Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pēc 40 minūšu garas runas Šlesers ceļas augšup pacēlājā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
burgerfaks
b
šis pasākums bezgaumības ziņa var konkurēt ar Zorgevica jubileju,kur viņš ieradās balta zirga mugurā.Jo garīgi mazāks cilvēciņš,jo augstāk par pārējiem fiziski viņš cenšas pacelties.Lai šo sindromu izskaidrotu,jāpalasa vecais labais Freids.
Valdis
V
Shlesers pats sevi pacelj nebijushos augstumos.shajaa sakariibaa nociteeshu pantihju,ko Napeleons uzrakstiija beegot no Maskavas,atdzejoja Ljermontovs,tas skan krievu valodaa,ceru man piedos. Sudjba igrajet chelovekom, Ona obmanchiva vsegda, To voznjesjot jego visoko, To brosit vbezdnu bez stida!!! Bet Shleseram noveelu taadu piezemeeshanos kaaduu vinsh ir pelniijis.Lai Dievs vinjam ir sogjis,jo elli radiijis sev uz shiis zemes ir pats Shlesers.
dace
d
Ja rīdzinieki tomēr ievēlēs Šlesera vilkto partiju, tad viņi šo '"Jaunās paaudzes"(reliģiska sekta Latvijā) projektu būs pelnījuši. Šitais melīgais mesija mani šķebina.
andzelina
a
Un Slesera kundzei vecais kronis galvaaa. Tas nu tiesham bija smiekligi, it ka nebutu pagajis vismaz 10 gadu kops skaistumkonkursa. Vai tad citu sasniegumu nav, ar ko lepoties, tikai vecais kronis? Tad jau labak savus 3 bernus butu panemusi taja grozaa. Bet par berniem labak uz to bridi aizmirst, jo tos jau uz Briseles parlamentu lidzi nepanemsi. Taapat sedes nabadzini bernudarzaa vai nu tur, vai Latvijaa. Nu skermi uz to visu lukoties, diemzel. Par Sleseru balsot var tikai aklie un kurlie, kas neko pedejos gados nav redzejusi. Vai nu ari tie, kas ir tik vaaji un ietekmejami, ka tos ietekme menesa agresiva reklamas kampanja, un vini jau gatavi balsotaji par jebkuru.
PINs
P
Biju tai pasākumā, bija OK. tā kā nav ko te bazūnēt un pir.t zem deķa...
kreditnemejs
k
Jaunais laiks vairs nezin kā savakt balsis, jo saprot ka likumprojektu par kreditnemeju aistavibu 3 lasijuma ko iesniegusi LPP/LC frakcija neatbalsta, atliek to jau kuro nedelu, bet kreditnemejiem ir jamaksa bargas soda naudas ko uzskruve bankas, maminu pabalstus samazina kuri ta jau mazi, uzpusto birokratijas masinu nesamazina, bija solits ka budzeta grozijumi tiks piementi lidz velesanam un tas netiek darits, vai kads balsos par jums ja jus nepildat solijumus un nerupejaties par tautu ? ja grozijumi maksatnespejas likuma netiks pieneti lidz velesanam visus kreditnemejus 200 000 aicinu balsot par tiem kam rup vienlidzibas nodibinasana starp banku un aiznemeju un tie ir LPP/LC
Kinorezija
K
Tas par stilu . Bet par lidzekliem ar ko "stilu" pirkt , nopietni jainteresejas citam valstiskam institucijam , privatpersonas var dot ierosmi . Kur tad Latvija atrodas ? Eiropa ? Ja pasmaju specialisti vieni netiek gala , ir tacu sadraudzibas projekti .
Kino
K
Noskatoties filmu " Pacelajs " radas - sic -stasts "Cipari" Jus, drosi vien ziniet to anekdoti par ciganu , automasinas Nr. un ogosanu neatlauta vieta. It seviski - to pedejo teikumu - " visadus ciparus esmu redzejis, bet tadus pirmo reizi ! " Bet , stastam jau jabut par Ainaru Sleseru , lasi - Lescinski un vina izmisigo cinu par "Rigas atslegam". Ainars - vienkarss zens no Kengaraga. Tur uzaudzis , ieaudzis , skola lai gajis, pie daktera uz bernu polikliniku ar . Nu labi jau labi , visi aug , visi iet un ir gajusi skola , ari pie daktera . Es ar . Tikai , mans garakais skolas laiks , pavadits istaja "maskavas priekspilseta". Tur slepjas , skiet , ta atskiriba - jo - man , esot kopa ar dazadu Latvijas novadu lauzu atvasem , mani skolas biedri bija ari "roma". Patik atcereties. Aleksandrs , Vigo , Silvija ... Eh ! Un gudribas iegulas , loznajot starp malkas skunisiem - posma - Lubanas, Maskavas iela utt. Ak , mirkli , kavejies , - jo jaukais paiet atri ! Bet izglitiba mani vienmer vilinajusi un tas meklejumi mani pietuvinaja A.Slesera /Lescinska/ dzimtajai vietai - Kengaragam. It ka jau Riga , bet patiesiba, tads Latvijas austrumrobezas priekspostenis. Neka launa , bet elpas isti nav. Ari plato un sauro patskanu izruna baigi nervoze. Bet cik ilgi nervozesi , jasakoz zobi un japiecies - ta - it ka - naivi dabiga atraugasanas un sirsnigi citos iedzilinosa applapasana , tajos pat patskanu fonetiskajos vilnos. Un "kalpiski nodeviga iztapiba " ar "dzelzaino specvienibu tverienu ". Labi vismaz , ka drebju mode , toreiz visiem bija vienojosa. It seviski - kurpes . Tada vide raksturs rudas un cinas spars nemazinas nekad. Bet ka var klut par Rigas meru ?! Skiet, filma "Vella kalpi" ir sen rasts izskaidrojums ar pastastu par jugiem un to veidiem.
lauķe
l
Kauns Valteram no "Putnu balles", ka ne vien piedalījies šādā zombēsanas pasākumā, bet arī pats ielīdis šleseristu bandā!
greshka
g
Protam pēc tādas runas varēja arī pa degunu dabūt. Drošs paliek drošs devās augšā , pie reizes varēja apskatīt, cik ir nozombēti.
un tas bija
u
Varētu prezdenta kanceleja arī to uzparikti sarunāt, un tad allažiņ uzpumpēt, kad runas jāteic !
Robots
R
Grib jau gan debesīs tikai nesaprot,ka ellē viņam vieta jau aizsista.
Strelka&Belka
S
Slesers vareja lidot kosmosaa un neatgriezties vairs nekad....
LVD
L
Augusta Vosa ārlaulības dēliņa rekviēms.. Ak, paraudāsim jel visi.. Kurš tagad nāks un pievāks visu mūsu naudu, ak, nelaime.. Dabūsim vēl paši to tērēt, šausmas, kā dzīvot tālāk, patiesi nav saprotams.. Un draudziņš Bļedjajevs.. Ko viņš tagad iesāks bez buldozera? Būs jābrauc ar velosipēdu.. Ak Šleseriņ, nu tinies taču vienreiz, kamēr latviešos pacietība vēl drusciņ turas.. Bet tūliņ arī tā izsīks.. Un tad viss.. Nelīdzēs nedz pacēlājs, nedz Energy drinki..
LVD
L
Idiotam idiota izdarības, ko nu tur daudz .. Un, ja Arēnai nebūtu jumta ,tad pēc pacelšanās Šlesers aizlidotu gaisa balonā.. Un Godmanis varētu māt ar lakatiņu un izspiest vienu patiesu čekista asariņu.. LPP gan ir viens Latvijas valsts nodevēju perēklis! Kas tik tur nav - puse no bijušā Latvijas, jebšu tautā dēvētā Pleskavas ceļa, Birkavu ieskaitot.. Un politiski visimpotentākais - Bērziņš - nu , ko tāds vispār dara Latvijas politikā? Ar kaitniecību nodarbojas, gadiem lobēdams lielkrievu naudasmaisus! Un Godmanis - pāri visam kā tāda plikpauraina čūska, kas ar maniaka smaidu ir gatava veikt nākamo noziegumu pret latviešiem.. Nu vesela buķete neliešu, tik Šķēles vien trūkst! Bet varbūt bija ieradies, lai pamielotu ausis ar Šlesera murgainajiem savārstījumiem, kas zina..?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas