Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pazuduši divi ap 12 gadus veci bērni

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību divu pusaudžu meklēšanā, kuri pēdējo reizi redzēti 1.aprīlī Ventspils autoostā. Iespējams, ka viņi varētu atrasties Rīgā. Kā liecina policijas rīcībā esošā informācija, abiem pusaudžiem ir nosliece uz klaiņošanu. Abi šā gada 25.martā Ventspilī izgājuši no savām mājām un vairs nav atgriezušies.

1995.gadā dzimusī Diāna Viktorova 25. martā ap pulksten 16:30 izgāja no savas dzīves vietas Stendera ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma. Meitenes pazīmes: augums 156cm, vidējās miesas būves, krāsoti - rudi mati līdz pleciem. Meitene bija ģērbusies melnā virsjakā ar kapuci, zilas krāsas džinsa auduma biksēs, kājās balti sporta apavi.

Tajā pašā dienā Ventspilī 1996.gadā dzimis Arturs Apinis izgāja no savas dzīves vietas Siguldas ielā un nav atgriezies. Zēna pazīmes: augums 130-135cm, kalsnas miesas būves, melni mati, brūnas acis. Zēns bija ģērbies melnā virsjakā ar gaismu atstarojošu elementu uz muguras, gaiši pelēkā sporta jakā ar kapuci, zilas krāsas džinsa auduma biksēs, kājās melnbalti sporta apavi.

Policija lūdz rūpīgi aplūkot attēlā redzamo meiteni, zēnu un aicina visus iedzīvotājus, kuru rīcībā ir informācija par Diānas Viktorovas un Artura Apiņa iespējamo atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņiem 3662502, 3604700, 112 vai vērsties tuvākajā policijas nodaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas