Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pētījums: pēdējos gados nauda valsts pārvaldē tērēta uz nebēdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dana1
D
Šobrīd visa JL gudrība un darbošanās ir balstīta atņemšanā (ja tā vēl būtu cik necik pārdomāta!), nevis ekonomikas veicināšanā. Šai ziņā JL bīstami līdzinās komunistiem , kas vienlaikus sev pamanījās izkārtot arī kādas nekādas privilēģijas. Arī te - dividendes, progresīvais nodoklis. Prātojumi par 2006.gada līmeni ir nesaprātīgi. Tā laika iztikas minimums, cenas. Un vēl šī lielā bezdarbnieku armija, kurai pastāvot, daudzās ģimenēs ir tikai viens pilnvērtīgs apgādnieks.
bezjēdzīga analīze
b
kā var visu samest vienā maisā... kā var dabūt tādus %- piemēram auto nomai /iegādei tērēt +200-400 %, bet degvielai tikai +11-15%?
zigis
z
Neko jau citu no Kalvisa,Slesera parvaldibas nevareja gaidit.Kaut nu tagad varetu kaut cik normalizet visu parvaldi.NEDRIKST LAUTIES EMOCIJAM.vIENREIZ JARIKOJAS AR SAPRATU.
Lex
L
Varbūt vajadzētu nosaukto tos, kas nav samazinājuši izdevumus līdz 2006.gada līmenim? Kā ar pašu VK?
tas labi,
t
- citādi jau neviens to nebūtu dabūjis zināt !
izbijis valsts patriots
i
Man redzējums uz valsti ir tāds : ,,Mēs būsim kaut kur Grieķijas vai Sicīlijas līmenī , Skandināvu nesanāks,jo tadu likumdošanas ievērošanu mums nepieļaus. arī cilvēki tam nav gatavi.,, Protams nevar dziedāt slavas odas Skandināviem,bet neko īpaši labāku izdomāt pasaulē pagaidām arī nav izdevies. Mans priekšlikums būtu ,progresīvais nodoklis kopējiem ienākumiem virs 2500 latiem mēnesī. Zinu ka daudzi to nesapratīs . Par tā nodokļa minimālo robežu var strīdēties,bet tam jābūt saistītam ar Eiropas algām ,je mērķētam uz perspektīvu,Lai jau tagad zinot ,ka pēc tam kad mēs tās saniedzam, jebkurā valsts nozarē sāk darboties citi likumi. Manis pēc cilvēks var ieņemt vairākus labi apmaks;atus amatus,bet vinām jāsaprot ,ka nāksies par to maksāt . Tad arī būtu grūti pārmest ,ja bagātība būtu nopelnīta,nevis nozagta. Kā piemērs ir Lembis,no 250 milj. -100 nodokļos,paliks 150milj.,bet cilvēks uzreiz jūtas apbižots un nabags ,tantuki pat zeķes ada ,kotletes cep. Pat zinot vai apšaubot viņa ienākumus atliek tikai pateik --Par to viņš kārtīgi maksā. Tikai žēl ,ka mēs neesam kaut kam tamlīdzīgam gatavi un pat nemēģinam šaja problēmā iedziļināties.
CIO
C
Aizdomājos par Googli Ebaja vietā. Man nevienu nevajag pārliecināt vai es zinu par port scanning vai nezinu :) Skypam tādam kāds tas ir, nav vieta drošās IT sistēmās. Reāli ir jebkuri citi open varianti, vai kā jau teicu, īpaši LV pārvaldei uzrakstīts variants.
Ērglis
Ē
"Es domāju ,ka cēloņus arī saprot ,bet vēlme ļoti īsā laikā kļūt bagātiem ņem virsroku." Vecīt, tu esi trāpjis desmitniekā. Jā, mūsu problēmas ir psiholoģiskas. Vergs, kuram nekad nekas nav piederējis, tieši šādi pie bagātības ticis arī dara. Cilvēks, kas apzinās savu vērtību spēj tomēr saņemt sevi grožos.
Ērglis
Ē
Jā, kļūdas, it īpaši valsts izveidē un valstiskuma apziņas trūkuma gadījuma maksā ļoti dārgi. Tāda ir maksa par brīvību. Tā nav lēta.
izbijis valsts patriots
i
'Pārāk dārgi. Es domāju ,ka cēloņus arī saprot ,bet vēlme ļoti īsā laikā kļūt bagātiem ņem virsroku. Mums princips ir viens : ,, Pēc manis kaut vai ūdens plūdi. ,,
Ērglis
Ē
Labot var tikai ar šādām krīzem, kad cilvēki vai nu saprot cēloņu likumsakarību, vai nesaprot.
tam ierēdnis
t
Jūs jau esat valsti "sakārtojuši", ģēniji, ar visām lielām algām un premēšanas sistēmu. Jums var uzticēt tikai ko sagraut, nevis sakārtot.
K2
K
Nevajag uzdoties par profesionāli, ja tāds neesat, un mēģināt pārliecināt ar to, ka zināt kas ir " port scanning" . Google nekad nav bijis Skype īpašnieks, tāpēc lūgt tam saražot "drošu LVSkype variantu" būtu vismaz muļķīgi. Lūdzu nedariet tā un lūgumu nesūtiet, par Latviju slikti padomās.
Ērglis
Ē
Ak Dievs, XMMP kopā ar SSL šifrēšanu ar 4096 atslēgu piemēram ir absolūti pietiekami droši, galvenais lai darbastacijas būtu drošas. Nav jāizgudro kaut kāda Amerika, visi instrumenti ir pieejami bezmaksas un ar atvērtu kodu, lai varētu izpētīt un samazināt drošības riskus līdz minimumam.
CIO
C
Piemēram Skype kategoriski nedrīkst izmantot tamdēļ, ka Skype izmanto progressive port scanning, un ir pamatīgs drošības caurums, BET komunikācijā var izmantot drošu IP telefoniju, vai arī palūgt Google (Skype īpašnieks) Latvijai saražot speciālu drošu LVSkype variantu (gan jau ka PR ietvaros iedotu mums par brību ka'lielai labaratorijai valsts mērogā)!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas