Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pedagogi vēl neplāno streikot; piedalīsies protestos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pedagogi nestreikos
p
Pedagogi nekad nestreikos. Viņu arodbiedrība ir labākais valdības draugs(visu iepriekšējo valdību arī). Uzticama līdz pēdējam...
Sandis
S
Skolotājiem algas vajadzēja paaugstināt jau iepriekšējos Godmaņa laikos. Tad varbūt valsts nebūtu nonākusi pilnīgā D... Šobrīd gan labi jāsaprot, ka pat valdība līdz galam nezina kādos s... iekāpusi, valstij pāri brāžas privātkompāniju bankrota vilnis, kas lielu sabiedrības daļu no nodokļu maksātājiem pārceļ valsts budžeta apgādātos bezdarbniekos. Līdz ar to valstij vienīgā iespēja ir darīt to pašu, ko dara privātfirmas, kas grib izdzīvot: jāatlaiž darbinieki, sākot ar labi apmaksātajiem un ne tik vajadzīgajiem. Pilnvarnieki, palīgi, referenti, aģentūru darbinieki, pašvaldību darbinieki utt. tad varbūt būs iespēja izmaksāt skolotājiem, policistiem un dakteriem algas un pensionāriem pensijas.
uhu
u
Protesta pasākums Latvijā=sērdienīgu dziesmu padziedāšana pie Saeimas.)DDDD))))
Daniels
D
Apskatot rakstam pievienoto foto, kurā Herbacēvičai aiz muguras redzams protesta plakāts : "Nācijas izglītošanai - minimālie izdevumi", rodas jautājums: kāpēc tiek lietots mūsu sabiedrībai neadekvāts apzīmējums - NĀCIJA? Paviršība ? Vai pilnīga vienaldzība, kas saistīta ar retoriku un politisku nihilismu, jo, šķiet, autoram svarīgs jau ir tikai vārdu skanējums - tā psiholoģiskais efekts. Bet vārds "nācija" sabiedrībai ir nozīmīgs... Uzskatu, ka tieši paviršība, nihilisms un konsekvences trūkums ir tā "citādība"un "novitāte", kas mūs attālina no jēdziena "nācija". Bet šī jēdziena izpratne ir nozīmīgāka par vardarbīgi sajauktu tautu biznesam pielāgoto kompetenci, kuras iegūšanai tiek prasīta nauda. Nācija ir vēsturiski izveidojusies cilvēku kopība, kurai ir kopīga valoda,teritorija, ekonōmiskā dzīve, kultūras un psiholoģijas īpatnības, tendence veidot nacionālu valsti. Nacionālisms ir dabisks un perspektīvi mērķtiecīgs ekoloģisks process, kas raksturo nāciju. Bet "politiskās nācijas"teorija ir ekonōmisko parazītu politiska afēra, kura praksē tiek realizēta ar ekonomisku vai militāru ekspansiju.
Esse
E
Ja saka atklāti, mani uzjautrina LIZDAs naivums un Harbacevičas bezzobainība. Labi, ka mana sieva, skolotāja, nāca pie prāta un izstājās no tās LIZDAs, kāda jēga maksāt Harbacevičas kantorim, ja tas reāli neaizstāv skolotāju tiesības, bet nemitīgi valdības priekšā māj ar galvu un sakās izprotam "reālo situāciju valstī", tobiš kārtējo reizi notic valdības ūdenslejamajiem gabaliem. Parodija ne arodbiedrība.
Lelle
L
Ko nu ņemas par algām! Mūs tūliņ gaida totāls sabrkums visās jomās, totāls uzņēmēju bankrots un siles pilnīgs izsīkums...Godmans var sākt skaitīt savas pēdējās dienas tai beņķī...pēc 21. septembra valstī sāksies baigākais haijs...Zvaigznes nekad nemelo...
Oskars
O
IESAKU ATRASTIES PIE saeimas UN NO VISIEM deputātiem PIEŅEMT ZINĀŠANAS no 1kl ~~ 10kl ,un tikai pēc tam ,kurš izgājis pārbaudi IELAIST ĒKĀ bikses plēst - gulēt.
zvirbulēns
z
Kādus brīnums tie skolotāji gaida, ka negrasās streikot, un ko viņi māca mūsu bērniem, ja paši ir tik nebrīvi, būtībā vergi? P.S. Vispār drūmi:((( Kur esi zudis Brīvai gars, kas tavus spārnus sējis?
šausmas
š
Harbacēviča vēl ilgi var sēdēt tai krēslā. Pedagogi, muļķi, lai pacieš. Galvenais, ka viņai ir labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas