Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pensionāri: no mums nav, ko ņemt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
Kam griezīs pēc tam?
s
s
Tad jau 10% no nekā nekas liels vien nebūs!
Davaj !
D
Bildē redzamas labi apģērbušās un labi paēdušas krievu babuškas un ģedi.... Neizskatās gan , ka kadam būtu jamirst bada. Nav tik traki ka brec ! latviešu tantītes-pensionares laukos rusinas savas vagās, slauc gotiņu, grab sienu u.t.t Viņam nav laika prātuļot uz soliņiem.
prezīc
p
Pensionāru galīgā jautājuma atrisināšanai būtu jāizveido speciāls nāves komisariāts. To varētu vadīt, piemēram Dombrovskis, kā arī tikt iecelti pārstāvji no SVF, PB, un EK. Manuprāt, pensionāru galīgo jautājumu varētu atrisināt divējādi - vecāko vājāko un kopjamo pensionāru jautājuma atrisināšanai varētu organizēt bezdarbnieku brīvprātīgo grupas, kuras tos ar ragaviņām vedīs uz mežu izbarot vilkiem un citiem gaļu ēdošajiem zvēriem. Valsts šajā gadījumā nopelnīs vairākos veidos: 1) Palielinoties pensionāru īpatsvaram mežā savairosies vilki, lapsas un lūši. Tādējādi LVM varēs izsniegt daudz vairāk medību atļauju, tostarp ārvalstniekiem, attīstot tūrisma industriju. Tas valsts budžetā varētu ik gadu ienest vairākus miljonus latu. 2) tiks atrisinātas problēmas sociālajā budžetā, kura ietaupījuma daļu varētu taisnā ceļā vai nu iztērēt ministru padomnieku (meitu, dēlu un citu radu) prēmēšanai, vai arī algu fonda palielināšanai, tādējādi stimulējot mūsu valsts negatīvo iedzīvotāju patēriņu. Otrs risinājums - darba spējīgos pensionārus varētu koncentrēt darba nometnēs, liekot tiem, piemēram taisīt eksportspējīgus produktus. Arī šajā variantā būs vairāki ieguvumi: 1) tiks ieekonomēta pensijām domātā nauda sociālajā budžetā vairāku miljardu latu apjomā, ko varētu aizstāt ar pensionāru izmitināšanu un bezmaksas barošanu minimāli eksistencei nepieciešamo kaloriju apjomā. 2) tiks uzlabota situācija darba tirgu - uzņēmēji beidzot iegūs tik ļoti Latvijas eksporta celšanai vajadzīgo kvalificēto bezmaksas darba spēku - vienalga, vai tie būtu pensionēti zinātnieki, vai arī groziņu pinēji. 3) Ņemot vērā, ka darba spēks būs tikpat kā bezmaksas, pasaules tirgos momentā palielināsies Latvijas produktu konkurētspēja, jo tie vienkārši kļū lētāki. Tomēr lētumu valdība varētu kompensēt ar īpašu eksporta nodokli, ar ko aplikt pensionāru izgatavoto produkciju. 4) Ņemot vērā, ka atbrīvosies daudzas pensionāru mājas, valsts daudz aktīvāk varētu piesaistīt ārvalstu investorus, kuri tās varētu iegādāties līdz ar Latvijas pilsonību, tādējādi papildinot Latvijas budžetu ar trūkstošajiem miljardiem latu. Pieilde no pensionāru galīgā jautājuma piedāvājuma autoriem - Ņemot vērā, ka pensionāri pēkšņi varētu griezties Eiropas cilvēktiesību tiesā, prims to nodošanas nāves komisariātam, jāpanāk no viņiem parakstīts dokuments, kurš apliecina viņu patriotiskās jūtas un vēlmi sevi ziedot valsts, politiķu, viņu radinieku, pelēko kardinālu un pārējās Latvijas tautas un galu galā arī valsts labā.
?
?
Kurš maita pirmais sāka rīdīt tautu savā starpā?
Ko tu
K
tā tik mēs-veči-varam domāt,Šodienas jaunajiem pavisam citi uzstādījumi.Mūsu miestā viena jaunā māmiņa jau sarūpējusi sešus bērneļus.Visi ir ievietoti bērnu namā.Tagadiņ mammuks atkal staigā gaidībās ,jo-redziet-viņai esot vajadzīga nauda!!!
tantuks
t
Nav ko fantazēt! Pensijas bija, bet bērnu pabalstu gan nebija. Bija arī bezbērnu nodoklis. Tā, lūk! Bērnus audzināja vecāki, nevis valsts!
Aija
A
Paldies, ka dzēšat laukā. Jūsu avīzi nelasīšu.
Aija
A
Kauns lasīt šādas muļķības!
Aija
A
Tā ir pensionāru šantažēšana nostādīt pretī bērnu pabalstus un pensijas! Valstī ir daudz iespēju atrisināt pozitīvi abus jautājumus, bet valdība neprot to izdarīt un negrib aiztikt bagātos, negrib ieviest progresīvo nodokli utt.
ak vai
a
Ļoti nesmuki nostādīti pensionāri pret bērniem. Valdībai būtu jāpadomā, kā naudiņu nopelnīt. Un tās lielās, uzpūstās pensijas gan būtu jāapcērp. Ja kādam bija iespēja samaksāt pāris gadus lielu soc. nodokli, tas tomēr nevarētu būt par iemeslu tam, lai tagad līdz mūža galam viņi saņemtu tūkstošus.
Yox
Y
Diena, vai korektors jums nav? Virsrakstā pirms "ko" kommats nav jāliek! Man ir ko ņemt, man nav ko ņemt u.t.t.
!!!!!!!!!
!
Arī jūs visi - nežēlīgie, cietsirdīgie un vienkārši bezkaunīgie - būsiet pensionāri! Novēlu uz to laiku arī jums krīzi, lai jūs sajustu uz savas biezās ādas visu to, ko grūžiet šodien virsū saviem tēviem, mātēm, vecvecākiem! Kauns! - bet par kaunu jums nav sajēgas!
He he...
H
Maijā aizbrauks atkal tūkstoši darbaspējīgo uz Vāciju.Kaut kam ir jānotiek. ____________________ Pareizi.... he he....Trakie jenoti ir jāpadzen.... hi hi...
Interesanti
I
kādi ir valdības plāni-kas ir paredzēts iesākt ar pensionāriem pēc tam ,kad tās pensijas tiks atņemtas?Nākošajā gadā jau arī vajadzēs konsolidēt budžetu ,bet nav jau vairs nekā ko samazināt.Pie savām algām viņi nekādā gadījumā neķersies un uz ienākumu palielināšanos nav ko cerēt ,jo uzņēmēju drīz vairs nebūs.Arī meži būs izcirsti un tik drīz neataugs.Maijā aizbrauks atkal tūkstoši darbaspējīgo uz Vāciju.Kaut kam ir jānotiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas