Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Piebalgs pārliecināts, ka izturēs eksāmenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
Pavisam piemirsu - Stabiņš no laika gala jau ir tiecies uz ''biznesa lietām'' (''šeptēt'' un ''šiverēt'') tā ka šajā gadījumā neredzu pilnīgi nekādas kopsakarības, jo Pieblags vienmēr no sākta gala ir bijis intelektuālis.
skuķis
s
tavs teksts izskanēja apmēram kā tajā reklāmā: būt man pelmeņi, tad es gan Tev būtu iedevis... Piebalgs nav elks, viņš ir cilvēks, kuru cienu. Elki ir tīņiem. Ir ļoti normāli, ja tu lasi presi, seko līdzi visiem jaunumiem un izdari savus secinājumus. Apriet citus, tas ir pats vienkāršākais, ko vien var izdarīt un īpaši, ja esi anonīms, tam lielu prāta devu nemaz nevajag. Vai tu kādu cieni? Ja nē, tad ļoti žēl...sāc ar sevi.
Ainis
A
Pazīstama sajūta ar pasniedzējiem - piem., Stabiņš arī bija lielisks pasniedzējs, tik dzīvē izrādījās prasts shēmotājs. Neradi sev elkus, vēlāk būs mazāka vilšanās! Jā, būtu gatavs mainīties ar piebaldzēnu, lai celtu Latvijas valsts izaugsmi un tautas labklājību. Man pat nevajadzētu tik milzīgu algu uc. priekšrocības ;) Diemžēl neesmu orators, tāpēc nevaru tur būt. P.S. Un kāpēc lielākā daļa labo oratoru, kuri ir politikā, pēc būtības ir nelieši, kuri izmanto savas spējas tikai sava labuma gūšanai? Kur ir mūsdienu Ulmaņi, kuri savu dzīvi var veltīt savai valstij un tautai??
skuķis
s
Labāk desmit reizes nomēri, pirms griez. Arī Tev to ieteiktu, pirms izdari secinājumus. Labu laiku atpakaļ man bija tas gods pie Piebalga k-ga apgūt fizikas mācību stundas. Ļoti ilgi esmu sekojusi līdzi viņa gaitām, jo viņš bija viens no retajiem skolotājiem, kurš aizrāva ar savu aso prātu un plašajām zināšanām. Latvieši diezgan ilgi ir klausījušies daudz un dažādus oratorus un tici man - uz lētām runām reti kurš vair uzķeras. Patiesībā, ja cilvēks ir labs orators, tā ir ļoti liela priešrocība, īpaši, ja tu pārvaldi to jomu, par kuru izsakies. Ja Piebalgam pietūktu abas šīs prasmes, šaubos vai viņš šobrīd ieņemtu tik augstu posteni., jo ne tu, ne ...mēs taču tur neesam. Bet varbūt gribētos gan, ko ?? Aini, ko saki?
rex
r
Veiksmi un izturību Piebalga kungam viņa jaunajā amatā! Lai jau rej Latvijas nelabbvēļi - vienalga, Piebalga erudīciju un kompetenci nekādas ķengas nespēj mazināt.
Ainis
A
Piebaldzēnu Andris ir perfekts orators, bet, atceroties viņa runu saturu - par pārējiem apgalvojumiem šaubos :( Ne jau velti viņu pārcela no visnozīmīgākā amata un nenozīmīgāko ;)
arī latvietis
a
Tās ir pupu mizas. Ko man tāds Piebalgs dos? Viņš vienkārši ir nokārtojis savu dzīvi ārpus LV.
anonīmais šakālis
a
Nāk prātā liberastiskās izdarības Latvijas izglītības sistēmā. Vispār pleskavas šoseja bija noziedzīga organizācija, kas realizēja valsts nozagšanas plānu. A ko augstais komisārs darija padomju okupācijas gados? Vai kolaborantu rindās bija iesaistijies?
skuķis
s
Būs labi, viņam tas izdosies. Patiesībā viņam vienmēr viss ir izdevies uz to ''spožāko'', jo Piebalgs tiešām ir ļoti gudrs un erudīts cilvēks, par to vari būt drošs.
spunde
s
un ja nu nē?! :))), kas tad būs? Lai nu kā , vēlu to labāko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas