Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pēc kaujas. Pusgads pēc 13.janvāra grautiņiem Vecrīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andie
A
Kudos to you! I hadn't tohguht of that!
M.M.
M
Tas ir apsveicami, ka citādi mierīgie Letiņi ir spējīgi uz reālu rīcību! Es beidzot varu kādam pateikt, ka man ir ar ko lepoties šajā valstī! Citādi jāsamierinās ar Rīgas Melno balzamu, dzintara krellēm un to, ka mēs jau neko..., pacietīga tauta, lai kā čakarēs, pretī neturēsies, līdīs pa alām un raudās.
nekaza
n
Es lepojos ar šiem puišiem, tāpat kā lepojos ar tiem, kas cēla barikādes pie Saeimas 1991 g. Es pati būtu piedalījusies. Ja nebūtu tādu cilvēku, nebūtu Latvijas neatkarības. Ja tādu būtu vairāk, iespējams nebūtu visādu šķēļu un šleseru. Diemžēl mūsu politiķi kaut ko sāk saprast tikai tad kad akmens lido logā.
tizla valdiba
t
Tas politiskas maukas, kas sez valdiba neko nedara un tur neviens neko neizmekle, tikai Tautas sacelsanos sitie pedarasti izmekle!
No VZA
N
Tais dažos mēnešos, ko Ansis nostrādāja VZA, viņš daudz labas lietas izdarīja. Bet tas tā. Marčas žultij jau nav svarīgi, kāds tās saturs, galvenais to izliet.
acs
a
Latvija ir maza, taču ģeogrāfiski izdevīgā vietā, tāpēc ir nepārtraukts spiediens no ārvalstu grupējumiem ar Sorosu priekšgalā (godīgā ceļā tāds pie milzu naudas netiek). Partijas, kas 100% nevēlas piekāpties šiem grupējumiem, tiek iznīcinātas ar meliem, demagoģiju, kūdīšanu. JL, SCP, PS ir tikai pērkamas marionetes, ar kuru palīdzību sorosisti nostiprinās Latvijā. Iznākums šodien kā uz delnas, jo Latvijas tauta viņus neinteresē.
marča
m
Ja daudzi zinātu, kāds slīmests bija Ansis Ataols, strādājot par datoruzraugu Valsts zāļu aģentūrā, par varoni nesauktu. Uzskatīja, ka uz darbu valsts iestādē var iet un nākt, kad grib, pieprasīja smalku ādas krēslu. Tika no viņa vaļā tikai tiesas ceļā. Puisi intervēja pēc grautiņa viens žurnāls, tad viņam paspruka, ka pat autobusu pieturu demolētāji ir atbalstāmi, ja tik kādu politisku ideju savam vandalismam piedomājuši. Vienotība? It īpaši šņabja veikalu izlaupot. Pat bibliotēkai logus izsita. Pirmajās rindās bija reāli Latvijas neatkarības ienaidnieki, kriminālists no Salaspils, urlas ar Krievijas karogiem. Bwet Ataols, starp citu, ir sociķa dēls, un arī sociķi 1940. gadā pirmajā mirklī bija priekā par Staļina tankiem. Protams, nedomāju, ka visi mūsu politiķi ir zelta gabaliņi, bet tikai iedodiet ataoliem varu, un tad tā šķitīs.
kupalka
k
bumbuļjefiņi
Igaunis
I
Mans skiet nuugi juus esat,jums bij laba iespeja taja 13. bet jus te mekle kurs saaka kurs beidz,jums bij iespeja sadot pa purnu tiem zagliem,resnajiem.a tagad jus vel kasaties kurs un kaa.buutu labaak piedalijusies pasi,nevis tiesajusi kadu.
Tiesam.
T
..Latviesi..
andza.
a
eh latviesi=antini,jums ir karma tada,atdoties un jums patik kad juskads drz.iedomigi bezgala,bet pasapzinas 0.
Tā bija
T
Biedri, vai tad jums tik TRULA atmiņa, ka neatceraties, ka tajā pašā 13.janvārī Doma laukumā lielās sapulces laikā plīvoja arī...Latvijas PSR karogi? Un ne viens vien. Pūļa aizmugurē tusēja krievu valodā runājoši žmeki, kuriem bija pie 3.kājas, ko tie latvieši tur sanākuši murmulē... Bet, kad tā sapulce Doma laukumā beidzās, ō, tad gan žemki atdzīvojās...un tam pašam Edgaram (16 gadi, cieta acs!) ar draugu uz mūļa parādījās raibs lakatelis...un abi bija pirmajās rindās ...ar kājām varen VARONĪGI spārdīja policistu vairogus...VIDEO taču uzreiz pēc 13.janv. to redzējām ...šos aktīvākos "protestētājus"... Papildinot. Uz Doma laukumu bija sabraukuši no visiem Latvijas novadiem - skolotāji, policisti (privātajās drēbēs ļāva viņiem piedalīties!), medmāsas un tml. - vismaz 10 000 cilvēku. Policijai bija jānodrošina kārtība, jo zināja taču, ka būs tik liels mītiņš Doma laukumā. Bet tizlais ministrs Mareks Segliņš tobrīd "malkoja vīnu"(kā vēlāk rakstīja masu mediji!) un valsts policijas priekšnieks nīkulis LielaisJuksis masturbēja ... Kāpēc tajā 13.janv. pie Saeimas nama bija tikai 6 policisti? Kāpēc barjeras atrodas tikai tad, kad 5 sirmas tantes un 7klibi onkas pulcējas 16.martā pie brīvības pieminekļa?
Pavisam nopietni
P
Pavisam nopietni runājot. CIK rievu smadzeņpodā vajag, lai demolētu policijas auto un varonīgi mestu akmeņus pret policistiem un saeimas ēku? Vai pietiek ar to 1 vienīgo rievu un to pašu tik pakaļā, a?
Santīms
S
GALVENAIS LAICĪGI CELT CIETUMUS, jo ir geno.cīds pret pensionāriem!!!
protams,
p
ka 13.janvāri izprovocēja pati valdība. 13. janvāris bija valdības darbības sekas. pēc tam vajadzēja kādu noķert pārējās tautas iebaidīšanai. un tauta klusē, kamēr to lēni iznīcina pašu bāleliņi. es ĻOTI CERU, ka komisija, kas ieradīsies aizdevuma sakarā, tiksies arī ar tautas pārstāvjiem un uzzinās visu patiesību, kā dzīvo tauta, kā dzīvo valdība, uzzinās par veselības iznīcināšanu, par ilzglītības sistēmas sagraušanu, par apzagtajiem pensionāriem, par invalīdiem, par slimajiem, uzzinās visu šo politiku, ieskaitot to, kādos apmēros algas turpina saņmet valstsvīri un ierēdņi, un visas tā saucamās reformas uzzinās. man negribas ticēt, ka tas ir tas, ko gaidīja no mūsu valdības SVF. man drīzāk gri bas ticēt, ka viņi tiek maldināti un pārāk maz zina reaļo situāciju. bet vinreiz vienalga nāksies par visu šo postu samaksāt. ja ne šajā, tad tajā saulē noteikti. nevar peldētiies tautas asaru un asiņu jūrā un par to neko nesaņemt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas