Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēc kvēlspuldzēm ES ķeras pie dušas uzgaļu regulēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Remonts
R
Cilvēks ir tāds, kāda ir vide, kurā viņš dzīvo. Skaists mājoklis dod spēku saviem saimniekiem, ļaujot justies mierīgi un droši. Sakopta vide priecē acis un palīdz cilvēkam būt veiksmīgam un pārliecinātam par sevi, tā mudina kļūt cilvēkam labākam un sakārto visu dzīvi. Lai labās pārvērtības notiku ātrāk, GC CONSTRUCTION piedāvā celtniecības un remonta darbus veikt uz kredīta. Tas ir vienkārši un ātri! eblast.lv
Remonts
R
Cilvēks ir tāds, kāda ir vide, kurā viņš dzīvo. Skaists mājoklis dod spēku saviem saimniekiem, ļaujot justies mierīgi un droši. Sakopta vide priecē acis un palīdz cilvēkam būt veiksmīgam un pārliecinātam par sevi, tā mudina kļūt cilvēkam labākam un sakārto visu dzīvi. Lai labās pārvērtības notiku ātrāk, GC CONSTRUCTION piedāvā celtniecības un remonta darbus veikt uz kredīta. Bez pirmās iemaksas! Tas ir vienkārši un ātri!
par dabisku vidi
p
Problēma ir nevis dušas uzgaļos, bet pārapdzīvotajā pasaulē, kurai ar vien vairāk trūkst dabisku un tīru resursu. Cilvēku ir tik daudz, ka tie jau sāk "okupēt' dzīvošanai nepiemērotas vietas, lien visur kur var aizlīst, uzlīst, ielīst . Un tūlīt piecūko to vietu ,kur parādās. Pat kalnu virsotnes jau ir piemēslotas, °Jau Antarktīdā krājoties mēsliu kaudzes. Cilvēku ir tik daudz, kajāizcērt mūžameži, jāiznīcina dabika tīra vide. Udens tiešām drīz sāks trūkt. Bet problēma jārisina visādi veicinot cilvēku vairošanās mazināšanu.
sss r
s
Es sāku ticēt pasaules galam 2012 :D
po
p
Ko lai dara,ja ūdens spiediens jau tā ir mīzala stiprumā.
lauķe
l
Labi gan, ka lauku pirti vēl neviens nav iedomājies pasludināt par kaitīgu!Bet , kas attiecas uz dušas uzpariktēm, kas liedz tālredzīgajam pie visādiem deficītiem pieradušajam latvietim sapirkt tos vairumā. Vēlāk var noderēt ka maiņas valūta - teiksim, 1 dušas uzgalis pret sivēna cisku!
zaibis
z
izskataas ka tikai retais te domaa ka daba nav NEIZSMELJAMS resurss un ka ir jaadomaa parnelietu taupiibu - tie visi noteikumi attieksie tikai uz kraaniem un dushaam ko pirksiet, neviens netaisqaas jums likt un pirkt ko jaunu un mainit vecos. tachu ja pareekinat kopumaa eiropa kas ir ir atkariiga no ievestiem energoresursiem loti daudz no taa ieguutu, samazinam elektriibas [pateerinju, tad siltaa uudens pateerinju, tad degvielas pateerinju, tad eeku apkures pateerinju un taa gados 20-30 uz pusi mazaak energijas vajadzees, Saprotiet kaenergoneatkariiba vai saliidzinisha neatkariiba ir viena no pamatpaziimeeem neatkaribai, nevarees vairs krievija paprasiit dazus miljardus ko aiznemties, jo nebuus vairs vajadziibas peec vinju energijas (krievijas vietaa var buut arii jebkura cita energoresursues razojosha valsts)
>>
&
valdis 09:22 Laikam drīzumā mums arī ūdeni atņems....vienīgais kas vēl ir palicis... _______________ nē, vēl ir gaiss! -:)
Kino
K
Kas tas ir - es vananistabaa !????:))
der
d
ES- idiotu banda.
we
w
Varbuut jaasak ar to, ka sadziives tehnika ir jaataisa remonteejama? Savaadak, feens sadeg, miskastee, gludeklis nokriit, miskastee.... Praktiski neko no nelieliem siikumiem vairs nekur nelabo. Peerc jaunu. Bet cik resursi tiek pateereeti, lai to jauno uzrazhotu? Par lampinjaam arii... mees esam piekraapti. Jo skalji runaaja, ka pashalaik nebuus 100 vatiigaas nopeerkamas. Un aizmirsa pateikt, ka nebuus nopeerkamas mateetaas spuldziites, Ne 100, ne 75, 60, 40 vatu.... nekaadas. Bet ir lustras, kuraas caurspiidiigaas nevar skruuveet. Neizskataas smuki. Un ekonomiskaas nevar, jo staav apgaismojuma regulators.
Zigis
Z
Cietīs jau tūristi Spānijā un Grieķijā, kuri izkāpjot no tās netīrības, nevarēs normāli noskaloties.
AndrisR
A
Kārtējais pasākums dēļ Eiropas Dienvidniekiem. Patiesība jau slēpjas tanī apstāklī, ka Visusjūras valstīs sāk trūkt dzeramā ūdens. Ne Sakndināvijā, ne Baltijas valstīs ne Beniluksa valstīs šie jautājumi nav aktuāli.
opiskelija
o
Jo tālāk, jo trakāk...
Senais
S
Kādā Jevgeņija Jevtušenko prozas darbā, var izlasīt, kā padomju pilsonis, izslēdzot gaismu atejā, ar sirdi jūt kā kāda turbīna Sibīrijā atviegloti uzelpo. Tā nu nāktos mums visiem domāt, nevis tikai par savu kreklu, kurš vēl var pagaidīt mazgāšanu,. Acīm redzot Eiropa grasās apvienot visu valstu ūdensvadus vienotā sistēmā, kā elektrolīnijas. Šķiet, ka to nebūs grūti paveikt, jo Krievijas gāzes piegādes beigsies, vai nu resursu izsīkšanas dēļ, vai embargo tai sliktajai ES. Ko tad nu iesāks ar tām daudzajām caurulēm, caurulītēm un citām uzpariktēm. Gan jau iemanīsimies pierast, ka no gāzes plīts nāk tas svaigas ūdens, kas tek caur lilijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas