Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Peldēšanas stundas pamatskolā būs obligātas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tai Rīgā valsts instititūcijās laiku atsēž vieni vienīgi idiotiņi...šitais lēmums akurāt ir totālākā stulbuma demonstrējums, tikai ko par to saka Ķoķe, jebšu viņa tāpat kā oranžā Jeļena sagājusi sviestā. Vai kāds man var pastāstīt pie kuras Latvijas lauku pamatskolas ir peldbaseins?
Terorists
T
Gribu jautāt cik ir pagājuši gadi kopš LR ir neatkaŗīga un cik skolas ir par šo laiku uzceltas kas atbilstu šeit minētajiem kritērijiem.Atbilde ir tikai viena-NEVIENA. Cik ir nomainijušies ministri,kas ar gadiem mums ir pūderējuši smadzenes un taisijuši reformas reformai galā,bet iznākums nekā.DAUDZ. Rezumē---kārtējā muļķība lai muldētu,bet rezultāts zināms naudas nav un nebūs un arī šādu skolu nebūs-tā bija vīzija.
Lasītāja
L
kā tad ar Zaltera solītajām obligātajām dziedāšanas stundām? :)
Dā!
D
ja runa par slīkšanu, saka "noslīKt"
Lasiet uzmanīgāk
L
Nesapratu tavu domu. Galvenais ir saprast, ka skolām un pašvaldībām nav jāsāk drudžaini celt baseins, lai uz 1.sept. bērniem būtu, kur peldet.
Terorists
T
Noslīgt var arī tējkarotē
Ieva
I
Ja ir kur bērnam noslīkt, gan atradīsiet, kur peldēt.
Terorists
T
Visi augstāk minētie sportaveidi ir jau iekļauti skolu programās,bet runa iet par peldēšanu un slidošanu un tad šiet jau sākās absurds. Vēl 80gados skriešana ,slēpošana bija obliģāta,bet cik LR ir slidošanas halles,cik peldbaseinu un runāt par kautkādiem ezeriem tas jau nu ir absurds.Mēs nedzīvojam Āfrikā vai Dienvidamerikā kur peldēt var cauru gadu un vēl mazāk ziemeļpolā kur var slidot.
Lasiet uzmanīgāk!
L
VIRSRAKSTS NAV PAREIZS! Sporta nodarbībās skolotājam mācību programmā jau šoruden būs obligāti jāietver peldēšanas VAI slēpošanas VAI slidošanas mācības - VIENS no šiem sporta veidiem, kas var arī nebūt peldēšana!!!!
spd
s
Ar to pieeju ir tā - kāpēc gan nevarētu vasarā noteikt vienu nedēļu, kad ir obligātā apmācība kaut vai tuvējā ezerā. Ja tiek apmaksāts autobuss turp-atpakaļ, manuprāt ļoti labs veids, kā papildus attīstīt bērnus.
a
a
Tas ir labi, peldēšana attīsta gandrīz visas muskuļu grupas. Tikai vai visām skolā būs pieejamas vietas, kur peldēties.
Raimis
R
kas apmaksās visām lauku skoliņām braucienus uz peldbaseiniem vai ledus hallēm?
colt32
c
Tie birokrāti tiešām atrāvušies no realitātes!!
Terorists
T
Liekas ka IZM ierēdnīši dzīvo nevis reālā, bet virtuālā pasaulē,kau nav jābrīnās-Kāda valdība un Saima tādi ierēdņi. Mazāo pilsētu skolās tādas greznības nav bijušas no laika gala,Vidējas LR pilsētās vidēji uz 5 skolām ir 1 baseins tad kā šos debes augstos uzdevumus izpildīs. Atliek vienīgi Šleseram ar popiem un JP briesmīgi lūgt,un varbūt notiek brīnums. No sākuma bija vārds,bet lūdza šie tik skaļi,un vaimanāja, kad Jahve ar kristu pie sāniem un balodi uz galvas apžēlojās un deva šiem peldbaseinus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL

Šomēnes Rīgā veiktās ekspertīzes apliecina: 12 gadījumos no 17 noslīkušie bijuši alkohola reibumā. Jo siltāks laiks, jo arvien vairāk cilvēku peldas un arvien biežāk notiek nelaimes gadījumi.

Raksts: Jo karstāks, jo ūdenslīdējiem arvien sliktākas ziņas.

14.jūlija pēcpusdienā, peldoties Rušona pagasta Gailīšu ezerā, pēkšņi zem ūdens pazuda kāda sieviete, ienira un vairs neparādījas. Laimīgas sakritības dēļ karstā šo epizodi pamanīja atpūtnieks Oļegs Ramovičs, kurš pērn bija apguvis ūdenslīdēja prasmes. 

Raksts: Sieviete pazuda dzelmē.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas