Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pēc jaunā TV3 seriāla kritušies "Panorāmas" reitingi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dienas žurnālists
D
Tici man, Dienas žurnālisti solidarizējas ar šo valsti un ne pa jokam. Ja katrā valsts iestādē būtu ieviests tāds līdzekļu taupības režīms, tad tik lielas summas no SVF nenāktos aizņemties.
Mildiņa
M
Piekrītu INO viedoklim, jo arī mani pārsteidz tas, ka lielākais skatītāju skaits esot LNT ziņām! Vai tik nav samuldēts, jo LTV ziņas neskatāmies neviens no mūsu ģimenes, ne arī to Top, kuru tādā eksaltētā tonī pasniedz Burkovskis!
dusmīgais LTV
d
a Dienas žurnālistiem vēl prēmijas maksā? ja jau viņi tā runā, ka visiem jāsolidarizējas valsts labā, tad moš paši arī priekšzīmi rādiet?
Pēteris
P
Jā gan. Ētera meitenēm vajadzētu būt atraktīvākam. Tā kā Garklāvai. Var arī mazāk jautras. Bet atraktīvas.
Zāģis
Z
Tajā ziņu dienestā, taču profesionālu un nopietnu žurnālistu pavisam maz palicis. Rēders (un viņam pat nevajadzētu strādat par vienkāršu reportieri), Pētersons, Krauze, nu Peneze un Geste vēl pēc kāda laika būs spējīgi kaut kādām lietām. Labi, katrā redakcijā vajag vienu "Kincu". Bet pārējie? Rubene, Čunka, Āre, tad tā sieviete, kas par pašvaldībam taisa. Komplektā ar pamuļķo Gailīti tās ir mēmās šausmas. No producentiem arī tikai Neimane Ok, Dūzis taču nulle. Elksne varbūt ir ok, bet kopš viņas sapīšanās ar Astoņkāji, neticu šīs sievietes objektivitātei. Ilva Liepiņa vienkārši smuka ziņu lasītāja, kas atšķirībā no pavecākas skolotājas paskatā ēterā ejošās Elksnes vietā, viennmēr ir perfekta. Krukam jau ir taisnība, ka cilvēki zaudē interesi. Taču tā nebūtu, ja šis ziņu dienests Kota un Gailīša vadībā nebūtu galīgi izčakarēts....
gm
g
Atkal pusliidz bezzobaina zhurnaalistu metode - Kots savulaik pat nesleepa galveno iemeslu - Nepraata Cenu vinjsh bija cereejis izmantot kaa shantaazhas ieroci, lai tiktu pie liidzekljiem. Tas bija atklaats blefs, kas neizdevaas. Par Gailiiti un ZD runaajot - ir briesmiigi, ja valsts ieveerojamaako TV zinju programmu var tik buutiski ietekmeet ziepju opera. Te kaut kas nav kaartiibaa. Pamatiigaakaa kljuda ir attieksmee - tradicionaali un buutiska iemesla deelj sabiedriskaas TV vienmeer ienjem diezgan asu poziiciju pret valdiibu (sk. BBC regulaaros striidus var valdoshajiem) savukaart Gailiitis, aciimredzami, manipulatiivi meegjinaaja izdabaat ieprieksheejai koaliicijai. Tagad, protams, var meegjinaat novelt visu uz ziepju operu, bet tas ir tragjikomiski.
Bille
B
Ziņas var noskatīties arī LTV 18:00; 23:00 TV3 19.:50 LNT 17:55; 20:00 BBC, CNN utt. var lasīt internetā un avīzēs, bet UgunmsGrēks tikai viens :) Kots pats vainīgs, ka nopūdelēja.
lno
l
Štrunts par Pamoramu, bet mani pārsteidz lielais skatītāju skaits LNT. Ja muļķu tik daudz, tad maz ceŗību izrāpties no bedres .
Uzdevums
U
Uzdevumu Kots kā LTV izslēgt no reklāmas tirgus par labu komercetv- izpildiijis - prime time noņemot neprāta cenu zaudēts, zaudējusi arī panorāma. Un , ko Jus domajaat, kapec ta notiek? :))
MG
M
vispar divaini- Neprata cena=UgunGreks ir VISPRASTAAKAA ziepene , ko pat par viszemako cenu atteicas pirkt ikviena cita TV arpus Latvijas deel SENILISMA UN VECMODIBAS. Musejie to iecelusi Dieva vietaa. Tiesam jocigi.
Kk
K
Tam varetu but sakars ar Kincas sviestainajiem sizetiem un nelogiskajiem tekstiem. Piem. vakar apmeram ta: Nu jau par labo toni kluvusi darbinieku biedeshanas ar mazaku algu. Pati saprot, ko runa?
Kaimiņjanka
K
Vai Auzāns , Tobija , Dobele būtu tie smukie cilvēki?????!!!! Tad es labāk skatos Liepiņas pakausī!:)
es
e
to lauķu televīziju sen jau vajadzēja aizklapēt. kurš viņu skatās?
pionieris
p
Kāda jēga no ziņu skatīšanās ir tiem, kam galvā nav smadzeņu? Viņiem ir domāti seriāli un pirmsvēlēšanu reklāmas.
TV skatītāja
T
Piekrītu Kruka kungam- ekonomiskie satricinājumi samazinājuši sabiedrības interesi par ziņu raidījumiem kopumā!!! Manu interesi arī tas nav vairojis(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

REITINGI

JANVĀRIS (tūkstošos)

Panorāma - 214

LNT ziņas (darbadienās) - 265,3

TV3 ziņas - 224,1

Nekā personīga - 318,4

De facto - 287,9

Top 10 - 294,2

MARTS (tūkstošos)

Panorāma - 172,5

LNT ziņas - 248,7

TV3 ziņas - 211,8

Nekā personīga - 256,8

De facto - 247,4

Top 10 - 289,5

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas