primātiem, vai arī ir kāds normāls Dieva radīts cilvēks ar apskaidrotu prātu.
Kinza
K
Lielisks raksts. Latvijas sabiedrībai diemžēl raksturīgs šausmīgs aizdomīgums un izteikta nesadarbošanās - zemnieki ir viens labs piemērs, kuri šobrīd dēļ neefektīvās saimniekošanas un nesadarbošanās ir kļuvuši nekonkurētspējīgi. Būtu mēs atvērtāki un neizniekotu cilvēkresursus (piemēram gejus, daudzi no kuriem vai nu jau emigrējuši, vai apsver to darīt dēļ sabiedrībā valdošās homofobijas), nebūtu valsts šobrīd tīk dziļā bedrē ...
I.B.
I
Esmu PĀRLIECINĀTS, ka dažādi cilvēki IZDOMĀ dažādas , viņiem, vislabāk patīkamas UN PIEŅEMAMAS, teorijas, ko iesmērē tiem, kas notic. Un tālāk jau aiziet kā parasti. Šeit, internetā, par tik nopietnām lietām varam tikai aizskārt pat ne sākumu...
Haris
H
Nu ja, kā jau rakstīju - vienkārši ticības jautājums. Arī kreacionisti uz evolucionistu argumentiem atbild: vienkārši riebjas, jo tas tā nav, jo tā nevar būt.:))
dzeris - Haris
d
Nē, man vienkārši riebj homofobi, antisemīti un tamlīdzīgie.
tagad
t
bet vel ir tada lieta, ka tas kas labi "grupas" izdivosanai nav labi sis grupas individa izdzivosanai. grupa spej veiksmigi vairoties, ja ta spej veiksmigi upuret individu. lai ari lauvas ka suga ir apdraudeta katrs atseviskais sads dzivnieks ir samera pasargats no neizdzivosanas (atskiriba no skudram vai bakterijam) un ari cilveku pasaule piemeri nav talu jamekle - kiniesi ka tauta ir loti 'dzivotspejigi' bet par kadam 'individualam cenam' tas tiek pirkts?
Haris
H
Vai kaut kā aizskāru Jūsu dogmatisko ticību?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas