Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pēdējai cīņai par tukšajām pudelēm vēl neredz galu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viedais
V
Propagandas atraugas no tavas puses vecīt, cilvēkiem ir pofig piemaksāt tos 3 santīmu tāpat kā maksājuši visu laiku par dzērienu cenas pieaugumiem un par tagadējo apsaimniekošanas sistēmu, stāsts ir par to, ka apkārt nemētāsies plastmasas pudeles - tās tiks izķertas no bomžu puses tikko izdzertas. Man pilnīgi vienalga, kas uz to vārās, katrā ziņā labāk savējie, nekā Eiropas nesavtīgie labdari. Tas, ka dzērienu ražotājiem tas nepatīk - nu un tad? Daudz kas var nepatikt, ja grib šeit biznesu taisīt , lai pieņem spēles noteikumus.
to Viedais
t
tipiska Vides ministrijas palaistās maldinošās propogandas atrauga - šos 3 santīmus no sākuma vajadzēs samaksāt (dzēriena cenā tie būs ierēķināti), nekāda banānu dalīšana pa velti nebūs, nav jau vēlēšanas.
Viedais
V
Jā, Zaļā Punkta liekēži reāli satraukušies par to, ka nu varēs nedaudz tiem piegriezt to nenormālo kāpostu uz kā visu laiku vārījušies...Abstrahējoties no gudrās murkšķēšanas - vai cilvēkam ir labi, ja par pudeli kolas dabūs 3 santīmus atpakaļ vai nav? Protams, ka ir. Vai vide būs tīrāka - protams, ka būs. Tad par ko ir runa?
hmm
h
Protams, mūsu valdība jau sen "sagājusi sviestā", taču, šķiet, daži LR padotie ir tiktāl ietekmējušies no valdošās kliķes, ka kļuvuši par spriest nespējīgiem. Par depozītu - Vides ministrija kā vienmēr, tur vairs nav ko piebilst. Mīkstmieši. Atnāca Aldaris, sita ar dūri pa galdu, un jau sāka runāt miglaināk - nu varbūt vajag, varbūt nevajag.
riba
r
Ātrāk,ātrāk iešvankājiet savu.... KULI!!! Ar depozītsistēmas iedarbināšanu...atslogosiet Pašvaldību Pabalstu BUDŽETU,SAMAZINĀSIET BADA cietējus,zag;llus,laupītājus...!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas