Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pensionāre uzvar Krievijas vēstniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re: vai te ir kāds jurists?
r
Var iesūdzēt citas valsts vēstniecību, jo šāda veida darījumos uz vēstniecību neattiecas Vīnes konvencijas aizsargmehānismi, bet gan valsts imunitātes doktrīna. Tai ir divi virzieni: absolūtās valsts imunitātes doktrīna (kad citu valsti un tās pārstāvošas institūcijas vispār neaiztiek) un ierobežotā valsts imunitāte. Ierobežotās valsts imunitātes doktrīna atļauj tiesāt citas valsts vēstniecības par pārkāpumiem civiltiesiskās attiecībās nosūtošajā valstī. Ierobežotā valsts imunitātes doktrīna radusies no valstu prakses, kas rezultējusies 1972.g. Eiropas un 2004.g. ANO konvencijās par šo jautājumu. Taču, lai piemērotu šo doktrīnu, nav jābūt konvencijas dalībvalstij, jo citas valsts tiesāšanai konkrētos jautājumos nav nepieciešams otras valsts akcepts. Latvija pagaidām nav nevienas no konvencijām dalībvalsts.
======
=
Vai to pensionari Veru Cesnokovu nevaretu palugt iesniegt tiesa ari kadu no Latvijas valdibas par tautas mantas izskerdesanu? vinai ir keriens varbut ka izdodas?
Vai te ir kāds jurists?
V
Vienlaikus apsveicot cienījamo pensionāri ar viņas triumfu pār tirānu, es gribētu tomēr saprast, kā ir iespējams iesūdzēt tiesā trešās valsts vēstniecību, uz kuru attiecas Vīnes konvencijas aizsargmehānismi?
D.DAUKA
D
man tēvs šitos kaimiņuspar krieviņiem sauca es prasīju nu kāpēc ti mīļi viņš atbildēja ka tas no 1940.gada kad ieraudzījis viņus pirmo reizi maziņi nošmulētā formā paši tādi smieklīgi un forma vēl smieklīgākus padarījusi ...
panda
p
Kā mans vecais izteicās pēc ziņas noskatīšanās Panorāmā - krievs krievam piekakāja gultu. Bet ja tā padomā, tad kas ir mainījies kopš 40. gada? Kā bija burlaki, tā ar palika.
Lopi
L
Ko no tādām cūkām var gribēt.
AL
A
No kā cēlušies slāvi?
konjaks
k
Apbrīnojama apņēmība! Pēc tik daudziem tiesas atteikumiem, tomēr panākt lietas izskatīšanu. Šķiet, ka Latvijas tiesām šādas lietas nepatīk. Vai arī kukulīti neiedeva? Beigās tomēr tiesa piesprieda tikai pusi no prasītās summas. Vai tas nozīmē, ka tāda tā tiesu prakse? Prasi cik prasīdams tāpat vairāk par pusi no prasītā nedabūsi.
feja
f
liels prieks par tādu ziņu
pamela
p
Apsveicu ar uzvaru un pacietību! Ja viņa nav pilsone,tad derētu to piešķirt,jo šisgadījums pierāda,ka k-dze ir objektīva,bet ne lielkrievu šoviniste.
meitene
m
krievi rullē ;-)
zz
z
...pensionāre vienkārši nezināja, ka dabūt naudu no krievu ierēdņa var tikai vienojoties par "otkatu".....varēja jau zaudējumus novērtēt kā 100 000 latu, tikai uzreiz vajadzēja krievu vēstniecības ierēdnim piedāvāt 80% no šīs summas un viss būtu okei - nevajadzētu 4 gadus tiesāties :)
buca
b
Tas tikai pierada to kads kontingents strada Krievijas Arlietu ministrija un tad jau nav nekads brinums, ka sadi burlakas citas valstis uzskata par bistamam Krievijai,jo vini ir patstaviga reibuma, ka sada valsts rada naidigu, launu politku pret kaiminvalstim un to visu sadoma Krievijas diplomati, kuras darbinieki ir alkaholiki, nekartigi, amorali tipi. So ir izdevies pieradit ar tiesas spriegumu. Tiesi sadi pasi esot ieradusies "atbrivot " brivo Latvijas valsti 1940. gada.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:

Pensionāre pārsūdz spriedumu strīdā ar Krievijas vēstniecību

Pensionāre pret Krievijas diplomātu

Pensionāre sola turpināt cīņu ar Krievijas vēstniecību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas