Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pēc noraidījuma NĪN Repše no "bezatbildīgiem politiķiem" gaida idejas lielākai izdevumu griešanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Kaa man patiik Tava logjika. :) Nevienam nepatiik nodoklji, totioes patiik, ja tie beidzot darbojas taisniiguma vaardaa.
targash
t
Ziedo miljonu, būs tev idejas.
Lelle
L
Oranžie gavņušņiki sagrābušies īpašumus un ne par ko negrib maksāt nodokļus...gan jau aizdevēji piespiedīs....
hihi
h
nu nu,vai kaads ir pareekjinaajis,ka maksaajot paaugstinaatu PVN(par preci,par pakalpojumu,un visu paareejo,kas ir paardodams)mees izdosim daudzreiz vairaak naudas nekaa par NĪN 0,2% no kadastra,loshi!!!!!!
raica
r
repse vienigais izcili atbildigais ja vinam butu lielaka vara tad es gribetu redzet ko teiktu vina trakie atbalstitaji
beta
b
Ja kāpēcītei taisnība, tad Mākoņi nodokļos gada pēc projekta būs spiesti samaksāt 1213 latus. Manam dzīvoklim pierīgā (gana prestižā rajonā) kadastra vertība uz šī gada 1. janvari 22 000 latu, tatad planojamais nodoklis ~ 50 latu. Protams, negribu maksāt, bet nav mirstamā vaina...
He he... Kāpēcītei
H
Bravo pat miljoņiņš nav! "erglīt, kur esi mana saulīte? Redz tās kadastrālās vērtības TU gan nekādi neuzraudzīsi, jo JL einītis tās esot jau mēnesi atpakaļ izlaidis caur MK!!!!!!!! Ar to arī visus JL fanus un fanes apsveicu! Gods kalpot!
kāpēcīte
k
Ērglis » He he... 12:15 Ja nopietni, nevaru atrast nekur Mākoņu adresi. Vai tie Mākoņi atrodas Saulkrastu pagastā? Tad īpašuma kadastrālā vērtība pašlaik esot Ls 606394.
Kaspars Gasūns
K
Lūdzu, plašāk, kur tieši ir brāķis, un ierosinājumi, kas būtu uzlabojams.
Kaspars Gasūns
K
Kadastrālo vērtību noteikšana ir atsevišķs process, kuram tad arī būs jāseko līdzi un jāprotestē, ja kaut kas nepatīk. Bet to nevar izvirzīt par pretargumentu NĪN. Tad jau pie aizcietējuma vai caurejas būtu jāpārstāj ēst. Bet var jau arī nepārstāt, tikai jāatrisina tā problēma ar dibengalu. NĪN koncepcija un kadastrālo vērtību noteikšana ir pietiekami nodalītas problēmas - katra jārisina atsevišķi ar tām piemērojamām metodēm.
kaisa varisa
k
Par kādu atbildību var runāt trakais marsietis, ja viņs pats ir parādā bankai miljonu latu par neveiksmīgu biznesu! Attopies, marsieti, iedzer zāles!
tam JL (ne)Saprātam
t
Nejauc apzināti mēslus ar dievdāvanu! JL saražoja brāķi likuma veidā, bet tagad visi vainīgi vienīgi paši nē! Nu cik JL var laist tādu pufeli? Visi zin ko sadarījuši taukpurni, bet kāpēc JL mērkaķojas un nestrādā nopietni? Cik tūkstošu ierēdņu vajag, lai uzrakstītu normālu likumu? JL VZD pusotrs tūkstotis strādā un FM arī trīs simti. Vai no tiem pāris cilvēku nevar atrast, kas varētu uzrakstīt normālu versiju likumam?
redz kā!
r
Jā, 17.09.2009 13:22 Jā ,pieņemsim NI nodokli un tad Valsts zemes dienests Jaunā laika vadībā ( sk. TM valsts sekretāra M.Lazdovska) noteiks tādas kadastrālās vērtības ,kā Āboltiņas kundzei patiks (vajadzēs).
SAPRATS
S
Veselais saprats saka ,ka TP, PP, ZZS- jabeiz speleties ar valsti ---nav jau jusu personiga ne saeima ,ne valdiba ,ne valsts ----ar kuru jus jau pietiekosi esiet ,,rotalajusies,,-----j a s a k d o m a t v a l s t i s k i . TP ---DODIET CITUS REALUS PRIEKSLIKUMUS ,JO PASI JAU IZSEPTEJAT VALSTI ---MORALA ATBILDIBA BUTU DARIT TAS LABA KAUT KO ---JA NE -EJIET MAJAS UN NEIZNIEKOJIET T A U T A S NAUDU.
Kaspars Gasūns
K
Ja iestājas par ģimenēm ar bērniem (un attiecīgi lielākām dzīvesplatības vajadzībām), tad nav problēmu palielināt pabalsus par sīkajiem vai palielināt nodokļu atlaides par bērniem. Vai tas būtu tik sarežģīti??? Nē, bet šie par taisnību iestājoties. Man kaut kā neticās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

Kā balsoja katrs deputāts - skaties šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas