Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pērn iedzīvotāju skaits Latvijā sarucis par 7058 cilvēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PPP
P
Pieskaitiet mani arii, nevienam neatskaitiijos, kad aizbraucu.
Imants
I
nu ko , plāns tiek pildīts. un aplam domā tie, kuri visu laiku cer ka kāds Latvijas valdībā , saeimā vai ES gaiteņos domā par Latvijas attīstību un pilsoņu skaita palielināšanu.
deva
d
Un ar katru gadu saruks vel vairak un arvien vairak....un tas ir tiesi Godmana, Gaila, Birkava, Krasta, Berzina, Skeles, Kalvisa, Rumpisa, Freibergad realizetas politkas darba rezultats. Ir jarekinas at to, ka vecie mirs ar vien vairaj, jo tie dzivo pusbada, bez pietiekosas mediciniskas aprupes, bet jaunie stradigie, kuriem ir iespeja tie muk prom no Latvijas un savus pecnacejus razo arpus Latvijas valst robezam. Nu ko tad Freiberga vairs nekladzina mes esam stipri, mes esam vareni...? Ja mes esam bankrotejusa Latvija un lai tas notiktu Freiberga ir par to rupejusies 8 gadu garuma. Ir beidzot jatiesa un jasoda visi tie, kuri ir veikusi genocidu pret latviesu tautu un piedalijusies Latviajs valsts iznicinasana sajos pedejos 19. gados.
ilze
i
8 REIZES VAIRĀK DRĪZ ŠAI ZAGĻU ŠĶELATVIJĀ NEBŪS KAS DZĪVO
Tautas bendes
T
Vecāku pabalsta apcirpēji - Augulis, Repše un Dombrovskis
Pēteris
P
Lai nodrošinātu nācijas saglabāšanos, gadā jāpiedzimst 1,5% no iedzīvotāju skaita. Mums piedzimst ievērojami mazāk. Vienā no būtiskākajām problēmām - nepietiekams valsts atbalsts ģimenēm ar bērniem. Pēdējos gados, kad daļu no sociālā atbalsta politikas pārņēma bērnu ministrija - situācija sāka strauji uzlaboties, bet tagad atkal sagaidāms kritiens atpakaļ.
mazepa
m
...cik ir pašnāvības?
Teodora
T
Hi, hi, hi - varena teorija!
svens » aha
s
>>>>7060, pieskaitiet mani un sievu, jau trís gaadus nedzívojam LV, kaut esam deklaréjušies Rīgā Ja jau raksti komentārus, varam uzskatīt, ka esi piederīgs Latvijai. Vai nav vienalga, kurā vietā dzīvo virtuālo dzīvi - Pārdaugavā vai Limerikā.
nu nezinu
n
Ja tu zinātu, cik daudz policijas redzeslokā esošu gan alkašu, gan nariku, aizbrauc uz Īriju, Angliju un t.m.l. valstīm, tu no krēsla nokristu, un nemuldētu par normāliem cilvēkiem ..... Cita lieta, ka viņi vēl nav tik tālu nodzērušies vai nonarkojušies, ka būtu tuvu nāvei - tādi patiešām laikam nebrauc.
ABC
A
Mīļais cilvēciņ, šeit paliek tikai dzērāji, narkomāni, zagļi, bandīti un slepkavas. Diemžēl visiem citiem Latvijas vide kļūst jo dienas, jo nelabvēlīgāka. Kā redzam, reālas iespējas šiet atrast darbu ir tikai kalvīšiem, straumēm, de futbolistiem un līdzīgiem salašņām.
Veltiņa
V
Tieši otrādi. Tie kas aizbrauc ir normāli cilvēki, un sociālais slogs tiem, kas paliek tikai palielinās, jo dzērāji un alkaši jau prom nebrauc.
Veltiņa
V
Par dzimstības "labajiem" rādītājiem Jelgavā tās ir 100 % pilsētas mēra Rāviņa slima suņa murgi. Jelgavā 15 % no visiem iedzīvotājiem ir LLU studenti, kuriem studiju laikā piedzimst bērni. Studenti beidz studijas un ar visiem saviem bērniem aizbrauc no Jelgavas. Šie grezo spoguļu dati ir ļoti veiksmīgs ZZS mēra kandidāta pirmsvēlēšanu sauklis. Jelgavā ar dzimstību ir tik pat vāji kā citur Latvijā. Un Jelgava ir viena no nedaudzajām pašvaldībām Latvijā, kas ne tagad ne arī treknajos gados nemaksāja pašvaldības pabalstu par bērna piedzimšanu. Un tieši tāpēc nemaksāja, ka tie, kam bērni dzima un dzimst nebija un nav Jelgavas iedzīvotāji.
Es
E
no otras puses ļoti labi ka samazinās iedzīvotāju skaits-ja tā turpināsies tad atlikušajiem būs gan lielākas iespējas atrast darbu,gan arī mazāks sociālais slogs uztorot narkomānus un alkašus,esmu par to lai valsts kā organisms pašiztīrās
zinis
z
bēdīgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas